2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rengi pembe yada kırmızı değil kahverengi canım bilmiyorum ki daha çatı muayenesi bile olmadım benim bu şıpa baştan beri böyle hiç durası YÖK içeride :)
Al iste benim sipada ayni kac gyndyr alt tarafimi zorluyo sanki acilsinda cikayim diye benkide 1 hafta daurmaz ama hayiisi insallah biraz daha sabirli olir kuzum

Slm kizlar ben geldim ama bittim malzemeleri aldim ama cicekleri istedigim gibi bulamadim amann artik bitireyimde hazir olsun heran ne olacagi belli olmuyo begendiklerim gibi olmayacak ama insallah sonuc gúzel olur ve hayal kirikligina ugramam
Nasil cicekler aldin ki canim merak etme sen yine guzel bi seyler yaparsin resmiini at bize :)

Ben kúcûkly búyúklú falan istemistim tek boyut varmis sirf izmit carsiya gitmenin derdine bu sicakta burdan aldim neyse biseyler yapacaz artik
Nasil cicekler aldin ki canim merak etme sen yine guzel bi seyler yaparsin resmiini at bize :)

Haklısın ilk anda çok kafama taktım da sonra internete baktım normal değerler arasında doktor niye öyle söyledi anlamış değilim
Bende 32+4 te gittim ve 1780 gr küçük bi Bebek olacak kilosu biraz az dedi ama tam ölçüm de alamıyor durduğu pozisyondan dolayı bende kafama takmamaya karar verdim

Evet canım benimkiler 2209 ve 2264 çok şükür
Dün sağlık ocağından ebe gelmişti, ben yatıyorum ya, geliyor evde dinliyor, tansiyonumu ölçüyor. Hani şimdi doğurrsam küveze girermi sizce diye sordum. Geçen hafta 2590 demişti dr. Genelde 2200 gramın altında olanları alırlar küveze dedi, bir başka sıkıntı yoksa onun üstünde olanlar annelerine verilir. Siz de geçtiniz

Bana dr öyle demişdi ve gercekde cok kolayda doğurdum, darısı başına hem sezaryandan bence daha kolay normal doğum doğuyor ve bitiyor. Bebeğnin kilosuda haftana göre gayet iyi bence hem balik gibi suyrulup cıkar hemen. Ve +-200 gram yanılma payı var.

Ben de tavsiye uzwribe aldim. 2haftw sonra kullanmaya baslayacagim. Umarim bebegim emer ve hic yara olmaz.

Benim arkadas 41 haftasinda sogum yapti 1 ay oluyo nerdeyse bebegi 3200 gram dogdu bebegi küeze koymuslar bebegin cigerleri gelismemis nefes darligi cekiyormus doktor sormus sigara iciyormuydun diye oda evert demis sigaranin dumani oldugu gibi bebisi etkilemis bebis dogustan astimli olacakmis kúezden ciksada hastalik olarak kalir demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…