2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deseysin ben hamileyim icim yaniyo nevar bi dondurma yemisim benim seker sorunum olmazsa her aksam yerim bende bugun yedim
Evet işte bende sıcaktan yiyorum iyi geliyor gün içinde öyle tatlı tuketmiyorum bi yediğim o var ona da laf etti bahane olarak da diyor ki doktor demedi mi sana tatlı yeme dikkat et sen dikkat etmiyosun bana kalsa alırım ama doktor söyledi sana niye yiyosun diyor tabi tabi dedim kesin ondan almak istemiyosundur ve küstüm eve gelince de yüz vermedim

Ben iyiyim prenseste bugun sakin artik yerimi daraldi hareket edesimi gelmiyo bilemedim
Arada sana da dinlenme vermiş kuzu. Yerleri daraldı artık tekme yok, kol bacsk oynatıyorlar sadece. Bazen ufacık bir şişlik geziyor solumda, ya topuğu ya elidir ufacık. Öyle mutlu oluyorum ki..

Bazen laf olsun diye söylenen söz de kırıcı geliyor bize canım. Almak istemese her akşam alıp getirmezdi öyle düşün. Guya korumak amaçlı söylemiş işte canım.

Bugün bebek odasını kurmaya geldiler evde tek olduğum için kayınpederi çağırdım montajcılara diyor ki böyle masrafa ne gerek var Fuzuli masraf bizim zamanımızda odamı vardı tavana çivi çakıp ip bağlayıp salıncak yaparlardı al sana beşik diyor bu daha doğmadan yapılan masrafa bak diyor torun mu geliyor oğlan mı evlendiriyoz ben anlamadım diyor dedim ne yapsaydım almasa mıydım beşik lazım onda yatacak dolap lazım nereye koyucam bebeğin eşyalarını dedim ya diyor el kadar bebeğin ne eşyası olur ya dedim bak göstereyim poşetlerde duruyor eşyalar yer olmadığı için yıkamadım bile dedim bebek de çıplak mı kalıcak üstü başı yokmu bebeklerin dedim hep diyor Fuzuli masraf onlar adam da dedi artık öyle şimdi herkes alıyor yapıyor dedi o eskiden mis dedi sinir etti kayınpeder beni ona göre ne alsak Fuzuli masraf

Simdi uyandik teyzeai karnimi bi acayip ediyo ve ben birde neyapiyom auan biliyormusun oturdum kahvalti ediyom
Arada sana da dinlenme vermiş kuzu. Yerleri daraldı artık tekme yok, kol bacsk oynatıyorlar sadece. Bazen ufacık bir şişlik geziyor solumda, ya topuğu ya elidir ufacık. Öyle mutlu oluyorum ki..

Bazen laf olsun diye söylenen söz de kırıcı geliyor bize canım. Almak istemese her akşam alıp getirmezdi öyle düşün. Guya korumak amaçlı söylemiş işte canım.
Evet benim zoruma gitti baştan dese ki doktor yasakladı niye yiyosun tamam diycem ama önden diyor ki böyle hergun sana dondurmamı alcaz bi aksamda yeme evde bussuru şey var onları ye dedi bende ona alındım dediğin gibi fazla alıngan oluyoruz herhalde bu dönemlerde :)

Ay kızlar gece gece mahallede kıyamet koptu ama kadın haklıydı oturdugum semt site her sitenin bahçesi otoparkı var ama gelin görün ki serserilerden dolayı akşam insan tek başına parka falan gidemiyor hep iciyolar otoparklarda parklarda bıktım artık ama bi bıkan ben değilim kadının biride bahçelerinde içki içen gençlere bağırdı yeter artık bıktık burası aile sitesi her gece sizimi cekicez dedi haklı içeni ayrı araba tekeri otturen ayrı gümbür gumbur müzikle arabayla geçeni ayrı ve bunları gece bu saatlerde yapıyorlar dün gece üç buçukta tam uyuya kalacaktı gum güm müzik sesine uyandım deli oldum ya bu gençlerin ana babası yokmu gecenin ikisinde üçünde sokaktalar hicmi merak etmiyolar anlamıyorum ya insan evladına sahip çıkmaz mı sonra bişey olunca ahlanıp vahlanıyolar ne anlamı kaldı

Toruna heves edeceğine alınan şeyleri gereksiz buluyor. Eşin para veriyormu onlara? Ondan batmış olabilir alınanlar. Biz yardım ediyorduk, bebek ne gerek var, yok yapmasınlar der dururdu kv. Riskli geçiyor bende, her kanamamda her ağrımda, hatta kanepeden tutunarak kalktığımda bile sana dedim yapma şimdi böyle olursun işte dedi. Bu güne kadar soran olmadı o taraftan bir eksiğiniz varmı, ne ihtiyacı kaldı diye. Bugün ana kucağı geldi, antrede açtı kurdu kızım mutfağa geçtik o anda kv girdi. Girer girmez bana diyor ki, evet bebeği koyacaksınız buna sallayacaksınız, burda düğmeleri var. Kız bana baktı, ben kıza baktım, babaanne, herhalde ne aldığımızı biliyoruz dedi dayanamadı.

Bizim oturma odasının camları da parka açılıyor. Aynı durum maalesef.

Ftm41 canim benimde goguslerim buyumemisti hamilelikte ama. Simdi sutle dolup buyuyorlar
Ilk basta az geliyordu hatirlarsan
Sık sık bebek her istediginde emzirmek şart
Merak etme hepsi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…