2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar keyifleriniz nasıl?? Benim bugün bitaz actionlıydı:) birdenbire sağ kasık bölgeme ve belime aşırı bi adet ağrısı gibi bi ağrı girdi ama durdurak bilmiyor hadi soluma yatayım normaldir artık bunlar dedim ama yok geçmiyor, druma sordum (bulunduğum yer ve dr arasında mesafe var ) orada bi dr a görün bebeğin hareketleri nasıl falan yazmış, anam bebeğin hareketleri var ama sanki katır kutur bişeyler oluyo içerde değişik değişik bi tedirgin oldum aksine eşimde 1,5 saat uzak biyerde aradım ablamı onlar götürdü ama panik oldum ya ben kafada senaryolar. Bide acilde kız tansiyonumu ölçtü o yazmış 120/60 ben gördüm 20/10 göxlerim yuvalrından çıkacaktı benim tansiyonum mu 20/10 dedim yazık kızda saf saf suratıma bakıyo:))) neyse açıklığa baktılar nst ye bağldılar kanda idrarda bişey yok sadece vajinal enf varmış fitil verdiler. Ama bi panik olmadım desem yalan olur:)

Nesrinay86 ben korse takamadım hiç iltihap oldu diye fazlada yok karnım Yok ama sarkar diye korkuyorum biraz daha iğleştikden sonra taksam faydası olurmu acaba
Evet bitanem senin sorunlu oldu, canın sağolsun. Onca aksiyona bakarsak buna şükür. Kanaman bitmeden yani rahim kasılmaları toparlanması bitmeden takılır diye biliyorum ama sonra da mutlaka etki eder. Önemli olan sağlığın canım benim. Bir an önce iyi ol inşallah

Bende demistim tatlim 2. Yi kisa denk getiricem.diye yine yaza geldi evdeki hesap uymadi misali

Akşamları inanılmaz derecede çatı agrısı çekiyorum kızlar resmen oturamıyorum bi tarafımın agrısından kemiklerim acıyor var mı böyle olan

Ben kist ve polip ameliyatı olduktan 9 gün sonra işe gittiğimde pantalon sızı yapıyordu. Korse canını acıtmıyor mu merak ettim. Normalde hiç karnım yoktur, Doğumdan sonrada karın istediğimi sanmıyorum.

Ben varim.canim bebis asagida ok ama aksam olinca daha cok fazla oluyor sanki oram disari cikacak gibi
Aynen öyle canım sanki adet olucam gibi belimde de agrım var yatsam bile geçmiyor altıma yaptığı baskı seninki kanala girmiş mi ondan mı yapıyormuş ben daha kontrole gidemedim haftaya kontrolüm

Sağol canım benim inşllah

Çıkıyor olması lazım. Memnun kalmış mıydın maxi cosi’den? Çok araştırdım genelde iyi yorumlar almış. Biz de rahat kullanabiliriz inşallah :)
Evet kaldım ama o yatak şeklindeki parça var mı sizde? Onu pek kullanmadık mesela. Diğer iki oturak parçayı çok kullandık. Yalnız bir süre sonra hantal gelmeye başladı, tatile giderken bagaja koymakta zorlandık. Baston poşetlerden almıştık iki yaşı geçinceydi sanırım. Yalnız sağlam araba tabi iki çocuğu büyütecek kısmetse :)

Oturmak zor evet ama.mesela ben yatincada rahat edemiyorum kalkarkan yana donerken cok agrim oluyor yatmak gelmiyor icimden
Aynen öyle canım yatmak çözüm değil bide midem çok kaynıyor aniden geliveriyor ağzıma hızlıca kalkıyorum o daha beter yoruyor beni bi gün gece böyle yata kalka dogurucam gibi geliyor

Aynen öyle canım yatmak çözüm değil bide midem çok kaynıyor aniden geliveriyor ağzıma hızlıca kalkıyorum o daha beter yoruyor beni bi gün gece böyle yata kalka dogurucam gibi geliyor
Ayni korku bende de var kalkarken pirt diye cikacak sanki. ve bi aydir benim midemde ayni dogru duzgun yemek yiyemiyorum kaldiki obur seviyesine gelmistim inan simdi yarisini dahi yemek imkansiz midemde almiyor zaten

Yok ben travel değil sadece 13 kiloya kadar olan araba koltuğunu aldım. Zaten ikinci el buldum temiz öyle aldım kısa süreli kullanılacak diye. Öbür yaza doğru bebek arabası alacağım mamas papas düşünüyorum direk baston tipi. Çıkar tak traveller pratik olmuyormuş

Ayni korku bende de var kalkarken pirt diye cikacak sanki. ve bi aydir benim midemde ayni dogru duzgun yemek yiyemiyorum kaldiki obur seviyesine gelmistim inan simdi yarisini dahi yemek imkansiz midemde almiyor zaten
Aynen öyle zaten sıcaklardan içim almıyor ama artık bu haftalarda kilo verebilirmişiz

kizlar merhaba bisey sorcam tatilden dün yeni geldik bugum sabahtan beri ishalim tuvaletten cikamiyorum sizce üşütmektenmidir bebektenmi endiselenmelimiyim
Canım Doğum kursunda ishal Doğuma yakın olduğunuzu gösterir demişlerdi ama bilmiyorum başka bişey olursa Doğumdan iki üç gün öncesi olabilir demişlerdi yani

İyi akşamlar kızlar bugün bebeğin kafasıyla aşağı tarafı resmen iteklediğini hissettim ya var mı böyle birşey hisseden kontrolüm çarşamba merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…