2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben daha siparis vermedim ama kutulu almicam aynali tepsiler var ya ona dizcem cikolatayla hediyelikleri hem ikram edilince ikisi birden ikram edilmis olur diye düşündüm :)
Dogru cnm öylede güzel olur. Bende özel isimli kutuyla gönderilenler var onlardan beğendim bakalım karar verip bugün siparis vericem

Gúnaydin seker tadinda grubun annisleri ve bebecikleri gúzel bir gûn olmasi dilegiyle yarin sabah kontrolym var ama busabah bi heyecanla uyandim nedense kontrolû olan arkadaslar gyzel haberlerle gelsin emziren annislerin bol bol sutleri olsun insallah birde dun dogumu olacak bi arkadas vardi hic yazdimi haberi olan varmi merak ettim

ben de oradan sıparıs edecegım ınsallah ama henuz karar vermedım bakalım ne alsam dıye
sen alınca lınkını göndersene fıkır olsun:)
Canim ben şunu beğendim isimli kutuda gelio 103 lira karar veremedim daha

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-12-08-32-13.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2018-07-12-08-32-21.webp
    6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bugünün annesini ilan ediyorum:
O otekivenus suyu gelmiş, dualarınızı eksik etmeyin canlar
Hadi hayirlisi insallah sag saglim kuzusunu kucagina alir onun haftasi ileriydi diye hatirliyorum rabbim onin ve bebisinin yar ve yardimcisi olsun dualarimiz onunla

Hadii yaa sezeryan gibi birsey yani..tek sezerysn kesigin olmuyor desene birde dikis sancsi

Dikiş alttan kesi olursa oluyor canım gorumcemin çocuklar biraz iriydi o yüzden kesisi biraz fazlaydı 1 hafta kadar tuvalete çıkarken acısi oldu ama sancı vs çekmedi doğumda

Kızlar günaydın
Sabahtan beri yarım saatte bir günlük pedim doluyor afedersiniz sarıya yakın renkte koyu kıvamlı bir akintim var yanında koyu kıvamlı olmayan bir akıntı daha var . fark etmeden ıdrar kaçırıyor olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…