2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Agustos annesi olacak yok heralde artik
Diger gruplarda boyle mi.acaba bu çılgınlık bize.mi ozel,
Ben agustos annesi olup gurubumuzun adı agustos anneleri olması için uğraşacam bakalım oğlum şimdiye kadar annesini kırmadı inşallah devam edebiliriz.

Heyecanlandım. Haber bekliyoruz canım
Biraz heyecanlıyım eşim çok sakin şu an normal seyrinde her şey yemek yedik akşam yemeği beşiğimizi almış babam onlara çaya gidip beşiği alabiliriz sadece belim bazen baya agrıyor oturuyorum o sırada dinlenmeye çalışıyorum canım annemlere gidersem Doktorum komşuları onada uğrarım bi evdeyse mesaj attım ama daha görmedi durum bu temizliğimi yapmam lazım ev biraz dağınık ama odasında oturup bekleyesim var hiç iş yapasım Yok çok heyecanlıyım sakin kalmaya çalışıyorum :)

Gitmedin mi hastaneye evde mi bekleyeceksin
Evet canım evdeyim doktordan haber bekliyorum gel baktır derse giderim ama kendiside evdedir annemin komşusu annemden beşiğini almaya gidecektik yemekten sonra gider evde konuşurum olmazsa agrımda çok yok

Al iste benim sipada ayni kac gyndyr alt tarafimi zorluyo sanki acilsinda cikayim diye benkide 1 hafta daurmaz ama hayiisi insallah biraz daha sabirli olir kuzum
Benim altı zorlamayı bırakalı biraz olduda başta düşük tehlikesi erken Doğum riski her fırsatta dürtüyor altımı :)

İnşallah canım sağlıkla gelsin miniklerimiz koklaşalım bol bol :)

Benim altı zorlamayı bırakalı biraz olduda başta düşük tehlikesi erken Doğum riski her fırsatta dürtüyor altımı :)
Canim benim doktorun dedigine gòre erken dogum riskim falan yok bebekte asagida degil ona gòre ama ben hareketlerinde asagida cok zorlama hissesiyorum acitiyo sanki bòyle kafasiyla yada eliyle koluyla ittiriyo gibi allahtan aciklik yok yoksa coktan cikardi heralde

Bende 32+4 te gittim ve 1780 gr küçük bi Bebek olacak kilosu biraz az dedi ama tam ölçüm de alamıyor durduğu pozisyondan dolayı bende kafama takmamaya karar verdim
Ben 31+5 ye gitmiştim 1700 gr normal demişti, bunlar 3 aşağı 5 yukarı rakamlar çok takmamak lazım, kendimden yosunduk beklemiyorum zaten 2,5 kiloyu geçsin yeter bana kilosu

Ben 31+5 ye gitmiştim 1700 gr normal demişti, bunlar 3 aşağı 5 yukarı rakamlar çok takmamak lazım, kendimden yosunduk beklemiyorum zaten 2,5 kiloyu geçsin yeter bana kilosu
Yanlış hesaplamışım 30+5 te gitmişim afedersin ama yine de ölçümlerde 200 300 grama kadar oynayabiliyor

Allah yardımcısı olsun. Bilerek neden içmiş ki bunu o durumlar farklı tabiki, iç organlarda sorun varsa tedaviye alınır ama acıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…