2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esimle dogum videosu izlemistik ya. Gidip gelip bana bebegim o cocugun ordan nasil cikartcab diyo benden daha fazla etklnms adam... Bende esime bebegim dedim mi sipa durtuyor diyorum babanda bnm buyuk bebeğim sende bnm kucuk bebeğim... Snra sipaya bebegim diyorum esim efendm diyor anlasamiyoruz

Kendini üzme canım. Beni de suyum az hatta 32. Haftadan bu yana az. Beboş dünyaya geldi gelecek derken 36+3 ü gördük şükür. Sen hareketleri takip et. Azalma olursa tedirgin olursan git bi nst ye gir. Bol su iç. Su içmenin direkt su artmasına bir etkisi yok ama sen yine de iç.

Evet canım birkaç bebek arabasına takılabiliyor sanırım. Ben bebek arabasını öbür bahara alacağım direk baston tipi. Bunu sadece arabada kullanmak için aldım.
Bende de aynı markanın pebble isimli olmayanından var. Kızımdan kaldı. Bakıyım inşallah kılıfı çıkar

Ah kıyamamm bu hormonlar dalga geçiyo ufacık bir aksilik sinirlerimizin alt üst olmasına yetiyor. Fotoğraf için içerde çekim yapma yerleri yokmu canım

Aynen anca çeneleri çalışır bir derdimiz olduğunda sanki çok mu yardımcı oluyorlar. Anca laf ebeliği yapıyorlar. En güzeli valla takmıycaksın onlar kudursun
Dene bence canım ben 2 gündür deniyorum şekerim bile düzeldi umursamıyorum bişey deyince hiç bakmıyorum duymuyorum cvp vermiyorum çok eglenceli oluyo kuduruyolar

Çok hareketli şükür gece gündüz durmuyo öyle rahatlatıyorum kendimi.Dün gittiğimiz doktor Allah doğunca sabır versin bu nasil hareket dedi.etmezse ben dürtüyorum endişelenip hemen :)) senin de inşallah sorunsuz sağlıkla gelir

Banada bir tavsiye ver o zaman, benim kız 2850 gram doğdu şuan 14 ayni doldurmak üzere kaburgaları sayılacak kadar zayıf cok hareket ediyor cok az yıyıyor ne yediriyim neyle beslesemde kılo alsa normal kilolu cocuk olsa. Cok iştahsız bir cocuk.

Sicaktan bayadir evdeyim :)) insan gormeden yasiyorum resmen.doktor 40i beklemez gibi dedi insallah zamaninda saglikla gelirler de rahatlarız:)
Ben hemen pancar gibi kizardim 9 ayim evde gecti gun yuzu gormeden. Haftan da fena degil canim ya az daha sabrederse bebegin bana 38+ lari gorurse yeter dedi dr planli olarak o tarihlere gun verdi zaten yeter insallah seninde 40 hafta dolmazsa da dolmasin saglikli olsun yeter

Ah kıyamamm bu hormonlar dalga geçiyo ufacık bir aksilik sinirlerimizin alt üst olmasına yetiyor. Fotoğraf için içerde çekim yapma yerleri yokmu canım
Bunlar dış mekan çekimcisi yavrucum var mıdır İnan bilmiyorum. Sormak da aklıma gelmedi. Baktım hafta içi durumum iyi gitmiyor o yolu denerim artık. Durumum iyi giderse de Doğuma 2 gün kala fotoğraf çekimini yaptıranlar olarak tarihe geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…