2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadii yaa sezeryan gibi birsey yani..tek sezerysn kesigin olmuyor desene birde dikis sancsi

Anladım canım. Sona kalanlar toplu doğuracak gibime geliyor :)

Gecen annelik bilgisi icij gttigmde ebe banada dedi ilk 6 ay su vermesen bile olur yeterki emsin dedi.

Son düzenleme:
Canım Evet ilk 6 ay anne sütü yeterlidir elbette suya ihtiyaç yoktur ama ben biraz eskilerin bilgilerine de inanan biriyim, onları da yabana atmamak gerek, sonuçta onlarda bardak bardak su içermeyecektir en fazla bi iki çay kaşığı diline damağına damlatırlar onunda olumsuz bir etki yaratacağını düşünmüyorum. Tabiki yine herkes evladı için en doğru kararı verecek olan kişidir

D _Depply_ canım valla yazdıklarında kendimi görüyorum.Bende eskiden vajinismus hastasıydım.Doktor bişey olmaz normal doğum yapabilirsin diye düşünüyor ama ben mümkün değil yapamam diye içimden geçiriyorum fakat sezeryandanda korkuyorum spinal sezeryan istiyorum ama bu seferde ya panik yaparsam ya çığlık atarsam ya kalkmaya çalışırsam diye içim içimi yiyor.Kısacası KORKUYORUM.

E bebekten ikisi bir arada olani aldim cok guzel babynest ama yatagi reflu yatagi sevi bebe.miydi neydi markasi
Canım çok yardımcı oldun, internetten sipariş verdim sorunsuz elime ulaşır umarım.

İkisi bir arada olanlardan aldım. Teşekkür ederim kuzum boşa para vermiyoruz demekki.
ben baybnest aldım bugün geldi kargodan inşallah memnun kalırım
umarım memnun kalırsın :)

Aman sorma bende çok korkuyorum her biri ayrı bir stres sebebi aslımda acı çekmek değil korkum telasım ya bir aksılik çıkarsa vs. Panik yapmazsın çünkü yanında birileri olacak senin kafanındağıtacak sorular soruyorlar. Epiduralde panik olmazsın korkma zaten çok kısa sürüyor. Tabi ben sana böyle anlatıyorum ama o an geldiğinde bende korkarım. Keşke sezeryan öncesi sakinleştirici iğne verseler. Ben burun kemiği ameliyatında yapmışlardı sanki 5 tane bira içmiş gibi oluyorsun benim çenem düşmüştü. Ama sezeryan öncesi verilmiyor

Canım çok yardımcı oldun, internetten sipariş verdim sorunsuz elime ulaşır umarım.

İkisi bir arada olanlardan aldım. Teşekkür ederim kuzum boşa para vermiyoruz demekki.
umarım memnun kalırsın :)
Canim ikisi bir arada olani kaca ve nerden siparis ettin bende edeyim

Canım kulaklarını tıka bilmişler çok etrafta. Doktorundan başka hiçkimseyi dinleme. Benimde şimdiden o süt yapar bu süt yapar nasihatlar nasihatlarrr kimse sağlıkla doğsun demiyor. Dert edinmişler kendilerine nasıl anneyi delirtirim yarışmasındalar

Canim ikisi bir arada olani kaca ve nerden siparis ettin bende edeyim
Google a girip en uygun bulduğum gitti gidiyor dan aldım canım. 134 TL. Hoş en son bu tarz site alışverişlerim hüsran çıkmıştı ama denemeye değer dedim. E bebek sitesinde 180 civarı idi.

Nerden aldin canim
Fiyongu ikizli Çeşmeden aldım. Oralara gittin mi hiç?? 25 TL ye aldım ben. Önüne küçük prens figürü istiyordum onuda kapı süsümü yapan kızcağız ekstradan yaptı. Tülü de ara sokakta denk geldiğim bir yere diktirdim. 60 TL ye dikti. Yine ikizli Çeşme tarafında. Gitmek istersen anlatmaya çalışırım :)

Haklısın ilk anda çok kafama taktım da sonra internete baktım normal değerler arasında doktor niye öyle söyledi anlamış değilim

Cuma gûnü gidecem insallah oraya yarin buraya bi bakayim bu ikizli cesme dedigin yerde yastik kapi süsü diyonk sence kaca satilir hic sordunmu acaba òylemi avantajli kendim yaparsammi avantajli

Korkuda en üst seviye de ben varımdır :) Damar yolu açılırken daha yıkıyorum ortalığı Ve acı ile alakası Yok. Kulağımı deldirip 3 kere ayılıp ayılıp bayılmışlığım var. Derdim acı değil aslında psikolojik. Hamile iken taş düşürdüm ben acıya bir şekilde dayanıyorum da. İşte normal doğursam çıktıydı çıkıyordu der bayılırım, epidural olsam (canlandırma sorunum var) bayılırım, sezeryan olcam bu sefer yaraya bakamayacağım Ve ağrısı da cabası. Neyse içerde kalamıyordu değil mi bir şekilde çıkacak bu paşa

Su yazdiklarinla tipki benide anlatmissin sanki canim benim dersimde normal yolfan korku falan degil

Cuma gûnü gidecem insallah oraya yarin buraya bi bakayim bu ikizli cesme dedigin yerde yastik kapi süsü diyonk sence kaca satilir hic sordunmu acaba òylemi avantajli kendim yaparsammi avantajli
Sadece fiyonk sordum canım 30 demişti üstü çiçekli, ben çiçeksiz istedim, sen çiçekleri çıkarırsın deyip 25 e verdi zaten malzeme de alacaksan ordan alacaksın, karşılaştırma yaparsın kuşum.

Aslinda ben bunlarin hicbirini yaptirmayacaktim oyùzden hic ònemsemedim benim kocisim yigenin yastigini gordu ve bizde yaptiralim dedi bende onu yaptiracaksak digerlerinide yaptiralim sonra odayada koyariz desim ve sonuc kafa karisıklıgi

Canım link atar mısın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…