2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar merhaba bisey sorcam tatilden dün yeni geldik bugum sabahtan beri ishalim tuvaletten cikamiyorum sizce üşütmektenmidir bebektenmi endiselenmelimiyim
Geçmiş olsun. İshal üşütmekten de olur ama kasılma tetiklediği için tehlikeli.beni geçen ay berbat etti, iki günde gözlerimin altı morardı. 1bardak cola+1aspirin dr söyledi içtim, geçirmezse gel serum takalım dedi . onu içtim ertesi gün de wc girmedim

İyi akşamlar kızlar bugün bebeğin kafasıyla aşağı tarafı resmen iteklediğini hissettim ya var mı böyle birşey hisseden kontrolüm çarşamba merak ettim şimdi
benim bebiş habire kafayı sürtüyor sanırım bazen keskin bir ağrı oluyor . İtekleyince baskıdan bahsetmiyorsun sanırım. Ben hareket ve sürtünme gibi ağrı hissediyorum hemen pozisyon değiştiriyorum

kizlar merhaba bisey sorcam tatilden dün yeni geldik bugum sabahtan beri ishalim tuvaletten cikamiyorum sizce üşütmektenmidir bebektenmi endiselenmelimiyim
Bir tatlı kaşığı türk kahve içine iki üç limon tozu at biraz su .koyu olcak kıvamı. iç tabi miğden kaldırırsa yanma falan varsa yapma. Bu hemen keser normalde

Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah canim bugun pazar bugunde olmasın ya doktor nazlamakla ugrasmasin kimse doktor bey doguruyorum nolur gel demeyelim :)
canım şahsen benimki istiyosa doğabilir tam maaş günü şanslı bi çocuk olduğuna yorarım
hazırlıklarım da tam artık diktim kulakları doğum belirtisi bekliyorum

Tombul şiş şiş olmus ellerim ve bukülmeyen parmaklarımla Günaydın herkese :)
canım şahsen benimki istiyosa doğabilir tam maaş günü şanslı bi çocuk olduğuna yorarım
hazırlıklarım da tam artık diktim kulakları doğum belirtisi bekliyorum
:) :) dogru aslinda bizim babamiz ticaretle ugratigi için maas gunumuz yok bize her gun ayni :) soyle bereketli bi gunde gelebilir ama :) cuma aksami annemlere geldik gecenlerde babam 23 nde degil mi dogumun demisti telefonda dunde annem diyor ki gun arkadaşlarima dedim ben belki gelemem bi sonraki gune diyo
Bende dedim ki anne gunun ne zaman ki :) 24 temmuz :) dedim dogurmam herhalde :) senle babam koydunuz kafaya beni ya 23 nde ya 24 nde dogurtacaksiniz :) :)

ay inanmıyorum belki içlerine doğmuştur ana baba duası kabul olur belki o gün doğur diye içlerinden geçirmişlerdir pıt diye doğurursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…