2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kasılma önleyici ve progestn kullanıyoruz salı ilaçları bırakıcaz,kontrol sonucu kızlar başbaşsa normal doğum denicez değillerse sezeryan tarihi konuşucaz
anladım canım.benim dr 36. Haftaya kadar gelemezlerse 37 de duruma göre konuşuruz dedi inşallah normal doğarlar.hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım kuzuları

Benim genelde bu sıpam hareket ettiginden sonra oluyo canim sanki kendi yapiyo kasilmayi

Yerim ben onun ayağını. Biz eşimle .gittiğimizde bir kere ayağını diretti ultrason aletine. Hem de öyle net ki ikinci parmağın baş parmaktan uzun olduğu bile bariz görünüyüordu. Nasıl aşık olmuştuk o görüntüye

Canım Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla kurtulursun sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah.

Kasılmalar düzensiz yalancı kasılma çıktı Kızlar rahim agzımda 3.5 mm çıktı nişan değilmiş gelen benim sıpanın her zamanki marifeti kanamaymış doktor kaç haftadır ondan korkuyordu zaten bu çocuk kanaması beni gerçekten ilallah ettirdi şimdi kan verdik indre combs için o sonuca göre kan uyuşmazlığı iğnemizi yapacaklar yada eve çıkıcAz bi sorun yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…