2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kapı süsümüzü aldık bizde üstüne ismi kendim yapıştırdım. Birde emzik zinciri yaptım kızıma, internetten sipariş edecektim, sonra bir tane fiyatına 3 farklı renk yaparım kendim diye düşündüm, becerebilmişim değilmi kızlar :) takı yastığını da yapmaya başladım, çok zevkli bunlarla uğraşmak :)

Eklentiler

• 0B458D5C-DD77-4041-AAAE-18AE8956C42C.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 77
  • BB623D3A-B8D0-4EB4-AD10-9CED9B217D43.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 80
Güzel olmus canim ellerine saglik

An itibariyle ilk alttan muayene mi oldum ebe son derece anlayışsızdı bi anda geldi müsade et rahatlayım diyorum uff yapıyor sancılarım arada 20 yi buluyor karnım sertleşince doktor nts istedi şimdi ntsdryim kızlar

Çok güzel güle güle kullansın. Bende artık izne ayrılıp bu işlerle uğraşmak istiyorum az kaldı Allahın izniyle ama bende az kaldım

Çok güzel güle güle kullansın. Bende artık izne ayrılıp bu işlerle uğraşmak istiyorum az kaldı Allahın izniyle ama bende az kaldım
Okadar zevkliki böyle uğraşmak bütün stres sıkıntı uçup gidiyor :) sen ne zaman ayrılacaksın canım zamanın da azalmış.

En yüksek 30 oluyor nts kızlar alttan baktı Yok bi açıklık dedi ama belimin agrısı aynen devam ediyor
Sancin kisa araliklimi geliyo canim benimde biraz once sertlesmeler oldu ama agri yok heralde biyerleeini dayadi diye dûsûnuyoeum kasilma olabilirmi acaba bi còzemedim su kasilma olayini

En yüksek 30 oluyor nts kızlar alttan baktı Yok bi açıklık dedi ama belimin agrısı aynen devam ediyor
Git evine yat dinlen acilmanda yok henuz sancin duzensiz anladigim kadariyla surekli alttan bakip tetiklemesinler kendisi gelsin nisan gelince uc haftadada olabiliyor dogum illa ayni gun diye birsey yok. Seni bebegi strese sokup bir şekilde dogumu baslatip sezeryana dondurmesinler isi. İceride durdugu hergun kar sonucta.

Valla şu an ondan korktum ama doktorda asıl kan uyuşmazlıgımız ve kanamamız oluyordu hep ondan korkmuş canım kahvede kan gibi olunca test yapılacak kan uyuşmazlığı iğnesi yapıp çıkartıcaklar sanırım sancımda 30 40 larda iki defa çıktı

Sancin kisa araliklimi geliyo canim benimde biraz once sertlesmeler oldu ama agri yok heralde biyerleeini dayadi diye dûsûnuyoeum kasilma olabilirmi acaba bi còzemedim su kasilma olayini
Canım agrı gibi hep var belimde ama ntsde çıkanda hep oğlum hareket ediyordu o sırada hemde karnım semsertti şancı 40 oldu bi anda 6 7 den

Anladim canim tabiki genel durumunu bilmediğimden ben oyle dedim en dogrusunu doktorun bilir ama normal dogum planlanlaniyor madem git yat dinlen gücünü topla diye dedimm İki sanci ve düzensiz zaten bisey cikmaz az daha beklesin :)

Burda aile hekimi bilmiyor kadın doğumcuma yazdım ama dönüş yok muhtemelen yapmıyorlar

Geçmiş olsun anlayışsız sağlık personeline uyuz oluyorum rahatlatması gerekirken bide köstek oluyorlar sen stres olmamaya çalış

Okadar zevkliki böyle uğraşmak bütün stres sıkıntı uçup gidiyor :) sen ne zaman ayrılacaksın canım zamanın da azalmış.
Az kaldı haftaya çarşamba son iş günüm perşembe çalışamaz raporu ve kontrol için dr a gitcem.

Benimde akşam bian gerildim klasik kv muhabbetine sonra karnım şişti yamuk bi şekilde taş gibi oldu ama şimdi sakin şükür stress çok etkiliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…