2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aynı şeyler oldu bugün bende parmaklarımı katlarken acıdı çok fena ya ins bir çözüm buluruz
Olsun olacaksa böyle şeyler olsun canım. Bunlar sağlığımızı etkilemez bebekte de olumsuz seyler değil. Önemli olan yüz ve gözlerin asırı şişmesi tansiyon yükselmesi Allah muhafaza. Yoksa el ayak şişmesi geçici seyler :)

Çok tsk.ederim evet ismi ece olucak inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucagimiza

Adıyla yaşasın inşallah
benim adaşım olacak :)
ben ufaklığımı bilenler küçükken kraliçe gibiydi süzülerek yürüyordu diye anlatıyorlar
inşalalh senin kızında öyle olur :)
tabii büyüyünce bozuldum orası ayrı şimdi erkek fatma

O otekivenus hayırlısıyla al inşalalh kucağına
allab bi avazda kurtarsın

bulasiksuyu ama zilli bu kızlar ne diyelim yaniii

Bende son anda yakaladım sonra herkes sızdı sanırım bende bişeyler yedim otup beş gibi geribyattım daha alarm çalmadan uyandım işte şimdi kolay gelsin sanada umarım yardımcı olacak biridir gelen
Yani 17 yasinda genc kiz iste.bugun de yolladim annem dahil hepsini gezmeye.uzandim keyif yapiyorum simdi.

Ay ne güzel olur, öyle kolayca oluverse
Bize anlatmışlardı Doğum kursunda kadının biri sancısı gelince duşa girmiş biraz hareket yapıyım diye çömelmiş bebek kucAgına gelmiş demişti ebe :) 112 yi aramış gelmiş kordonu kesmişler :)

cnm tuzlu yağlı yeme ve yürüyüş yap artı bol su iç

Kontrolum 23nde canim bakalim donmezse sezaryen olcak bu gidisle. Ya tarih almayi dusunmuyorum sezaryen olacaksa bile dogumum basladiginda olmak istedigimi soylicem cunku dogum aninda bile bebek donebiliyor o yuzden beklemedeyim :)
Bakalım ne olacak bende gün aldım ama oğluşun keyfine göreyiz doktorum hazırlığını biran önce bitir ve beklemeye geç dedi. Oğluşun yeri baya daralmış heran gelebilirmiş herseye hazırlıklı ol dedi.

Kızlar sabah wcden kalkınca su gibi kahverengi leke geldi bi sure de sarimsi geldi durdu.bu nisan denen sey mi bir de bundan sonra ne zaman dogum oluyo.cevremde kimseden leke gelmemis.doktora yazdım haber bekliyorum bi de size sorayim dedim.
Bilmiyorum ama nişan gelipte ertesi gün doğuran oldu. Benim kızkardesim nişan geldikten 8 saat sonra suni sancı verilerek doğum yapmıştı canım panikleme inşallah doktorundan haber gelir biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…