2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

koyu renkse doktoruna sor canım
bu haftalarda hersey olabılır artık

Kızlar sabah wcden kalkınca su gibi kahverengi leke geldi bi sure de sarimsi geldi durdu.bu nisan denen sey mi bir de bundan sonra ne zaman dogum oluyo.cevremde kimseden leke gelmemis.doktora yazdım haber bekliyorum bi de size sorayim dedim.

benım nısan geldıkten 8 saat sonra dogum oldu
ama bıkac gun beklenenlerı vs de duydum

Ay Allahım ne güzel ben de bir kenarda doğuruvereyim öyle.

cnm dönse anlarmısın yoksa doktoramı soruyon ben hiç sormadım sezeryan ya benımkı dönsede olur dönmesede ama tekmeler üstlerde genelde dönmüşmüdür kafamda delı sorular

Kızlar bugünün annesini ilan ediyorum:
O otekivenus suyu gelmiş, dualarınızı eksik etmeyin canlar
Sağlıkla doğurur inşallah O otekivenus kaçıncı sıra oldu canım bebişlerimiz çoğaldı sırayı karıştırdım. İnşallah en kısa sürede bir avazda doğurur gelir müjdeyi verir

Kızlar sabah wcden kalkınca su gibi kahverengi leke geldi bi sure de sarimsi geldi durdu.bu nisan denen sey mi bir de bundan sonra ne zaman dogum oluyo.cevremde kimseden leke gelmemis.doktora yazdım haber bekliyorum bi de size sorayim dedim.
cnm nişan oluyor kişiden kişiye değişiyor kımınde aynı gün başlar üç dört gün için de başlayanda olabılıyor doğumu

Ayni ben benim kizindayeri daraldi sanki hareketleri baya sert ve kuvvetli bakalim yarin bize soktor amcasi nediyecek

çok güzeller canım
hacıserıfın bı cok avm de subesını gördum
acaba fıyatlar orada da nettekı gibi uygun mudur?
Ben verdim biraz önce bu modeli içinde 84 adet çikolata var özel isimli kutuda çikolatalar da fiyonklu emzikli gonderilior fiyatı çok uygun yorumlarida çok iyi birde yanında hediye irmik helvası gonderiorlar sıparıs verince gördüm :))

Muhtemelen nişanın geldi canım. Su gibi değil de sümük gibi oluyor .eğer su falan sızmıyorsa Doğum yakın ama ne kadar yakın bebişe bağlı sanırım. Benim nişanım gelmişti ama sancım gelmemişti

Hayalimdeki Doğum . Hop geliverse ben tutsamaşağıdan 3-4 doğumlar öyle olabiliyormuş

Ben de baktım baya bugun fıyatlar cokuygun gercekten
ıyıce emın olayımda ben de sıparısı vereyım hazır olsn
cantam hazır ıkramlıklarda hazır olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…