2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar merhaba bisey sorcam tatilden dün yeni geldik bugum sabahtan beri ishalim tuvaletten cikamiyorum sizce üşütmektenmidir bebektenmi endiselenmelimiyim
Benim basindan beri bagirsak problemim var hatta doktor toz yazdi afedersin gaz bile cikmiyordu.nişan geldiğinden beri 2 gündür ishal gibiyim haftada 1 gidebilirken hergün gidiyorum.nette doğumun yakın olduğunun habercisi diyo ama bende başka bi belirti yok..sende usutmus olabilirsin ya da dogumla alakali olabilir..cok kafa karistirici bi netlik yok malesef :)

saol kuzum bakalim devam ederse yarin gidicembi doktora

degilim valla daha kiyafetlerini yikamadim bisey yaomadim hemde korkuyorm sanirim dogumdan o yuzden erteleyip duruyorum bu isleri
Allah kolaylık versin tatlım hazırlıkları bitirsen olur çünkü sıcakta çamaşır ütü çok uzun sürüyor bizim haftalarda aynıyız ya iyiki önceden yapmışım dedim 32 de bile dayanamadım korkuna da bana Doğum kursunun çok faydası oldu aslında bende çok korkuyordum canım ya hala tam rahatım diyemem ama endişe çar sadece

Bugyn biraz islerim vardi son hazirliklari bitormeye calisiyorum dahada agirlasmadan
Bugün çektiğim çilelere daha ne kadar agırlaşabiliriz diye bi yorum yapmak istiyorum müsaadenizle allah kolaylık versin tatlım :)

Bugün çektiğim çilelere daha ne kadar agırlaşabiliriz diye bi yorum yapmak istiyorum müsaadenizle allah kolaylık versin tatlım :)
Son haftalarda karin iyice assagiya dústúgynde hateket dahada zorlasiyormus oyúzden birde neolur neolmaz canim ben tamamen bitireyimde bekleyeyim

aynen kuzum Allah yardimcimiz olsun sen iyi yapmissin erkenden bitirmissin ben bu hafta ciktim dogum iznine bikac gu tatil derken ilgile emedim yarin bende kiyafetlere girişiyim bari

aynen kuzum Allah yardimcimiz olsun sen iyi yapmissin erkenden bitirmissin ben bu hafta ciktim dogum iznine bikac gu tatil derken ilgile emedim yarin bende kiyafetlere girişiyim bari
Yani çalışıyorsan normal tabi zamanın canım ne biliyim ben dayanamadım yaptım

Bize hediye gelmişti travel. Evet baston tipi şart açıkçası. Onu kanz almıştık indirimdeydi o zaman

Acıtmak değil de, sıcak oluyor, daralma geliyor. Sabır gerektiriyor. Ama işte 9 aya dayanmışız, bu da geçip gidiyor. Yalnız ameliyattan sonra kalkmak korseyle daha kolay, karın sarkmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…