2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim tam olan bir pantolonum vardı artık onu giyince rahatsız ediyor inanılmaz ödem topladı vücudum ve regl olamadığımız için de nasıl gidecek bilmiyorum yeşil çay falan da yasak

yürü be kim tutar seni

kendini üzme bence ultrason makinesinin kalitesine göre bile değişebiliyor. ben bu sorunu yaşamamak için randevumu 8+6'ya aldım sabretmesi zor ama inşaallah hayırlı haberleri alacağız hepimiz kendini ve bebeğini üzme canım

Ay evet ogrnmeden bir gun once basladi emerken karnima vurup tırnaklamaya yara bere icinde kaldi göbeğim bende malum oldugunu dusunuyorum hic yaptigi sey degil normalde bile gelip durduk yere vuruyor gobegime küt diye :)

kardeş kıskançlığı başlamış demek ki

Hepiniz iyiki varsınız cok sağolun allah razı olsun inşallah yavrum benimle kalıcak çarşambaya kadar bekle bekleyebilirsen rabbim büyük
Canım o kadar yazışma oluyo ki 5 6 sayfa atlaya atlaya gidiyorum.yanıtlanmış msjda gördüm msjini.sıkma canını dua et leken yok ağrın yok.geç döllenmedir.ayni şekilde 9.5 haftalik olmasi gereken arkadasım 1 hafta geriden gidio..geç yumurtlamış.seninde öyledir.üzme bebeğini7 8. Haftalarda kalp atışını duyan çok insan var moralini yüksek tut.

Canm bol bol dua et bizde edelim hayırlısı sen moralini bozma inşallah her şey yolundadır

Karından bebeğini göremeyip vajinal gören var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var 15 mm kese bebek gözükmüyor yolk sac bile yok yarın doktorum vajinal bakacak 2.gebeliğim korkuyorum

Kızlar clexane 04 kullanıyorum bugün yaparken iğneyi çektikten sonra kan geldi bir damla ve orası mosmor su an dokununca acıyor önceden de morarırdı ama bu baya kötü oldu göbeğimden yaptığım için buz koymakta kararsız kaldım bir cevap verin bana

Ca
Karından bebeğini göremeyip vajinal gören var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var 15 mm kese bebek gözükmüyor yolk sac bile yok yarın doktorum vajinal bakacak 2.gebeliğim korkuyorum
Canım sıkma canını daha zamanı var demek ki genelde 17 mm den sonra bebek görünür derler ama herkes değişik tabi inş herşey yoluna girecek üzülme

oğlumda 12.haftadan 16.haftaya kadar her sabah o midenin salgıladığı safrayı çıkarıp üstüne misler gibi kahvaltımı yapardım,bunda da aksine erken başladı kokular çok rahatsız ediyo malesef. senin inşallah olmaz..

Hangi şehir orası merak ettim

Bende göbekten yapıyorym hic morarmadı iki parmagının arasında etini sıkıca tut iğneyi dik bir şekilde vur yoksa morarıyor öbel öbek şişiyor

Saol gülüm inşallah öyledir ister istemez tedirgin oluyorum cok şükür kanamam agrım bişeyim yok inşallah boş nir gebelik olmaz

Merhabalar ben de 8 haftalik hamileyim 6 bucuk haftalik ken ufak bir lekelenme yaşadım çok korkuttu beni Rabbime binlerce şükür olsun o gün Dr gittim minigimin kalp atisini duydum ve hala korkuyorum haftaya kontrole gidecem dua edin bana

Kan sulandirici igne kullananlar coraspirin le aralari kac saat olmasi gerekiyor dr sormayi unuttum

Benimde Sol bacak ağrısı ve iştah artmasindan başka hiç bi belirtim yok bnde kusmaktan nefret ederim6+0 ım

Çok teşekkür ederim yani aslında bilincindeyim ama insan yaşarken durumu demek ki çok farklı boyutta oluyormuş. Şimdiden annelik duygularım oluştu sanırım.
Allaha emanet olun canım. Sakin ol uzat ayaklarını dinlen. Burada okumuşsundur bir çok arkadaş yaşamış aynı durumu. Bebeğin sımsıkı tutunsun Allahın izniyle sana
Amiiin tutunsun inşallah. Salı günü muayenem var inşallah öğreneceğim bişey yoktur inşallah

Benimde ilk bebeğim benim eşim de illa erkek olursa babamın adını koyacağım dedi bnde ben bu kadar acısını cekicem sadece babanın ismini koyamam ek de olucak dedim kabul etti bnde sadece ek ismi çağırırım babasının ismi ile seslenmem ama kız olursa da sadece benim dediğim isim olucak

Bugun kontrolum vardi doktor herseyin çok iyi olduğunu soyledi 8+6 göründü ultrasonda ocak 18e randevu verdi ikili test icin hepimizin hakkında hayırlısı olsun bi kizim var simdi cinsiyetini cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…