2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyleyim cnm yatak hep ıslanıyor terımden uykusuzluğu bile bastırdı bu sıcaklık olayı
Ya wallahi bende öyle sürekli lavaboya gidiyorum bacaklarımın arasındaki terden suyummu geldi yoksa kaçırdımmı yoksa ter mi diyehayırlısıyla az kaldı artık bizim senle günlerimiz aynı dr un ne diyor doğum tarihin ile ilgili. Benim dün kontrolüm vardı normal olur büyük ihtimal dedi. Ağustosun 15 inden sonra bekletiz artık dedi

Kızlar kızlar :) galiba nişanım geldi nişanı gelenler daha önce bilenler miktarı ne kadardı çok küçük bişey ama tam tarif ettikleri gibi kahverengi jöle kıvamında bişey
Evet canım aşağı yukarı öyle bişey nişan. Hadi hayırlısı bakalım dr unu bilgilendir onsenş yönlendirir. Nişan geldiği gibi doğum olmuyor zaten hemen. Ayyyy heyecanlandım haber ver bizede emi:)

Bu arada gümüş kapak kimler sormustu hatirlayamiyorum ama benim yaralari iyilestirdi acilar bitmek üzere
Ama.bi kere sogan yaptim sonra hizlandi sanki
Bu arada sitesinde yorumlari eklenen birkac kisiye özelden sordum yanlismi kullaniyorum ki gibisinden hani cakma yorumlar mi kadinin biri benim gogus ucum kopmuştu onu bile onardi yazmis

Evet canım aşağı yukarı öyle bişey nişan. Hadi hayırlısı bakalım dr unu bilgilendir onsenş yönlendirir. Nişan geldiği gibi doğum olmuyor zaten hemen. Ayyyy heyecanlandım haber ver bizede emi:)
Ay bende çok heyecanlıyım şu an mesaj attım doktoruma inçe inçe agrı var ama kasılma degil o agrı üç gündür vardı zaten korkmuyorum ama bi degişigim:)

Ayyy çok heyecanlı :))) Haberlerini bekliyoruz canım.
Doktoruma mesaj attım canım görmedi daha ebe kasılma gelebilir dikkatle bekle dedi hazırım ama hazır değildim hemen yemegimi yiyip vücut temizliği yapmam lazım çok heyecanlandım :)

Ay inşallah bakalim zaten babasi sirf anlami kraliçe diye koydu :) kraliçe gibi olsunmuş kizi

Benimde oglum 37+5 te gelmisti :) insallah ikinciler nazli cikmaz :)
İnşallah şuan tek temennim o.valla bu kadar yürüyüşe geç gelirse pes derim çünkü nerdeyse tüm malatyayi yürüyerek geziyorum her gün hurma yiyorum duş aliyorum her an bakalim..en büyük korkum dönmemesiydi çünkü 2650 grm olmus bu saatten sonra zor dönerdi Allahtan bi kaç gün önce dönmüş

Hepinizin bebesi teker teker dönüyor benimkide zahmet edip doner insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…