2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm bana bir tanıdık söyledi 9 senedir saklıyormuş doktoruma sorayım bi oluyormu öyle.

Canım benim geçen hafta 1900 lerdeydi senin şuan kiloları baya iyi olmalı benimkiler haftada en az 200 gr alıyorlar

Canım benim geçen hafta 1900 lerdeydi senin şuan kiloları baya iyi olmalı benimkiler haftada en az 200 gr alıyorlar
brctkc , ikinizin de melekleri 2 kilonun üstündedir artık, ben her hafta gittiğim için artık ortalama 250-300 gr aldıklarını anlamış oldum. Maşallah, bu günlerimize maşallah.

Heh takma iste canim bak stres seni hasta ediyor yazik sana bebisine 3 maymunu oynicaz yapcak bi sey yok

Insallah teyzesi valla hersey onun icin :) normal gelsin cigerleri gelissin yolda gelirken probiyotikleri alsin diye ama pek nazli kendisi :)

Hayalimdeki Doğum . Hop geliverse ben tutsamaşağıdan 3-4 doğumlar öyle olabiliyormuş

Ben de uzun sure aci cekmemek icin boyle hizlica olsa diyordum ama ilk dogumlarda hizli oluyorsa, genellikle yirtik ya da kesi daha fazla oluyormus. Kaslarin ve derinin esneyip genislemesine zaman kalmadan ciktigi icin.

Yatak.korumalari diyorsan bennyikadim bisey olmadi bebek deterjani ile

Öyle olsam hiç düşünmem biliyor musun? O daha aşılabilir, sonuçta bebeğin ile ilk gözgöze gelme anını yaşayacaksın. Hakkımızda hayırlısı olsun kuşum
Hayırlısın canım. Sonuçta bir sekılde doğacak bu çocuk öyle ya da böyle. Çokta kafaya takmamak lazım. Güzeldir tabi o an bencede :)

Süre azaldıkça ameliyattan tırsmaya başladım. Defalarca ameliyat geçirdim hep süslendim püslendim gittim . İlk defa bu sefer korkuyorum. Bir şey olsa bebek rahatça çıkıverse diyorum.
İnşallah hiçbir sorun yaşanmaz canım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Ben seni dört gözle takip ediyorum bilgilendirirsin beni neyi nasıl yapacağıma dair

Canim ben sepet besik icini netten yaptirdim pamuk satenden icinde sungeri var cikmiyo zaten.sabun tozunu sulandirip 30 derecede yikadim bisey olmadi
Elinde yikadin degil mi benimde sepet besik yatagi ama kendisinin hazir olani henuz acmadim bile paketi erken olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…