2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baya birikmiş heyecanla okudum doğuma gidenler olmuş nişanı gelenler olmuş , sanırım ben bekleyeceğim ağustosta buraları , içimden bir ses bu kadar heyecan çektirdi bizim oğlan şimdi de sonuna kadar duracak diyor O otekivenus haber var mı göremedim ama dualarım sizinle sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına , @Sia mia heyecanla bekliyorum , kolaylıkla ilerlesin her şey sağlıkla gelsin bebiş

Ben agustos annesi olup gurubumuzun adı agustos anneleri olması için uğraşacam bakalım oğlum şimdiye kadar annesini kırmadı inşallah devam edebiliriz.
İnşallah canım. 6 kişi vardı, whiteandblue, otekivenus, şimdi de sia mia. Bir de bugün başka arkadaşın da nişanı geldi, mgnoli yanılmıyorsam. İlk 10lu dolu gibi Ay ben vazgeçtim doğurmuyorum

brctkc , ikinizin de melekleri 2 kilonun üstündedir artık, ben her hafta gittiğim için artık ortalama 250-300 gr aldıklarını anlamış oldum. Maşallah, bu günlerimize maşallah.
inşallah öyledir canım.en büyük korkum minicik doğmaları ve küvöze girmeleri.inşallah boşuna düşünüyorumdur

Bugün bizim bölümün çok kaliteli olmayan bir ultrasonu var , meraktan dayanamayıp arkadaşlarla oğluşa baktık, pek anlamadığımız için bakmaya çalıştık desem daha doğru olur
Hayaller oğlumun yüzünün fotoğrafını çekmekti hayatlar ayak fotosu oldu

Eklentiler

• 6E65B33D-1505-4933-A66D-94EF94FE984C.webp
    9 KB · Görüntüleme: 85
Belimde ara ara var şancı canım ama tutamıyorum dakika hem heyecanlıyım hemde çok şiddetli degil adet agrısının sahada hafif hali:)
Sana tavsoyem uyu canim sancilar seni uyandirana kadar uyu uyrsan doğumda enerjik ve dinc olursun ve doğum daha kolay olur, bir avazda kurtul inşallah.

Öyle kadınların anneliği çok hakkettiklerini düşünmüyorum. insan hamileyken artıkbir canın sorumluluğunu alır. Yediğine içtiğine yaptığına dikkat eder. Bile bile sigara içmekte nedir. Bencillik sorumsuzluk Allah bebeği korusun yardım etsin annenin sorumsuzluğunun bedelini tüm hayat boyu öddmek zorunda kalmasın inşallah

Sen yatıyomusun Geçen dolmaları saran sen değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum

Ben agustos annesi olup gurubumuzun adı agustos anneleri olması için uğraşacam bakalım oğlum şimdiye kadar annesini kırmadı inşallah devam edebiliriz.
Benimde dr um 28 inden sonra heran alabiliriz 2-3 üde olabilir dedi bakalım hayırlısı temmuzmu ağustosmu çok heyecanlı

Beni m kuzu dun aksam sakindi buaksam karete filmi cekiyo icerde sanki bu sipa neistedigini bilmiyo dogdugundada böyle olursa halimiz harap buarada dün gecebenimki karnimdaki hunharca hareketleri görünce yaktin beni dedi niye yaktim bu kiz dogunca uyutmayacak beni dedi ben sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…