2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
Yarım yamalak bir gece daha bitti Allah’ım kesintisiz uyumayı çok özledim
Ben de de çok fazla ödem oluyordu sodayı ve tuzu kestim artık olmuyor.

Maşallah birkaç gün daha bekleyecek prenses. Sevindim.
Güzel duaların için de Allah razı olsun canım

Cok sevindim canim :) akilli bidik bekliyo vaktini :)

Ben ona zilli dedikce o ben hanimefendiyim diyor galiba
İnşallah senin minnoş da doğum pozisyonu alarak sana büyük bir sürpriz yapar ; )
Oy kuzum o bir hanimefendi tabi annesi :) kosullar ne olursa olsun cizgisinden kaymamasindan belli :)
Benim kizim ama zilli olabilir :) yahu hic mi niyetin yok evladim ne buldun kaburgamda :) Allah sesimizi duysun kizim bi donsun artik :) ya belki yine kosullar uygun olmicak normal olmicak onu bilemem ama en azindan denedim derim yahu :)

Ayyy kizlar evi topla sûpür sil toz al camasir makinesini bosalt doldur suanda kanepede pertim cikmis durumdayim minnosumda dúrtúp duruyo sanki annesine kizar gibi

Kontrole gittiginde bide gormüssûnki senin prenseste sana bir süpriz yapip dònmüs sen ona umlama gìnder

Ben son zamanlarda fazla uzanamadim hep oturmam gerekti heralde ondan oldu yememe de çok dikkat etmedim ödem fena yapiyo ya insanı ins daha çok şişmem

Evet aynı şeyler oldu bugün bende parmaklarımı katlarken acıdı çok fena ya ins bir çözüm buluruz

O otekivenus canım Allah yardımcın olsun hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğin, sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…