2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sungeri yikamadim canim sadece dis kilifini yikadim

Kizlar bu ilk 6 ay su icirmeme konusunda sizin fikirleriniz ne hem yogun bakim dr hem cocuk drumuz sadece anne sütü vereceksin dedi ama anane babanelere anlatamiyorum vermedim simdiye kadar hic ama basimin etini yiyorlar siz ne düşünüyorsunuz

Acıdan değilde normal doğumda bazen bebek oksijensiz kalıyormuş vs bazı kötü şeyler duydum korkuttular acıkcası beni.
Keşke kimseyi dinlemeseydin canım bende sancıdan degil ondan korkuyordum kendimi sıkarsam falan diye ama Doğum kursu çok rahatlattı

İlk 6 ay sadece anne sütü ben de öyle biliyorum ayrıca heryerde afişlerde yazıyo zaten

Sütün zaten çoğu su canım. Bilime inan sen büyükleri boşver. Sadece anne sütü

Neler anlatılıyor kursta?
P Poouh bnde de ayni korkular var..ama doktorum epey normal dogum yanlisi beni ikna etti sayilr.vajinal muayene olmamda cok zor oluyor bnm.dogum aninda vs.fenalasip bebegi zora sokmktan korkuyrm.ama dsnmycgm cok akisina bıraktım.cunku doktorum çok rahat bu konuda.olmadi epidural normal isterim..var mi fikri olan bu konuda? Dogum ani ve sonrasinda neler oluyor epidural normal de?

Ben vermeyeceğim canım anne sütü alan bebeklerin suya ihtiyacı olmazmış .Eger mama yiyorsa belki, ama anne sütü zaten gereken suyu da ihtiva ediyor . su verirsen midesi boşuna dolarmış.
Tabi bunu doğumdan sonra anneanne ve babaanneye benim de anlatmam lazım ve bizimkiler de uzatacaktır.

Benim görümcem bu şekilde 2 doğum yaptı. Suyu patladıktan sonra doktora gitti sancılar gelmeye başladığında epidurali verdiler ve sancı cekmedi .Bu şekilde açılması olduktan sonra doktor ıkın vs diyerek yönlendirmiş .
Tek problem gorumcemin epidurale alerjisi çıktı ve vücudu döküyor ayrıca baş ağrısı oluyor .Bas ağrısını kafeinle azaltabiliyorsun. Ama onun çocuklar ilk dogduklarinda pek uyumadiklari ve çok agladiklari için baş ağrısı onun için çok cekilmez olmuştu .

exixizimm bende doktorlar givi dusunuyorum canim zaten anne sutunun yuzde 80 i su ve bebek bizim gibi homini girtlak yemek yemiyor ki oyle ekstra su ihtiyaci duysun gerekli olan su ihtiyacida zaten sutte mevcut midesini suyla doyurmanin anlami yok bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…