2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yemek yiyemiyorum canim migdem sicaktan olsa gerek kaldirmiyo hep boyle aparatif domates peynir ama kahvaltimi dúzgun yapiyorum sende òyle yap tok tutuyo baya
Ben de bir dilim bize yasaklı meyveden yedim. Atıştırmalık bulursam daha da yerim ama yemek yemek çekmiyor canım

Bizim oturma odasının camları da parka açılıyor. Aynı durum maalesef.
Ben anne babaları anlamıyorum çocukları gecenin ikisinde üçünde sokaktayken nasıl rahat yatıp uyuyolar çocuğun orda zil zurna sarhoş olana kadar içiyor sonra gidip insanlara sarıyor kavga ediyor yada bayılıp orda kalıyor demiyolar mı nerde benim oğlum diye nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar ya. Birtane genç çocuk evli çocuğu vardı her gece iciyodu sarhoş oluyodu yine öyle içmiş bigun sarhoşmus adamın biri yanından geçerken ona bakmış ne bakıyon demiş kavga etmişler sonra adam bu çocuğu çekip vurmuş öldürmüş yani ne beklenir öyle insandan yazık günah ya

Allah korusun, neler oluyor neler. Allah evlatlarımızı böyle insanlardan korusun.

Oh iyi demiş kızın anca akıl vermesini bilirler zaten eşim onlara para vermez onların durumu yerinde he onlar bekliyorlar tabi versin diye ama öyle bişey olamaz tabi. Evet ne yapsak batıyor alıyosam kendi paramla alıyorum senden istemiyorum zaten istesek vermezler de. Destek olmuyorlar anca köstek oluyorlar. Ne kadar rahat diyebiliyor KV sen ne gerek vardı çocuk yapmasaydın diye merhamet etmiyor da sana o halinle laf söylüyor hepsi aynı işte bende üç gebelikte te kanama yaşadım düşük tehlikem oldu banada anca laf saydı kv. İlk ikisi düşük oldu üçüncü tutundu Allah'a şükür ilk çocuğum olucak hevesliyimde yapayım yani ne olacak yapıyorsan oğluma yapıyorum

Hoşgeldin canım.
Hoşbulduk heryeri açıp yatıyoruz sıcaktan birden güm diye bi sıçradım uyandım aynı anda bebişte sıçradı resmen benim korkumamı odamı duydu bilmiyorum kapı çarpmış yağmur başlamış. Bu saatlerde bişey beni mutlaka uyandırıyor anlamıyorum yakızım ya vebiş ya gürültü ya eşim yada kendiliğinden

Kızlar ben her akşam dondurma yiyorum diye eşim bana laf etti hergun dondurmamı yenir diye küstüm ona hem laf ediyor hemde dondurma alıp gelmiş yemedim koydum dolaba al sen ye istemem dedim
Bizde ailecek her akşam yeriz kozım yemeden uyumaz resmen ben bugün dondurma yemedim der uyku vakti desek en hafif faydalı tatlı onlacakki bence biz biraz alınganlaştık bende öyleyim herseye alınıyorum

Yorma arrtık o kdar kendini dikkat et. Sabirsiz61 de sanki ciğer geliştirici vuruldum yazmıştı ne için noldu bulamadım ama

Bu hamilelik takvimimde B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. Haftalar arasında yapılabilir diyor bu ne bilen yaptıran varmı bana bişey demedi dr

Hangi ildesin canım. Bursada nemli sıcak hava hakim. Ben akşamüstü yorgunlukla uyuyakalmışım. Uyandığımda kızım da bana yaslanmış uyuyordu. Şimdi o da oturuyor ben de Eşim kalkıyor arada yatın diyor tamam tamam diyoruz o gidince yine tv açıyoruz

Yorma arrtık o kdar kendini dikkat et. Sabirsiz61 de sanki ciğer geliştirici vuruldum yazmıştı ne için noldu bulamadım ama
Haklısın canım, dolapta yaprak kalmıştı, tazesi çıktı ya, eski yaprak gözüme batıyordu.
Sabırsız serklajlıydı canım, dikişli , her ihtimale karşın vuruluyor . 10-12 haftadır dayandı şükür

Ben karabük safranboludayım dün çok sıcaktı ama şükür şimdi dah iyi yağmış biraz. Bende yatakta şte tel bak olmadı kalk bi kaç saat dolanıyorum. Karnımda artık acıkıyor bu saatlerde kalkıp yiyesim var ama iyice kaçarmı uykum diyorm ama dayanamıycam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…