2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tam 37yim bugun 1 hafta daha dursun :) benimde 9 ayim evde gecti 2 ay fln arada dışarı çıktık kışın bile ateş bastı zaten.şuan yaniyorum 2 vantilatorle uyuyorum klima acık dustan cikamiyorum resmen..cok usuyen bi insandım boyle oldum :)) topicte okumustum kizlar konusmustu kisa denk getirelim bidakini diye bende oyle dusunuyorum :))

Talha 2850 doğdu teyzeleri biliyorsunuz 2650 kadar düştü malum aç kaldı hastanede sarılıkdan 5 gün yatınca şimdi yeni Doğum kilosunu biraz geçti mama takviyesi yapıyorum hala sütüm yeterli değil hala ama hem mama hem anne sütü toparlayacak inşllah bende 5 6 kilo almıştım onu verdim ek olarak 2 kilo fazladan verdim

Ooo, sen iki haftadan az sürede 7 kilomu verdin??? Bitanem sende can kalmamış sen süt diyorsun

Bi sor canım garantiye al ayy az kalmış inşallah kuzu beklerde fotoğrafta çekilir ama içerde çekiliyorsa sor manzaralara bak belki daha hoşuna gider. Allah gönlüne göre versin stres yapma kendine bebişte stres yapmasın.

Manuel olanları pek tavsiye etmiyorlar neymiş çok iyi çekemiyormuş. Demekki çekiyor sen mennunsan
2,5 sene kullandım canım, kızımın 9.ayından sonra işe geri döndüm , o zaman da kullandım, benden sonra 3 kişiye geçti sonraki akibetini bilmiyorum. 10-15 dk da büyük biberonu dolduruyordum.

Seninkinin esas gelişen şeysi başka
Allah canını almayaaa oğluşumun adı çıktı ya ama cidden geçen bi gidişimde profil resmi istiyorum dedim dr okadar uğraştı profil gelmedi ama bacak arası hep meydanda dedi onun resmini çekti verdi aklıma sen geldin ah oğlum ahhh teyzenler sana boşuna o lakabı bulmadılar dedim. Ama küçülmüş gibiydi kız sanki

Canım ben son haftalarda su azalır diye biliyorum. Ama dr lar daha iyi biliyordur. İnşallah bir şey olmaz canım, haftan da iyi şükür.

Ne kadar küçülse çok ufalmaz bacağın yarısına falan gelir. Kız da doğurmadık beşik kertmesi yapalım şunları

su an kızım beş yaşında ve şişman değil zayıfa yakın normal... ama bebekliği baya iyiydi. benimki de iştahsız ama sağlık olsun diyorum. gelişimi sağlığı yerindeyse kilolu olmasın çocuk bence. bebeklikteki durum sütle alakalıydı sanırım yarıyordu. küçük doğdu evet ama süt baya iyi gelmişti. yürümeye başlayınca süzülüyorlar ama çocuklar, hareketli oluyorlar, kilo falan kalmıyor zamanla. senin de öyledir tahminim...

Aynen bizde diyoruz da verilen cevap da şu daha doğmamış bebeğe eşyamı alınırmıs ona esyamı lazımmış boşuna alıyomusuz
Tişörtemi sarıp getireceksiniz , sizinlemi yatakta yatacakti. Benim eşim tarafı da hiç sormadı bir eksiğiniz kaldımı diye. Anca canımı sıktılar bol bol.

Sağol canım evet haklısın maalesef ki biz ne kadar stres yavrucuklar o kadar stres.

Büyük ihtimalle oğlun odasındadır ve alışverişe gitmemek için dua ediyordur o evi seviyordu değilmi. İnternetten sipariş et canım zorlama kendini.

Size sormustum canim sagma olayini o sabahnsagdim ama tekrar sagmadim o aci sisilik gecti bide benimdki saat basi emiyor ghala sagmaam gerekir mi bilemedim duruma gore bakicam

Kızlar karnım çok gerildi ve ağrıyor neden olabilir. Sancı olduğunu zannetmiyorum gerçi sancı nasıl oluyor onuda bilmiyorum gaz sıkışması da olabilir mi

Büyük ihtimalle oğlun odasındadır ve alışverişe gitmemek için dua ediyordur o evi seviyordu değilmi. İnternetten sipariş et canım zorlama kendini.
Aynen öyleydi canım odasında pinekliyordu. Şimdi aşağı indirdim son iki numarayı ,oğlan basketbol oynuyor kız evcilik oynuyor. Ben de 2 dk kaçıcam birşeyler almaya. Ergen kıza hediye almak kolay rimel,parfüm, çanta . Az evvel de çiçek sipariş etmiştim o geldi bayıldı zaten iki güle. Eşime diyorum ki saf bu ,eline iki Gül verene tav olup gider bu kız

Dene bence canım ben 2 gündür deniyorum şekerim bile düzeldi umursamıyorum bişey deyince hiç bakmıyorum duymuyorum cvp vermiyorum çok eglenceli oluyo kuduruyolar
En iyisini yapıyorsun böyle devam et canım şekerin falan çıkmasın sen keyfine bak Allah'tan ben hergun görmüyorum :)

Ben sadece emziriyorum ya ama yetiyomu bilmiyorum umarim kilo aliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…