2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuya çok sevindim herseyin iyi olmasına canım inşallah gününde ve sağlıkla gelsinler

Allah razı olsun canım hepimizin yavruları insaallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelirler

bekler inş gününü canım ben de bizden bi on gün önce olanlarla doğurmaya gözü diktim bakalım nasip
Hahaha gözü diktiysen pes etme olur canım benden yana sorun yok :) yalnız ben bu karnımızdaki yaramazlara hiç güvenmiyorum heran pırtlıcak gibiler kuzucuklar:)

E tabi hıckırması iyi sağlıklı oldugunu gösteriyor. Sağlıksız bebek Allah korusun hıckırır mı? Yerleri daraldı iyice ondan birazda ben öyle düşğnüyorum
Insallah sagliklidirlar ya benim bebis onceden bu yana oyle herkesin anlattigi kadar oynamiyirdu ama simdi oynayinca guclu oynuyor ne yalan soyliyim korkuyordum bisey mi var diye suan biraz rahatladim

Kızlar doktorum ile görüştük. Temmuz 30 ile 2 agustos arası tatilde olacakmış. 3 ünde hastanede olacagım dedi. Benimde normal gözüken 5/6 agustos 40 hafta olarak hesaplarsak. Bendeki sansa bakın. 360 günde adamın tatile çıkacagı günü denk getiriyorum.yani 25 temmuzdaki sezeyanı kabul etmezsem normali beklemek istersem böyle bir riskimde var. Basşka bir doktor alakadar olacak benimle.

Insallah sagliklidirlar ya benim bebis onceden bu yana oyle herkesin anlattigi kadar oynamiyirdu ama simdi oynayinca guclu oynuyor ne yalan soyliyim korkuyordum bisey mi var diye suan biraz rahatladim
Dediğim gibi hiç hareket olmazsa o zaman bir sıkıntı düşünülür. Getirme aklına öyle kötü şeyler

Bebisler yaza gelince hepimizin o sanssizligi olabilir canim iyi düsün iyi karar ver benim drda hic izin vs demedi ama korkmuyor degilim yani benimki acil bisey olmazsa planli olacagi icin ayarlanabilir ama senin kararinda belli degil ki daha

ne yapacaksın peki karar verdin mi ?
benim doğumda normal tarihini beklerse bayrama gelecek
kesin brda olmayacak emre bey :)
sen ayın 20 sinde doğumu hızlandıran şeylere başlasan ananas hurma
yrüyüş merdiven inme çıkma falan
olmazsa 25 inde sezeryan olursun

ben de aynı durumdayım canım doktorum bayram tatilinde şehir dışında olucak 17 sinde çıkıyo 9 gün yok ben günümü doldurup biraz bekliyim desem başkası yapıcak doğumu ama 17 sine kadar kendi doğarsa ne ala ben de o şekilde dua ediyorum

O otekivenus hayırlı olsun, Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin , sizlere bağışlasın:) sen de iyisindir inşallah kolaylıkla geçsin bu süreç

Dimi daha vakit var aslında dediğin gibi belki 40 tan önce gelir ne bileyim. Onlar hızlandırıyormu? Bakayım bir. 20 sinde kontrole gidicez yine bakalım ne durumda bebek rahim vs

Dimi daha vakit var aslında dediğin gibi belki 40 tan önce gelir ne bileyim. Onlar hızlandırıyormu? Bakayım bir. 20 sinde kontrole gidicez yine bakalım ne durumda bebek rahim vs

benim de 19 unda randevum
evet ananas ve hurma doğumu kolaylaştırıyor diyorlar
bir de ilişki :)
bence sen o hafta dene herşeyi
güzellikle gelirse gelir gelmezse de 25 inde alırsın hayırlısıyla kucağuna
zaten bizim topiğin bebeleri beklemiyor 40 haftayı baksana :)

Şans bizdekide gerçekten. Yaz bebeklerin de bu gibi durumları oluyor. Ne yapalım kısmet nasip bu da

Dimi ya aynen.4 gün yokum dedi 3 ünde burdayım dedi. Demekki 30 una kadar vaktimiz var. Olursa olur olmazsa ya 25 ya da bir kaç gün daha bekleyip sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…