2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde daha önce süt sağma makinası goturmemistim hastanede ihtiyacim olmamisti kizim dogduktan sonra almistim ztn ama hemsiré her ihtimale karşı getirin diyor sanırım.

Aynen bizde diyoruz da verilen cevap da şu daha doğmamış bebeğe eşyamı alınırmıs ona esyamı lazımmış boşuna alıyomusuz
Aman canım benim boşver he de geç. Ne yaparsan yap ne dersen de anlamayacaklar. Kendini strese sokma. Değişmez o kafalar. Rabbim bizleri esirgesin de cici kaynanalar olalım

Cnm zmn daraldikca insan daha çok sitres oluo inş saglikla bebegine kavusursun kilosuda çok guzel iyi seyler düşün iyi olsun

Yemek yapmam lazım güneş mutfakta dolanıyor
Büyük kızımın doğum günü için hediye almam lazım salondan odaya zor yürüyorum bugün
Küçük kız ağlıyor onun değil benim doğum günüm bana hediye almaya gidelim diye
Ben de uzattım bacakları yukarıya ,burda dolanıyorum

Su an icin masallah seviyor yanima geliyor anne bebis diyor karnimi acip öpüyor kulagini dayiyor alaaa mașaaaalll diyo :) :)
Kucuk bebeklerede cok ilgisi var ama insallah evin içine girince isler cokta degismez
Oyy yerimm onu bennnn onada alaa maşaaall inşallah canım tamamen ilgisiz kalmadığı sürece bir sorun olmaz bence sever kardesini oğluş.

Eger pasa emmek isterse emziririm ozellikle ilk 6 ay baska birsey istemiyorum ama etrafimda dogar dogmaz emmeyen bebeklerde var gercekten sutu yetmeyen kadinlarda ne olacagi sonrasinda belli olur
Annem cam biberon, onu temizlemek için fırça almıştı ilk çocuğuma, ben anne memesine benzer yapıda biberon, emzik almıştım... hiçbirini kullanmadık.

aynen işler biraz bekleyebiliriz modundayım

Tatlim bol su ic lutfen dr beni bugun cok uyardi su konusunda su olmazsa bebek yasamaz falan dedi tek telafisi su dedi

Tatlim bol su ic lutfen dr beni bugun cok uyardi su konusunda su olmazsa bebek yasamaz falan dedi tek telafisi su dedi
2.5 3 litre su iciyorum ben gece 4 kez 5 kez kalkiyorum 2 bardak su icip yatiyorum hep normalde de çok su icerim o yuzden anlayamadım neden boyle oldugunu hep normaldi suyu..saglikla bi dogsalar artik insallahhh

2.5 3 litre su iciyorum ben gece 4 kez 5 kez kalkiyorum 2 bardak su icip yatiyorum hep normalde de çok su icerim o yuzden anlayamadım neden boyle oldugunu hep normaldi suyu..saglikla bi dogsalar artik insallahhh
Ay insallah canim sende sicaklarda cikma bende icerim ama dr cok uyardi olcup ic vs dedi havalar sicak cunku az daha sabredelim ne kaldi surada insallah

Aynen bizde diyoruz da verilen cevap da şu daha doğmamış bebeğe eşyamı alınırmıs ona esyamı lazımmış boşuna alıyomusuz
Doğduktan sonrada her istediğimizde dışarı mı çıkabileceğiz sanki çocukla her şeyi bilen onlar aman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…