2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı düşünüyoruz canım güya saygıdanmış büyükler sevinecekmiş
Valla babami 3 yıl once kaybettim esim erkek olsa kesin teklif eder ama asla kabul etmem ölmüş bir insanin ismini vermek hic akıl işi degil hic baska isim kalmamis gibi. Annem 4 cocuk dogurmus hicbirimizin adini koyamamis birini babamin babannesi biri babannem biri amcam biride dedem koymus bu kadar isim koymaya heveslilerdi biraz daha cocuk dogurup keske heveslerini alabilseydiler.

5,6 haftalık arkadaşlar bulantınız kusmanız var mı?
Bende şu an sadece gaz problemi var,yediğim çoğu şey gaz yapıyor.Hayatta ki en büyük fobim kusmak
Sürekli elim karnımda dua okuyorum olmasın diye.
5+6 yım şu an.İlla herkesde olacak diye bir kaide yok biliyorum,hiç yaşamayanlarda var.Ama çoook korkuyorum şu önümüzde ki 2 haftayıda atlatırsam dahada kolay kolay gelmez değil mi?
Tecrübeli anneler,hamileler yazarsa sevinirim

Aynı düşünüyoruz canım güya saygıdanmış büyükler sevinecekmiş
Anneme okudum annem koymuş şimdi çok pişman abimde ablamda niye bu ismi koydun diyorlar hiç memnun değiller.... şimdi kızıyorlar anneme niye bu ismi koydurdun sen diye.... anne tavsiyesi istediğin ismi koy ilerde senin çocuklarda diyebilirler öyle

Benim eşim sevgiliyken başladı oğlum olursa babamın adını koyucam diye evlenmemişken başladık kavgasına:) sinir olmamak icin konuyu açmıyorum ama anlaşabildik gibi..2 ismi olcak erkek olursa 2.sini de o secicekmis:)))))) kiz olursa karismazmiş.bende tek isim solerim babanin ismiyle seslenmem seslenilsinde istemem dedim.konu orda kaldiiii.artik erkek olursaa ve babasinin ismiyle cagirirlarsa kavgaya kaldigimiz yerden devam ederiz dedim :))

Annem zaten sen koy diyor onca eziyeti çeken sensin diyor bizim sülalemizde böyle bir durum yok annem hepimizin isimlerini kendi koymuş bu büyük isimleri koyma fanatikliği bu şehirde var hatta koymayınca kınıyorlar bile ilk evlendiğimde duyduğumda çok şaşırmıştım ama şimdi bu durum sinirlerimi bozuyor resmen

İnan bizde ki durum da aynen öyle 3 sene sevgili kaldık evlendik hala kavgasını yapıyoruz düşün yani

6+2 yim suan bulanti yok ama kizimda 8. Haftada balsamisti moralini bozmak istemem ama 20. Haftaya kadarda yerlerde surunmustum yani hic belli olmaz :)

ben daha doktorumla bu hafta tanışıcam bakalım umarım severim :) ben geçen hafta cuma gecesi baktırdım 1 hafta geçsin üstünden dedim o yüzden cumartesiye aldım randevuyu

Sen yine Ağustos annesi olacaksin oyle 1 gunle eylule kacamazsin şimdinin bebeleri sabirsiz :) hayırlı olsun bu arada

İnan bizde ki durum da aynen öyle 3 sene sevgili kaldık evlendik hala kavgasını yapıyoruz düşün yani
Ne kadar da aynı:)) 3 sene sevgiliydik 3.5 yildir evliyiz ..bitmedi onun kavgası.yine aklıma gelince sinirlendim yahubunlarla uğraşılmaz vala ben babasının adıyla seslenmicem erkek olursa..cocugum en cok adını benden duycagi icin alişcaksende sıkıntı yapma .çok sık görüsmüyorum ben sorun olmaz diye düsünüyorum:))

Sen yine Ağustos annesi olacaksin oyle 1 gunle eylule kacamazsin şimdinin bebeleri sabirsiz :) hayırlı olsun bu arada
Kızım da temmuz 25 de gelmişti doğru söylüyorsun ama erkekler gününü bekliyor ben yine ritüelimi bozmayıp eylül annelerinde bekleyeyim sıramı:)

Teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun

8+4üm suana kadar ne tiksinme ne gogus agrisi ne mide bulantisi ne surekli uyku hali ve yorgunluk yaşadım .hicbi belirti yok.yalnız 7.5 haftaya kadar gazdan siskinlikten çektim.lekelenmelerim oluyodu arada..gaz ağrısı sıkışıklık daha da arttırmıştı.8
Haftada gaz gecti.siskinlik hala duruo.senin de gecer belirtin olmayadabilir hafif gecebilir.herkesin çok farklı.sadece tiksinmediin yiyecei fazla yiip tiksindirme kendini yiyecekten kokudan düşünerek.

Tamamen aynıyız gibi :)) sıkıntı yapmıyorum kadının fendi erkeği yendi ben galip gelicem bu savaşta

Canım hiç moralini bozma, tüm arkadaşların dualarına benimkini de ekledim, gönderdimmm, bebisler azimli bırakmaz bizi Gönlünü ferah tut.

Hayırlı olsun, ben de 2014 ağustos annesiyim, şimdi de 2018 Ağustos annesi olacağım kısmetse :) Sen yine 14 kilo iyisin, benimki 18 kilo Artık fazla taşımamaya çalışıyorum

Canım bende senin gibiyken böyle devam etsem ooo çok iyi diyodum ama 7.haftaya girmemle kendini göstermeye başladı sersem gibiyim kusma yok ama çok bulantim var kokulara hassasiyet başladı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…