2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben daha siparis vermedim ama kutulu almicam aynali tepsiler var ya ona dizcem cikolatayla hediyelikleri hem ikram edilince ikisi birden ikram edilmis olur diye düşündüm :)

bütün dileklerinin gerçekleştiği bi gün olsun canım rabbime göre zorluğu yok hiç bişeyin

Benimde öyle sabahları uyanınca çok ağrıyor.katlanmıyor kalktıktan 5/10 dakika sonra açılıyor. Onunla birlikte sabah uyanınca ayağa kalkınca tabanlarım çok ağrıyor. Zor basıyorum. Sonra sonra geçiyor. Ödem yapıyor bunları

Ona neymiş? O o zamandı bu bu zaman. Adamlara niye söylüyorki. Öyle bir oturmuşki içine aöylemeden edemicek. Sinir oluyorum şöyle her işe burnunu sokan aile büyüklerine. Benim annemde çok karısır eder. Bizim bebek odamız küçüktü orada buluna büyük dolabı çıkardık verdik. Ona bile karıstı. Niye vermişiz o kadar eşya alıyordu şimdi nereye sokacaksın o kadar eşyayı. Ben hallederim dedim hallettimde zaten. Hayırlı olsun de geç di mi

benım de ılkınde hep ebeler muayene etmıstı canım 33-34 den sonra sanırım baslamıstı alttan muayeneler
nst de de sancım cıkıyodu cunku
en son dogum zamanı da doktor 10 cm olunca doguma geldı:)

İlk muayeneyi doktor yapıp müsait mi karar veriyor. Doğum sürecinde ebe de yapar

Cevaplar için çok çok teşekkür ederiz canlarım. Bir önceki randevumuzda bugün doğum için karar vereceğiz demiştik o yüzden çatı muayenesini merak etmiştim. Hatta kendimi muayeneye hazırladım :)
Bugün doktorumuz amniyon sivisinin bizi biraz daha idare edebileceğini her şeyin normal olduğunu söyledi ve salı günü karar vermek üzere bizi mutlu mesut evimize gönderdi.
Biz bugün çok mutlu olduk. Ağustos anneleri için de eve gelene kadar bol bol dua ettik kalplerinden geçen tüm dileklerin kabul olmasi için.

Canim ben pazartesi vericem siparis burya kargo 3 gunde geliyor haftasonuna kalmasin diye. rofleli_kedi oradan siparis verdi ama birde ben bi sepet aldim ona koyucam sadece kutuda olanlardan alicam isimli

Sen baya korkuyorsun, benim iğne damar yolu açma. S öyle şeylere korkum yok işte genel olarak toplum içinde insanların normal doğumu aşırı kötü sekılde anlatması var.

Günaydınnn sabırsız bebişlerin anneleri :)

ben kutusuz sipariş ettim aynalı tepsiye dizerim diye düşündüm

bulasiksuyu ilk muayeneyi doktor yapıyor sanırım bana 36-37 de çatı muayenesi yapcaz dedi çünkü
doğum sırasında ebeler bakıyordur ama
gözün aydın bu arada <3

gece bende zor uyuyorum defalarca kalkıyorum bi yatak bi koltuk dört dönüyorum

Kızlar sabah korktugum geldi başıma elektrikler gitti şarjım bitmek üzereydi üstelik 9. Katta oturuyorum neyse ki kayınvalide haber verdi bi yere kahvaltıya gidiyoruz :)

Kizlar emzirirken aklima ne geldi

Bizimkiler üniversite falan okurken r
tesadufen tanisip arkadas olsalar ne hos olur demi hatta belki olacak.ya evlenenler bile olabilir sonra biz kaynanalar konusurken farketsek
İnşallah o günleride görürüz. Oğluş artık direk göğüsten emiyor deilmi canım? Keyfi nasıl paşanın

Sen baya korkuyorsun, benim iğne damar yolu açma. S öyle şeylere korkum yok işte genel olarak toplum içinde insanların normal doğumu aşırı kötü sekılde anlatması var.
Öyle olsam hiç düşünmem biliyor musun? O daha aşılabilir, sonuçta bebeğin ile ilk gözgöze gelme anını yaşayacaksın. Hakkımızda hayırlısı olsun kuşum

Saat kaçta kontrolün canım ? Aminnnnn inşallahhh

Gúnaydin canim insallah istedigin hersey olmistur ve sen gûzel haberlerle gel prenseslerede bizden selam sòyle dualarimiz sizinle

Gunaydiiin :)
Benim dogurma vaktim yaklasiyor galiba git gide parcalarim dokulmeye basladi sag elim uyusuk sirtim tutulmus kizim ben egzersiz yaptikca inadima kaburgama dayiyor kafasini :)
3 hafta daha beklesin cimcime. Sende sezeryana gideceksin galiba canım kontrolün nezaman? Tarih belli olur belki

3 hafta daha beklesin cimcime. Sende sezeryana gideceksin galiba canım kontrolün nezaman? Tarih belli olur belki
Kontrolum 23nde canim bakalim donmezse sezaryen olcak bu gidisle. Ya tarih almayi dusunmuyorum sezaryen olacaksa bile dogumum basladiginda olmak istedigimi soylicem cunku dogum aninda bile bebek donebiliyor o yuzden beklemedeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…