2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En iyisini yapıyorsun böyle devam et canım şekerin falan çıkmasın sen keyfine bak Allah'tan ben hergun görmüyorum :)
Keşke hiçççççç görmesek. Ben yurt dışındayım ama gene başım rahat değil zırt pırt geliyorlar artık tr ye taşınmak istiyorum bunlar evlerinden çıkmasın diye. Çünkü burda bizden başka kimsede kalmıyorlar

Evet sanırım öyle kızım sadice uyuduğunda bir yerde duruyor tabi uyurken bile kac kez yer değişdiriyor.
Onun dişinda butun gün hareketli hiç bir yerde durmuyor. Bide benim kızım emmedi hiç cok gücsuzdu diye ememiyordu dr sağ biberonla ver ac kalmasın dedi sağip verdim tamamen burakdı emeyi, e bebek emiyince benimde zamanım olmuyordu sağım yapmak için herkez bende iş hizmet bekliyordu sonucda. Yanı 4-5 ay arası tamamen burakdı anne sütünü.

Yaramasa zayıflardı canım Talha zayıfladı çünkü doğduktan sonrada günde 40 gram almaları gerekiyormuş
Eve tarti almak istemiyorum ya psikopat gibi ölçerim surekli
Kuvezde hem mam destegi vardi hem de hep uyuyordu ağlamıyordu burda hem uyumuyo hem ağlıyor umarim zayıflamaz

2,5 sene kullandım canım, kızımın 9.ayından sonra işe geri döndüm , o zaman da kullandım, benden sonra 3 kişiye geçti sonraki akibetini bilmiyorum. 10-15 dk da büyük biberonu dolduruyordum.
Ben de avent manuel kullanmistim.bir slklnti yasamadim.gogsu iyi kavramasi onemli bence.yoksa ne alirsaniz alin yara da yapar az da ceker.

Kızlar özellikle doğum yapanlar benim ilk kızımda pedimi hastane vermişti büyük pamuklu sargıbezli gibi bişeydi sonrada evde orkid yetmişti ama depend diyenler oldu baktım o külot şeklinde nasıl rahatmı ve gereklimi ben orkidin 4 numara en max olanı aldım o yetermiki

Eve tarti almak istemiyorum ya psikopat gibi ölçerim surekli
Kuvezde hem mam destegi vardi hem de hep uyuyordu ağlamıyordu burda hem uyumuyo hem ağlıyor umarim zayıflamaz
Doktorunla bir konuş canım benimkinde hastanede çok ağlıyordu inatla mama vermediler en son gün kavga etmiştim hemşirelerle nöbetçi gelen dktr en sonunda doymuyor bebek sesi sarılığı oyuzden bu kadar geç attı aç kaldığı için

Canım bana orkid yeterli oldu o Bile sıcakta bunalttı zaten şimdide çok azaldığı için günlüm ped kullanıyorım

Canım ben son haftalarda su azalır diye biliyorum. Ama dr lar daha iyi biliyordur. İnşallah bir şey olmaz canım, haftan da iyi şükür.
Şükür 37 oldum hastane uzak 1.5 saat kadar trafiksiz..ya anlamazsam bişey olursa uzak diye de endişelendik..doğurana kadar aslinda dogurduktan sonra da pek rahatlayamayız sanırım :)) hepimiz evhamlıyız bu grupta galiba

Ben ilkinde depend aldığımı hatırlamıyorum. Hastane dediğin gibi büyükçe pedlerden veriyordu. Hatta fazla fazla istemiştim ki evde de kullanayım diye. Öyle idare etmiştim. Ama bunda depend tavaiye ettiker diye aldım bir paket, alt çamaşırı almadım yanıma. Bir de kullan at külotlardan vardı ebebekte ondan almıştım.onu da koydum yine ped verirlerse o öamaşırları kullanırım diye

Susma canım gerekli yerde kibarca konuş. Biz bir aileyiz ve eşim bu ailenin reisi bana ve cocuguna bakmakla mükellef. Babası olarak elbette alacak. Bunda kötü bir şey yok. Evladı ise ne gerekiyorsa alacak de. Söyle ya içine atma. Sürekli atarsan depresyona sokar bunlar seni berbat bir lohusalik geçirirsin.

Hem yogun bakim.dr hem kendi dru mamaya gerek yok emzir surekli dedi tabi yogun bakimda gunluk kilo takibi vardi simdi olmayinca acaba acaba diyorum aluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…