2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben kendime ayri bebisede kendi cantasina koymustum ama hastane bebege hicbirsey getirmene gerek yok dedi bugyn sadece faotograf cekiminde giydirecegin kiyafeti getir dedi bende sadece kendiminkini gotyrecem ben geceliklerimi emzirme atletimi salimibir burcun icine koydum oyle koydum cantaya

Maşallah kuzuya :) Sağlıcakla doğacağı günü beklediği için kanala girmemiştir :)
Benim doktor hiç boyunu söylemiyor. Sadece bu kızın bacakları çok uzun diyor geçiyor

Maşallah manken gibi olacak demek ki :)
Ultrason kağıdında yazıyorsa FL'yi 7 ile çarpıp buluyorlar canım boyu

O otekivenus canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inşallah.

Slm biz geldik kizcemin teyzoslari ve arkadaslari muayene gayet gùzel gecti suyumuz plesentamiz servik uzunluhumuz gayet iyiymis evet karnim biraz inmis ama benim sipa daha tam olarak assagi inmemis 3 kilo 49 cm olmusuz nesetede hic kasilma sanci cikmadi 6 agustos saat 9 epidural sezeryan olacaz insallah ve herzamanki gibi benim sipanin yùzu gene kaapliydi

Buarada haftasonuna dogum denk gelirde doktoru cagirirsak ekstra bir para vermeyecekmisiz oda süslemesi yokmuş sadece kapi sûsü dogumdan sonra bebek cantasi veriliyormus icinde hersey varmis ebenin dedigine gore adan zeye hersey varmis hatta hediye ceki bile vsriyorlarmis buna pek inanasim gelmedi lohusa serbetini tepside súrahi ve bardak takimiyla veriyorlarmis

Masallah kuzuya beklesin tabiki gununu annesi seni üzmüyo iste kuzun

Benim aşırı yavaş. Hem suyun azlığından hem de bu sıpa en son kontrolde 3100 olmuş sığamıyor galiba olduğu yere
Sürekli hareket takip etmekten bir gün kafayı yiyeceğim galiba.

Benim yavasladi 3 gundur doktorada soyledim olabilir hic hareket olmadigi zaman gel dedi

Var canım, önceden kıpır kıpırdı karnım iner kalkardı bir kaç gündür hareketler var tabi de ben hep daha çok hareketleneceğini düşünürdüm.
Benimde hareket var ama gunde bi kac kez 5-6 kez hareket ediyor sizlerde nasil acaba dedim birde hickiriyor da iyi oldugunu anliyorum

Benimde hareket var ama gunde bi kac kez 5-6 kez hareket ediyor sizlerde nasil acaba dedim birde hickiriyor da iyi oldugunu anliyorum
E tabi hıckırması iyi sağlıklı oldugunu gösteriyor. Sağlıksız bebek Allah korusun hıckırır mı? Yerleri daraldı iyice ondan birazda ben öyle düşğnüyorum

Maşallah kuzuya çok sevindim herseyin iyi olmasına canım inşallah gününde ve sağlıkla gelsinler

canım annelik sana çok yakıştı göğüs ucu yaralarını bile atlattınız çok şükür kocaman oldunuz
Cok sagol canim benim cok guzel bir duyguymus karnimdayken esime dogurunca brn ozlerim ayrilacakmisiz gibi geliyor diyordum hic ayri kalmadik surekli koyun koyuna anne sesini duyunca aglamasi kesiliyor sakinlesiyor allah isteyen herkrmese nasip etsin
Sizlerde sag saglim hayirlisi ile kavusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…