2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bugúnki gece uyuyamayanlarin istimasini aliyoruz grup lideri Nesrinay86 ve diger arkadaslar
Geldim bitanemm
Bugün ana kucağımız, makasımız tarağımız , biberon fırçamız, kulak çubuğumuz vs. Kalan ıvır zıvırımız geldi Paşamın kendisi kaldı bir tek. Sarma sardık 2 saat , salata falan filan derken belim koptu. Hala kendime gelemedim harapım . bugün de doğuran yok değilmi canım?

Sabah bi arkadas diyodu doguma girecem diye birdahada yazmadi sanirim

Whiteandblue diye hatirliyorum ben

Pasada zamanini bekleyecek annesi nekadar sabiraiz olsada

Pasada zamanini bekleyecek annesi nekadar sabiraiz olsada
Aminn canım. Öyle bunaldım ki gelmek istese gelme demem artık yani . Bir tek bugün halsiz güçsüz kendimi yatağa atarken oğlum bugün dur da dinleneyim az, hastaneye gidecek kadar bile halim yok dedim. Sağolsun dinlendim
Sen nasılsın canım ? Prensesimiz nasıl?

Ben iyiyim prenseste bugun sakin artik yerimi daraldi hareket edesimi gelmiyo bilemedim

Deseysin ben hamileyim icim yaniyo nevar bi dondurma yemisim benim seker sorunum olmazsa her aksam yerim bende bugun yedim
Kızlar ben her akşam dondurma yiyorum diye eşim bana laf etti hergun dondurmamı yenir diye küstüm ona hem laf ediyor hemde dondurma alıp gelmiş yemedim koydum dolaba al sen ye istemem dedim

Annisler bebislerin buaksamki hareketleri nasil benim kizce buaksam pekbi kibar bi hareket ediyo dürtûyo sonrasi yok onuda dogum sitresimi sarsi acep
Benim ki hareketli bir sağdan karnımı itekliyor bir soldan itekliyor bende karnımı izleyip gülüyorum diyorum orda sıkıldıysan çık dışarı gel seninle adda gidelim gezmelere gidelim diyorum bi bakıyorum daha çok vuruyor tamam diyorum sustum bişey demiyorum sakın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…