2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda ben bunlarin hicbirini yaptirmayacaktim oyùzden hic ònemsemedim benim kocisim yigenin yastigini gordu ve bizde yaptiralim dedi bende onu yaptiracaksak digerlerinide yaptiralim sonra odayada koyariz desim ve sonuc kafa karisıklıgi
Ben zıvanadan çıkmış durumdayım Gel bendeki karışıklığı gör :) Beklediğim kaç kargo var bilmiyorum niyeee hastane odası süsleyeceğim, hediyelikler falan filan...

Kızlar sağlıkocağımda idrar tahlili yapıyolar mı? Yaptırırken aç veya tok olmak fark ediyor mu?

Ftm41 cnm açlık kan şekerine baktırdım 80 çıktı cihazda 98 in altında hiç görmüyorum. Kanda hep düşük çıkıyo. Ama cihazla ölçünce yüksek çıkıyo ve moralim çok bozuluyo

Anlatıyım Kızlar D _Depply_ ilk önce dıgumda açılmayı kolaylaştıran egzersizler var ki en önemlisi yürüyüş ve çömelme hareketi özellikle son haftalarda duşta on beş dk boyunca çömelir gibi dizlerinizi kırarak durmaya çalışın diyor daha sonra şancı gelecek ve sen bu sancıların zamanını saymanız lazım diyor bu sancılar beş dk da bire düştüğünde rahminiz açılmaya başlar diyor rahmin üst kısmında Rahmi kalp şeklinde kalbin üst kısmı biraz daha düz şekilde düşünün dikine çizgiler var bu dikine çizgiler kasıldıkça bebek Doğum kanalına dogru ilerlemeye başlıyor yani krem şantiyi içine koyduğumuz sıkarak şekil yaptığımız şeyler varya onun gibi üstten sıkılıyor ve bebek kanala geliyor bu sırada agrılar sıklaşıyor ve 4 5 cm sen sonrasını hastanede geçirmelisiniz diyor Buda dogumun 2. Evresi bu sırada pilates topuna oturup bazı hareketler var omları yapabilirsiniz yanınızda biri sizin belinize leğen kemiklerinize masaj yapabilir duş almalısınız bunlar hem sancıyı tolere ediyor hemde açılmayı kolaylaştırıyor şimdi bu dikine çizgileri geçiyor bebeğin başı Doğum kanalında yanına çizgiler var oraya geliyor bu kasları yönetmek bizim korkularımızın elinde eğer biz sakin kalırsak agrıyı daha az hissederiz çünkü üstten bir kasılma var onu nefes alarak hafifletebiliriz eğer kendimizi sıkarsak üstteki kasılma altı daha da zorlar nefes egzersizi de kasılma geldiği anda derin bir nefes alıyoruz ciğerlerimizi dolduracak şekilde diyafram nefesiyle beraber ve o nefesi 4 saniye boyunca alıp 8 saniyede ağzımızdan veriyoruz daha sonra 6 yada 9 defa küçük nefes alıp tekrar büyük nefes alıyoruz kasılma bu şekilde tolere olabilir ve bu nefes egzersizini ne kadar erken yaparsak hamilelikte alışmamız kolay oluyor

Canim miadinda bu kiloda dogan bebekler var hic endise etme ayrica artik haftada neredeyse 300 gr alacak 3 hafta daha dursa 3 u gececek takilma dr a . Olcumler milimlik ayni dr iki kerr ayni olcumi alamiyor ust uste buradan anlaman lazim bunu. Dusunme bunlari.

Kizlar doguma 1 hafta kala sút olsun diye neler yiyebiliriz acaba benim gòguslerim büyûmedi sanirim sütúmde fazla yok
Sutun gogus büyüklüğü ile zerre alakasi yok hic oyle sutum az olacak yada olmayacak moduna girme simdiden her annenin sutu evladina yeter. Yeterki dogru sekilde emzir ve beynine bu msjida ver sen simdiden olumsuz msj veriyorsun. Aclik siniri altindaki fakir ulkelerde anneler emziriyor hicte sutum mu az ne yesem dertleri yok cunku mama diye bir alternatifleri yok ve var yani sutleri cunku bizim gibi kafaya takip etkilemiyorlar. Sut yapan en onemli sey bol bol su icmek. Dogur ic suyunu emzir saat gozetmeden.

Daha sonra açılma devam ediyor bu sırada gevşek kalmaya çalışıyoruz kendimizi Deniz kenarında ormanda nerede rahat hissedersek orada gibi düşünüp rahmimizin bir çiçek gibi açıldığını hayal edebiliriz kasılmanın en şiddetli olduğu Doğumun en zor anı 8 ve 10cm arası o şiddette kasılmadan sonra zaten ıkınma hissi geliyormuş ebe bana haber ver o his geldiğinde diyor ve o zaman bizi çatala alıyor çatalda kasılma geldiği anda derin bir nefes alıp ıkınıyoruz ama nefesi dolu almalıyız ki kesilmeyelim yarıda kesilirsekte bişey olmazmış yani ıkınma tam olmamış olur en fazla biraz fazla ıkınma olur dedi sonra o ıkınmadan sonra sana komut veriyorlarmış nefes al diye buradaki nefesin Adıda 3 mum bir tüy mumu hızlıca tüyü narince üfleriz aynı o şekilde 4 nefes veriyoruz agzımızdan bu yırtılmayı engellemek maksatlı bi üfleme rahmin aniden itme şiddetini azaltıyor daha sonra bu ıkınmadan kişiye göre değişiyor üç dört Tanesinin sonunda zaten bebeğin başı çıkmış oluyor onlar başından sonrasını asılarak çıkarıyor ve sen bunları başı çıktıktan sonra bi rahatlamadan başka bişey hissetmeden geçiriyorsun inşallah :)

Cihazin arada bi ignesini degistiriyormusun hastaneyle bizim òlcümlerimiz farkediyo

Annisler bebislerin buaksamki hareketleri nasil benim kizce buaksam pekbi kibar bi hareket ediyo dürtûyo sonrasi yok onuda dogum sitresimi sarsi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…