2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten bu bizim bebekler kafalarına gore :) :) kp ne durumda odasini halledebildin mi oglusun

cnm dönse anlarmısın yoksa doktoramı soruyon ben hiç sormadım sezeryan ya benımkı dönsede olur dönmesede ama tekmeler üstlerde genelde dönmüşmüdür kafamda delı sorular
Anlarim canim cunku kafasiyla kaburgami oyle bi itiyor ki anlamamam mumkun degil :) tekmeler yukardaysa donmustur canim

Ayni ben benim kizindayeri daraldi sanki hareketleri baya sert ve kuvvetli bakalim yarin bize soktor amcasi nediyecek
26 gün kaldı artık o 26 günde nekadar yırtacak iç karnımı kimbilir :) yarın gelir gelmez yaz belki seninde tarih netleşir. Gerçi tarih bugün olmadıktan sonra net olmuyo yaramazlar erken gelmek isterse gelirler hayırlısı artık

Canim benim tarih kesin agustosun 2 yada 3

Disari cikmam lazim malzemelere bakmak icin acaba gezebilirmiyim diye düsünüyorum

Zaten bu bizim bebekler kafalarına gore :) :) kp ne durumda odasini halledebildin mi oglusun
Yok tatlım ya adam gitmiyor oda aynı olduğu gibi duruyor elim kolum bağlı bekliyorum eşim kavgada ediyor gene gitmiyor yapıştı adeta gelecek haftadan sonrada kv geliyor ben bittim annemlerde hepsi yarın tr ye tatile uçuyor kaçacak yerimde kalmıyor ne edecem bilmiyorum umursamamaya basladım laf çarptığında geri çeviriyorum savaşa başladım içime atıp şekeri yükseltmemek için dünden beri şekerim düşük bakalım nekadar dayanacam :)

Kızlar şimdi bu beşiğin içine uyku seti sericez ya onları makinede mi yıkıycaz süngerli ya uyku seti bozulur mu makine de yıkayınca bide bebek için aldığım hacı Şakirlemi yıkamak gerekiyor normal deterjanla yıkanır mı

Herşeyi yıkadım onlar kaldı Annemi bekliyorum. Gelince halleder diye.

Niye canım kp bebeğin odasında mı kalıyor yoksa

rofleli_kedi Kesinlikle haklısın o içeride kendisini prenses ilan etse de ben zilli demeye devam edeceğim galiba

interiorarchitect Senin minnoş belki de son zamanları bekliyor dönmek için. Elinden geleni yapıyorsun karşılığını alirsin inşallah. En son bi ütü masası muhabbetini okumuştum mesajlarında zihnimde canlandiramadim ama bu kadar emeğe senin minnoş kızın karşılık verecektir. Naza çekme evresinde olabilir :)

Ftzgmz7 canim ben bu mamajoonun tekli pompasini almıştım bugun geldi,fise taktim hem masaj hem sagim modunu elimde denedim ama vakumlama sıfır neredeyse.sende de ayni mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…