2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Agustos anneleri, sezeryan olacak olan var mi içinizde? Epidural ya da spinal? Dr bana spinal önerdi ama korkuyorum.
Benim sezeryan kağıdında epidural/spinal yazıyo belden aşağı uyuşturma ben epiduralda spinalda aynı sanıyordum farklı şeylermi?

Bugün nstde beboşun kalp atışlarını mutlu mesut dinlerken başka hamile bir kadın geldi. Şöyle bir suzdu beni. Kaç haftalik diye sordu. Ben de 36+1 dedim. Sonra kadının gözleri fal taşı gibi açıldı aaaaa karnin ne kadar büyük ben 39. Haftamdayim bu kadar büyük değil dedi. Ben şok
Öyle hazır cevap bir tip de değilim ki cevap versem. O şoku atlatamadan bir de kocası pat diye kapıyı açıp NST odasından içeri bakmaz mi. Dedim ailecek orjinal bunlar. Boylelerinin beni bulmaları da ayrı bir manidar
Bedenime göre göbüşüm hiç de büyük değil. Biraz iriyim ben o kadar

Çıktınmı canım kontrolden nasıl geçti?
Çıktım canımcım,rahim ağzı boyu malesef hala 15 mm kasılmam çıkmadı melis zilloşu bu seferde sağ tarafa atmış kafayı doktor bile şaşırdı bu darlıkta bu kız nasıl dönebiliyor anlamıyorum dedi :)) sat göre 33+3 üç bi hafta öndelermiş kızlar melis 2209 melina 2264
Salı tekrar kontrol var ilaçları bırakıcaz be duruma göre normal dığum beklicaz yada sezeyan tarihi konuşucaz yaniii haftaya bugün doğurmuş olabilirim :)))

Benim oğlana melisin hareketleri göstermek lazım benimki ağa yerinden milim oynamıyo :) melina garibim melisten çekecek gibi duruyo :) hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerde artık küvez sorununuda tamamen atlattık sayılır.

Evet canım bu günlerimize şükürler olsun,birbirimize mutlu haberler vermeyi
Nasip etsin Rabbim

Bizim burda kordonu babaya kestiriyorlar. Düşen kordonu dondurucuya atacam ilerde ilik bile üretiliyormuş saklayın diyorlar.
Yalnız onu kendi imkanlarımızla saklamamız çok makul değil. Birkaç tane üni hastanesi doğum esnasında alınan kordon kanını saklayabiliyor sadece. Yıllık kira veriliyor hasteneye saklanması için. En fazla da 12 sene saklanıyor diye okumuştum.

Aman ne gıcık

canım benim de ikiz kız seninkiler gibi ve tahmini doğum tarihleri de aynı :) 2 hafta önce biri 1700 diğeri 1900 gr dı.senin 2 hafta önce nasıldı kiloları benimkiler sanki küçük gibi geliyo ama dr normal diyo kafam karıştı

Maşallah o göbüşe nazar etmesinler kıskananlar çatlasınnn bende hazır cevapçı değilim sonradan aa şunu bunu deseydim keske diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…