- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #55.701
Canim ben daha siparis vermedim ama kutulu almicam aynali tepsiler var ya ona dizcem cikolatayla hediyelikleri hem ikram edilince ikisi birden ikram edilmis olur diye düşündüm :)Günaydın herkese. Haciseriften hastane icin cikolata siparisi veren arkadaslar özel tepsi yada kutuylami sipariş verdiniz yoksa kutuyu kendinizmi temin ediceksiniz? Bende bugün siparis vericemMinik kuzular sende ordan sipariş verdin dimi cnm?
bütün dileklerinin gerçekleştiği bi gün olsun canım rabbime göre zorluğu yok hiç bişeyinGünaydın dicem ama gece yine parti yapılmış burda :))
Bizde şimdi uyandık süt içmek için,öğlen kontrol var Allahımmmm rahim boyum uzamış olsun nolurr :))
Melinam yukarı çıksın melisim aşşağı dönsün aminnn :))) he bide nts de kasılma çıkmasın :))
ben de sabahçı ekibin daimi üyesiyim canımGünaydın. Gececi ekip yatıyor. Biz sabahçılara devrediyorlar grubu. Nöbeti sabah 6 da alıyorum ben
Benimde öyle sabahları uyanınca çok ağrıyor.katlanmıyor kalktıktan 5/10 dakika sonra açılıyor. Onunla birlikte sabah uyanınca ayağa kalkınca tabanlarım çok ağrıyor. Zor basıyorum. Sonra sonra geçiyor. Ödem yapıyor bunlarıGünaydın arkadaşlar uykusuz bir geceydi yine benim için sıcaklardan bayılıyorum sabah bir uyandım ellerim şişti zaten ama şuan balon gibi oturduğunda ayak parmaklarimda öyle sisiyo ya daha erken degilmi bu ödem için ne yapmak lazım tavsiyesi olan varmı parmaklarimi katlayinca aciyo
Ona neymiş? O o zamandı bu bu zaman. Adamlara niye söylüyorki. Öyle bir oturmuşki içine aöylemeden edemicek. Sinir oluyorum şöyle her işe burnunu sokan aile büyüklerine. Benim annemde çok karısır eder. Bizim bebek odamız küçüktü orada buluna büyük dolabı çıkardık verdik. Ona bile karıstı. Niye vermişiz o kadar eşya alıyordu şimdi nereye sokacaksın o kadar eşyayı. Ben hallederim dedim hallettimde zaten. Hayırlı olsun de geç di miBugün bebek odasını kurmaya geldiler evde tek olduğum için kayınpederi çağırdım montajcılara diyor ki böyle masrafa ne gerek var Fuzuli masraf bizim zamanımızda odamı vardı tavana çivi çakıp ip bağlayıp salıncak yaparlardı al sana beşik diyor bu daha doğmadan yapılan masrafa bak diyor torun mu geliyor oğlan mı evlendiriyoz ben anlamadım diyor dedim ne yapsaydım almasa mıydım beşik lazım onda yatacak dolap lazım nereye koyucam bebeğin eşyalarını dedim ya diyor el kadar bebeğin ne eşyası olur ya dedim bak göstereyim poşetlerde duruyor eşyalar yer olmadığı için yıkamadım bile dedim bebek de çıplak mı kalıcak üstü başı yokmu bebeklerin dedim hep diyor Fuzuli masraf onlar adam da dedi artık öyle şimdi herkes alıyor yapıyor dedi o eskiden mis dedi sinir etti kayınpeder beni ona göre ne alsak Fuzuli masraf
Valla ben hem gececi hem sabahciyim o nasil olacak suan bir saat daha uyuyabilmek icin neler yapmazdim :)Günaydın. Gececi ekip yatıyor. Biz sabahçılara devrediyorlar grubu. Nöbeti sabah 6 da alıyorum ben
benım de ılkınde hep ebeler muayene etmıstı canım 33-34 den sonra sanırım baslamıstı alttan muayeneler
nst de de sancım cıkıyodu cunku
en son dogum zamanı da doktor 10 cm olunca doguma geldı:)
İlk muayeneyi doktor yapıp müsait mi karar veriyor. Doğum sürecinde ebe de yapar
Cevaplar için çok çok teşekkür ederiz canlarım. Bir önceki randevumuzda bugün doğum için karar vereceğiz demiştik o yüzden çatı muayenesini merak etmiştim. Hatta kendimi muayeneye hazırladım :)canım çatıya 37 den sonra bakıyo doktor muayene esnasında doğum şekline karar vermek için ve doğumhanedeki ebeler de doğum için yatış yaptığından itibaren düzenli olarak açılma olmuş mu diye bakıyolar 2 cm ,4 cm , 7 cm gibi kontrollü ilerliyo
Canim ben pazartesi vericem siparis burya kargo 3 gunde geliyor haftasonuna kalmasin diye.Günaydın herkese. Haciseriften hastane icin cikolata siparisi veren arkadaslar özel tepsi yada kutuylami sipariş verdiniz yoksa kutuyu kendinizmi temin ediceksiniz? Bende bugün siparis vericemMinik kuzular sende ordan sipariş verdin dimi cnm?
