2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah ama içimden iyi şeyler geçmiyor malesef birden bi umutsuzluk doğdu icime inşallah yanılıyorumdut
Üzülme canım bir şey yoktur inşallah bende yedi haftalığım ama keseye göre beş gözüküyor değişebiliyor sonuç içini rahat tut insan böyleylen çok çabuk umutsuzluğa kapılıyor ama rahatlamaya çalış ben sırf rahatlayım diye klasik müzik dinliyorum evimin içi mozarat bach müziğiyle doldu

Canım üzülme geç döllenmiş belliki, nazlı olacak bebişin. O da artık bir birey saygı duymak lazım kendisini hemen göstermek istemiyor sıpa :) hep iyi düşün iyi olsun dualarım seninle canım

Üzülme.Belki geç döllenme olmuştur.
Rabbim sana bağışlasın bebeğini.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Evet vajinal baktı olumsuz konusmadı değerlerin falan güzel gecen haftaya göre kesende büyümüş geç döllenme bariz dedi ama içim hic rahat değil

Canım benimkide 1 hafta geride doktor geç döllenme dedi olumsuz düşünme Allah hakkımızda hayırlısını versin cuma gidecem bende bakalım ne diyecek en son gittiğimde geçen hafta salı kese vardı bebek gorunmedi

senınle aynıyız benımde bebeğim 4+6 suan benı de cumartesı cagırdı ama haftaya gidim diye düşündüm

İnşallah görürüz bebekleri kalp atıslarını bu umutla bekleyen herkes inşaölah bebeklerini alır kucagına

Babasını adı ibrahim annesinin adı havva aynı durum eşimin sülalesinde de var birde bu yörede bu durum söz konusu anne baba ismi koyuyorlar hep zaten var o isimler niye bi daha konulsun ki çok saçma
Valla 9 ay burnumdan kicimdan soluyup canimdan can doguracagim ama istemedigim bir isimle seslebecegim oylemi yok öyle yagma ortak karar alınmali sadece bir kisinin soz hakki yok o bebek uzerinde ayrica nedir bu ölmüş yada büyük isimlerini surekli yineleye yineleye koyma sevdasi anlayamiyorum.

mrb benım ılk hamılelıgım rahattı erkek oldu dediğin gibi ama buna bağlamamak lazım bılemıyorum belkıde doğrudur şimdide gayet iyiym yada daha erken dıye böyle

senınle aynıyız benımde bebeğim 4+6 suan benı de cumartesı cagırdı ama haftaya gidim diye düşündüm
bu forumda bir çoğunun Sat 22,23,24 kasım ne güzel hep birlikte bebeğimizi büyüteceğiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder Allah İnşallah. Ben bir şansımı deneyeceğim çok heyecanlıyım belki görünür kese buradan bilgi veririm.

10. Haftada kalp atisi duyan arkadasim var lütfen moralini bozma daha pazartesi ben gittim 6+0 di ve dr kese bos persembeyi bekleyelim bakalım ne olur deyince dayanamadim baska dr a gittim vajinal bakip bos dedigi kesede yine vajinal ayni gun kalp atisi gozlemlendi hemen moralini bozma

merhaba,

beni de ekler misiniz :) sat 26 Ekim. İlk çocuk ve 24 yaşındayım doktorumun dediğine göre bebeğimin doğum tarihi 2 Ağustos 2018..

Sonuçta artmada olmuş 3700deb 5500e cikmis kese yine baktı görünüyo ama 2 katı artmamis işte diyince beklemekten başka çare yok dedi

Bu doktorların teşhisleri ve yorumları ne kadar terzi işi. Hepsi ayrı birşey söylüyor. İnşallah en kısa zamanda bu işler yapay zekayla yapılmaya başlanır

ayy evet bende sevındım benım doktor asabı gereksız yere sık gelme derdı ılk gebelıgımde aydınlatırdı benı ama neden erken geldın derdı ben pazar aksamı tesadüfen kan verdim sok yasadım hamılemısım pazartesı gittim cuma cumartesı cagırmıs kese için erken olur diye gitmicem evham yaparım sonra ben

Aynı düşünüyoruz canım güya saygıdanmış büyükler sevinecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…