2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Birkaç gün önce geçmişi okurken gördüm çocuklarını (abiler ablalar) doğuma götürmekle ilgili fikir soranlar olmuş etiketleme yapamayacağım inşallah görürsünüz :)

Bence muhakkak götürün derim. Ben erkek kardeşim doğduğunda 5 yaşındaydım. Çocukluğuma dair hatırladığım ender şeylerdendir. Doğumhaneden çıktıktan sonra hemşireyi takip edip yıkandığı, bakımının yapıldığı yere sızmıştım. Büyük kız kayıp diye hastaneyi ayağa kaldırmış hatta bizimkiler ben kardeşimle dönmüştüm odaya Muhteşem bir olaydı benim için. Üstelik 6 sene tedavi ardından dünyaya gelmiş, el bebek büyütülmüş ilk çocuktum ben. Herkes çok korkmuş kabullenemem, kıskanırım diye. Ama tam tersi oldu çocukluğumuz dahil 20 senedir gözümden sakınırım öyle diyeyim. Bunda doğduğu güne şahitlik etmemin önemli bir payı olduğunu düşünüyorum. Paylaşmak istedim

Direk tehdit ediceksiniz insanları cahil yerine koymaya bayılıyorlar. Mahkemede görüşürüz dersiniz en kötü

Neden gün vermiyorki bide benim dr artık her hafta çağırıyor önemliymiş suyuna falan hep bakmak için.
Ben de her perşembe gidiyorum canım
Şundan dolayı gün vermiyor, bebek doğum başlayana kadar içeride dursun diyor, suyum geldiğinde veyasancım olduğunda, kısacası doğum günü geldiğinde hastaneye gelip sezeryanı yapacak.

Iyade olmasi lazim nasil yok iyade sikayet edin tùketici haklarina
Evet yarın gidip sorup sistemi öğrenicez şurda doğuma kaç hafta kalmış bide bunlarla uğraşıyoruz.

Teşekkür ederim ben sormuştum kızımda sizin gibi durum çok benzer bende götürmeye karar verdim inşallah oda sizin gibi kardeşini çok sever

Direk tehdit ediceksiniz insanları cahil yerine koymaya bayılıyorlar. Mahkemede görüşürüz dersiniz en kötü
Yarın halletmeye çalışıcaz artık ama netten paramızı iade etmezse diye önce bi gidip hakem heyetiyle konuşalım dedik. Büyük sitelerden çok yaptık ama hiç sıkıntı yaşamamıştık ilk kez bilmediğimiz bi siteden yaptık rezil olduk fatih bebek sitesi

Kızlar doğum için fotoğrafçı dışında kimseyi almıyorlarmış bizim hastanede bende fotoğrafçılarıyla görüştüm doğum için beyaz takım çok güzel duruyor fotoğraflarda dedi yani geneli beyaz az süslü gibi sizede söyleyim dedim düşünen varsa benimde hep pembeydi bi tane beyaz bi tulum alayım diyorum ama ilk doğduğunda içine zıbın üstüne tulum giydirirlermi hemşireler alt üst mü olması lazım

Ben beyaz önleri pembeden etamin islemeli sapkasindada pembe kurdale ver sade tulum aldim

Kizlar instegramdan buraya resim nasil atacaz kaydesilenlerden ben bir túrly beceremesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…