2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın dicem ama gece yine parti yapılmış burda :))
Bizde şimdi uyandık süt içmek için,öğlen kontrol var Allahımmmm rahim boyum uzamış olsun nolurr :))
Melinam yukarı çıksın melisim aşşağı dönsün aminnn :))) he bide nts de kasılma çıkmasın :))

32+0 da yani 33. haftaya girdiğimde 1960 gr ve 44 cmdi. Doktorum gayet iyi, normal dedi. Normal değerlerin limiti içinde olduğu sürece biraz zayıf olmuş kilolu olmuş takmamak lazım

Kardeşim normal doğum yaptı genelde ebeler yaptı çatı muayenesini dr bir iki kez geldi kontrole. Yani ebe de yapıyor Dr.da .
Cevap için çooook teşekkür ederim ; ) Dogumhanede bir ebe var yaklaşımı çok hoşuma gitti. Onlar da yapıyorsa bu işi o gelsin diye dua edeceğim bol bol

Sen yetismissin de ben gece kaldim.sabah yegen geldi sonunda.Allahtan kardesim cok hevesli gezdirmeye de aldi gitti birkac saat.dinlendim gunduz.sonrasi Allah kerim.
Bende son anda yakaladım sonra herkes sızdı sanırım bende bişeyler yedim otup beş gibi geribyattım daha alarm çalmadan uyandım işte şimdi kolay gelsin sanada umarım yardımcı olacak biridir gelen

Bu tarifle doğumu yaşadım resmen

Bu hamilelik takvimimde B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. Haftalar arasında yapılabilir diyor bu ne bilen yaptıran varmı bana bişey demedi dr. Geride kalmış tekrar kopyaladım bu önemli bişeye benziyor biraz okudum. Özellikle normal doğumlarda ama nerde kim yapar bilemedim bilgisi olan söylesin lütfen bugün aile hekimime sorucam bende

canım sarmaları buzluğa mı atıcaksın pirinçleri ufalanıyo ya buzlukta bunun bi püf noktası var mı bildiğin

Yorma arrtık o kdar kendini dikkat et. Sabirsiz61 de sanki ciğer geliştirici vuruldum yazmıştı ne için noldu bulamadım ama
Benim riskim var canim 35+0 olana kadarda erken dogum riski olunca ciger gelistirici igne istiyor doktor solunum sikintisi yasanmasin bu hafta oncesi dogumda diye. 32 de vurulmustum zaten ama etkisi 34 e kadar suruyordu ve 34+1 de dikis agrim ve kasik agrim agrim cok olup diklenip yuruyemeyince doktorum risk almayalim dogum baslar basla bir kez daha yapalim dedi. Suan iyiyim sukur. Yani onlem onlem vuruldu.

Ztonder yaa inşallah uzamaz cnm ama artık parayı geri ödememelerini bile göze aldık yapacak bişeymiz yok
Peşini bırakmayın. Ürünün fiyatı belirli bir miktardan fazlaysa il hakem heyeti bakıyordu, daha çabuk çözülüyor. Firmaya şikayet edeceğiz deyin bir yoklayın. Edin derlerse, şikayet edince de arayın ettik diye. Vazgeçmemiz için değiştirin deyin. Sürekli tacizde olun

Sevindim iyi olmana bende acaba doğumamı gideceksin dedim ama bulamadımda yazınıbi iki hafta daha sabretsin kuzular az kaldı

495 tl mi neydi fiyatı bugün arıycak eşim bakalım değişim istemiyoruz artık olmadı 10 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…