2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kahvaltida yumurtasini yiyor salatalik veya karpuz yediriyorum yaninda peynir asla yemiyor oyle bi problemimiz var cok secici bazen ev yapimi recel yediriyorum ekmekle Veya bal. Cok secici bir cocuk benim oglum istemedigi seyi asla yemiyor
Oğlun kac yaşinda karpuz veriyormusun ki? Benim kızın şimdiye kadar iştahla yediği tek şey karpuz ama etrafdan karpuz zararli zehirler cocuğu ihsal yapar vs diye yorum yapan cok her kez karpuz zararlı diyor. Ama iştahla yediği tek şey olduğu için kıyamıyor veriyorum.

Maşallah manken gibi olacak demek ki :)
Ultrason kağıdında yazıyorsa FL'yi 7 ile çarpıp buluyorlar canım boyu
Bana dr hiç boyu söylemiyor bende sormuyorum 33+3 deki fl 62 mm yazıyor 7 ile carpdığımda 43,4 cm cıkdı acaba o haftalarda untrason olan varmi boyu nasıl kızımın kısamı sizce.

2 yasinda canim valla veriyorum gayet istahla yiyo bunu ilk kez senden duydum arastirmak lazim ama degil ishal aksine kabiz benim oglan yani cokta yiyor zehirlense simdiye zehirlenirdi Allah korusu

benimki de hiçbişey yemiyo canım daha 10 kilo küçükler bunlara benzemez inşallah
Benim eşeğin boyu bana geldi ama hala kahvaltıda haşlanmış yumurta veya omletlerimiz veya pancakelerimiz salatalık+zeytin gözlü, biber veya havuç burunlu, peynir dişliler. Uygun meyve olursa kulakları da oluyor. Yeşillik yemiyor. Bazen de süt+nesquick le idare ediyoruz arada. Reçel yemiyor, uyumadan ballı süt içiyor. Bizim de menümüz böyle canım. Ama öyle uğraşıp şekil vermezsem yemez. İlle komik bir surat ifadesi ya bir figür yaratmam lazım.

bende dün suyummu geldı dedım o kadarkı terlemişimbenımkı sezeryan cnm bu ay gün vericem demişti bakalım kaçına verecek 38 alırsa 16 ağustos civarı bayramdan önce olur hayırlısı
Bana da hep bayramda olacak fibi geliyor brn mormal bekliyorum ama sanki 38 de olacak gibi geliyor.

2 yasinda canim valla veriyorum gayet istahla yiyo bunu ilk kez senden duydum arastirmak lazim ama degil ishal aksine kabiz benim oglan yani cokta yiyor zehirlense simdiye zehirlenirdi Allah korusu
Allah korusun canım sanirim hurafe.
Bir şey bozuk değilse nasıl olurda zehirler bende anlamıyorum. bana bu bilgiyi veren dr 13 aylık cocuğa sadıce süt maması ve hazır kaşık mama vermemi söyleyen dr söylüyor inek sütü vermemeliymişim corba meyve sebze olmazmış, neden dedim olmaz daha kücük diyor sanırım okula gidince yemek yemeye başlamalı.

O doktoru annesi iyi besleyememis bence beynine falan kan gitmemiş 13 aylik cocuk Aileyle yemeklere gecebiliyor artik ne kasik mamasi ne hazır mamasi :) boyle doktorlar mumkunse doktorluk yapmasinlar ya Allah askina

Kızlar oğlumun çikolataları geldi haciseriften dün öğlen siparis verdim bugün öğlen elimdeydi acaip özenli paketlenmis plastik buz kaliplariyla çok memnun kldim tavsiye ederim
Ne güzel canım. Allah mutlu mutlu dağıtmayı nasip etsin.
Ben de ordan sipariş edeceğim mevlit te, doğuma akraba almayacağım için o zaman gerekecek.

Epidural e mi karar verdiniz?? Ben daha konuşmadım. Yarın bir konuşayım bakalım. Tarihte belli olmuş ohhh hadi geçmiş olsun kuzum

O doktoru annesi iyi besleyememis bence beynine falan kan gitmemiş 13 aylik cocuk Aileyle yemeklere gecebiliyor artik ne kasik mamasi ne hazır mamasi :) boyle doktorlar mumkunse doktorluk yapmasinlar ya Allah askina
Ayne canim anlamak cok zor. Allaha cok şükür iyi bir cocuk dr buldum cok bilgili harika bir dr cok memnunum cok şükür. Uzak olduğu için sadıce acıl durumlarda öylece acıle götürmek zorunda kalıyoruz bazen.

Bana dr hiç boyu söylemiyor bende sormuyorum 33+3 deki fl 62 mm yazıyor 7 ile carpdığımda 43,4 cm cıkdı acaba o haftalarda untrason olan varmi boyu nasıl kızımın kısamı sizce.

Benım ılk kızımdakı doktor boy ölçülmez vs derdı sadece bacak boyunu söylerdı
sımdıkı doktorumda kılo soyluyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…