Sen baya korkuyorsun, benim iğne damar yolu açma. S öyle şeylere korkum yok işte genel olarak toplum içinde insanların normal doğumu aşırı kötü sekılde anlatması var.Korkuda en üst seviye de ben varımdır :) Damar yolu açılırken daha yıkıyorum ortalığı Ve acı ile alakası Yok. Kulağımı deldirip 3 kere ayılıp ayılıp bayılmışlığım var. Derdim acı değil aslında psikolojik. Hamile iken taş düşürdüm ben acıya bir şekilde dayanıyorum da. İşte normal doğursam çıktıydı çıkıyordu der bayılırım, epidural olsam (canlandırma sorunum var) bayılırım, sezeryan olcam bu sefer yaraya bakamayacağım Ve ağrısı da cabası. Neyse içerde kalamıyordu değil mi bir şekilde çıkacak bu paşa
Aminn canım inşallah Allah hayırlı haberlerle müjdelesin günümüzübütün dileklerinin gerçekleştiği bi gün olsun canım rabbime göre zorluğu yok hiç bişeyin
Günaydın herkese. Haciseriften hastane icin cikolata siparisi veren arkadaslar özel tepsi yada kutuylami sipariş verdiniz yoksa kutuyu kendinizmi temin ediceksiniz? Bende bugün siparis vericemMinik kuzular sende ordan sipariş verdin dimi cnm?
İnşallah o günleride görürüz. Oğluş artık direk göğüsten emiyor deilmi canım? Keyfi nasıl paşanınKizlar emzirirken aklima ne geldi
Bizimkiler üniversite falan okurken r
tesadufen tanisip arkadas olsalar ne hos olur demi hatta belki olacak.ya evlenenler bile olabilir sonra biz kaynanalar konusurken farketsek
Öyle olsam hiç düşünmem biliyor musun? O daha aşılabilir, sonuçta bebeğin ile ilk gözgöze gelme anını yaşayacaksın. Hakkımızda hayırlısı olsun kuşumSen baya korkuyorsun, benim iğne damar yolu açma. S öyle şeylere korkum yok işte genel olarak toplum içinde insanların normal doğumu aşırı kötü sekılde anlatması var.
Saat kaçta kontrolün canım ? Aminnnnn inşallahhhGünaydın dicem ama gece yine parti yapılmış burda :))
Bizde şimdi uyandık süt içmek için,öğlen kontrol var Allahımmmm rahim boyum uzamış olsun nolurr :))
Melinam yukarı çıksın melisim aşşağı dönsün aminnn :))) he bide nts de kasılma çıkmasın :))
Gúnaydin canim insallah istedigin hersey olmistur ve sen gûzel haberlerle gel prenseslerede bizden selam sòyle dualarimiz sizinleGünaydın dicem ama gece yine parti yapılmış burda :))
Bi an evimde kendi kendime dogurursam fikirleri dolandı kafamda :)
3 hafta daha beklesin cimcime. Sende sezeryana gideceksin galiba canım kontrolün nezaman? Tarih belli olur belkiGunaydiiin :)
Benim dogurma vaktim yaklasiyor galiba git gide parcalarim dokulmeye basladi sag elim uyusuk sirtim tutulmus kizim ben egzersiz yaptikca inadima kaburgama dayiyor kafasini :)
Kontrolum 23nde canim bakalim donmezse sezaryen olcak bu gidisle. Ya tarih almayi dusunmuyorum sezaryen olacaksa bile dogumum basladiginda olmak istedigimi soylicem cunku dogum aninda bile bebek donebiliyor o yuzden beklemedeyim :)3 hafta daha beklesin cimcime. Sende sezeryana gideceksin galiba canım kontrolün nezaman? Tarih belli olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?