2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şans bizdekide gerçekten. Yaz bebeklerin de bu gibi durumları oluyor. Ne yapalım kısmet nasip bu da
canım aslında mantıklı düşünüyorum doktorum olmadan da ilgili bi eveyle gayet güzel bi doğum gerçekleşir kim raslarsa son 15 dkkasına da girer hastanedeki doktorlar iyi ama gönlüm kendi doktorumu istiyo bakalım nasıl kısmet olucak zaten son güne kadar bekleyince çok stres oluyorum aceleciyim inş o kadar beklemem

Keşke doğumda günü belli olsa hani sansa kalmasa ne güzel olurdu tabi. Ama hiç belli olmuyor işte. Sürpriz.

Dimi ya aynen.4 gün yokum dedi 3 ünde burdayım dedi. Demekki 30 una kadar vaktimiz var. Olursa olur olmazsa ya 25 ya da bir kaç gün daha bekleyip sezeryan
yok ya bence daha zaman var doktorum yoksa sezaryena girerim diye karar alma şimdiden o olmadan da olur havalarına gir hiç olmassa son dkkaya kadar en son pes edersin onsuz olmaz diye

Benimde bebegin hareketleri cok yavasladi normalde surekli hareket ederdi ama biz iki gundur cigergelistirici igne oluyoruz acaba oyuzden mi diyorum..Benim temmuz 19 dogum gunum 25 evlilik yildonumumuz Agustos 1 rahmetli babamin dogum günü 08.08.2018 uyumunu var bu kadar özel günlerden birine denk getirir insallah bizim yaramaz..

O 4 gunde dog yapma ihtimalin kesin degil belkide beklemeyecek bile o kadar. Belkide gununu gecirecek. Bence akisina birak. Eger normal dogum dogum planliyorsan. Normal dogumda zaten tum olay sende dr destekci durumunda kalıyor ebelerle.

Ciger gelistirici igne 2-3 gun gem bebek hareketlerini hemde gelisimini buyuk oranda yavaslatiyor. Benim ilk 2*2 lik dozda hic etkilemedi. Ama 3 gun once tekrarlanandan sonra bugun basladi iyice hareketlenmeye cok sakindi.

canım temmuz 19 la 25 sana çok erken olur 1 ağustos bile erken en olabilir olanı 8 i bence

Canım biz iyiyiz salı günü berkinimizi de aldık ailemiz tamamlandı hem kv hem kp ve çocuklarla uğraşmaktan vakit bulamıyorum çok fazla
Yavaş yavaş büyüyoruz sizlere dua ediyoruz

neden illa erken doğmasını istiyorsnuz ki
tee ay sonu tahmini doğum tarihiniz

benim 25 i 17 ağustos eşimin doğum günü o zaman bile doğsa erken olacakmış gibi geliyor sanki :)

Canım biz iyiyiz salı günü berkinimizi de aldık ailemiz tamamlandı hem kv hem kp ve çocuklarla uğraşmaktan vakit bulamıyorum çok fazla
Yavaş yavaş büyüyoruz sizlere dua ediyoruz

Çok şükürr gözünüz aydın
bundan sonrası hep telaş hep koşturma olacak
yeni hayatın öncekinden kat kat mutlu bol kahkalı geçsin inşalalh

Ben merak ediyordum işe yaramasına sevindim

kızlar 37 sini dolduran kimler var doğum için egzersize falan başladınız mı
Ben doldurdum hurma yemek dişinda özel bir şey yapmiyorum sadıce cok fazla yoruluyorum bütün gün dinlenmiyorum hatta buda yuruyuş sayılır. Bide 4 kv evde olmadı eşimle yanlızdık evde hem 37 doldurmanında rahatlığıyla start verdim ilişkiye.
Ama kv geldiğinden beri yine paydos oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…