2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şu sınav çıksın aradan hele bi diye düşünüyorlar demek ki onlarda :) yengemde bana sınavda ne kadar dikkat çekersin kim bilir diyo ki gerçekten öyle herkesin bana bakacak olmasına alıstırıyorum kendimi

ee kız dediğin nazlı olur canım benim kız da 37 de döndü sen gönlünü ferah tut hem doktor bana ilki de geç döndü bu da döner merak etme diyodu
Valla oglum 19 haftadan itibaren hep bas gelisti ama kizim masallah iyi döndü bi alt bi ust :) doktorum da dedi ki ilkinde bas gelisse bu da doner insallah doner :)

Aynen oyle hele gozetmen kadinsa soru bile sorabiliyor dogum ne zaman vs. diye:) ben ogluma hamileyken uni 3. Siniftim o zaman kpss mayisti gobegim bu halinden daha azdi ama herkes ah yazikk bu haliyle kpsslere.giriyor der gibiydi:) giris kuyrugunda one aldilar beni aa sen bekleme olur mu vs diye :) icerde de hocayla kac aylik kiz erkek muhabbeti yapmistik :) :)

Ben yazmaya başlayayım
Ahh uyku güzel uyku
Ne tatlısın sen
Vuslat çok uzak
Bekleme beni sen :))
Dogum sozde kapida
Sorsan bana uzayda
Uyku arar gozlerim
Bulsam azcik olsada

Yatagima yerlesirim
Kapanir goz perdelerim
Saga sola donerim amma
Rahat etmez biyerlerim

Koyunlar slklldi kacti
Bu bebe boyunu asti
Saga sola gerineyim derken
Midem agzimdan cikti

Iki yudum uyku buldum
Ah iste hayat bu dedum
Biraz erken konusmusum
Ucuncude bogulmusum

Dogursam kurtulurmuyum
Rahat uyku cekermiyim
Ay ben yine cok komigim
Iki sene zombicigim

Ayyy bende yasıycam bunları desene ama doğruya doğru hamileyim diye öncelik tanınması çok hoşuma gidiyor. Hatta sınavda 1. olma önceliğini de bana verseler hiç fena olmaz

Bize hediye gelmişti travel. Evet baston tipi şart açıkçası. Onu kanz almıştık indirimdeydi o zaman
Ben de arac koltugunu aldim sadece, uzun kulanilmayacak diye de ikinci el aldim. Bebek arabasini da iri tekerlikli bi modelin ikinci elini aldim. Burada kis uzun geciyor, araba karda hareket edebilmeli, bebek arabasini cok kullanirim. Zaten ilginc bir sekilde bebekleri disarida (balkon veya teras) bebek arabasinin icinde uyutuyorlar hava sifirin altindayken bile. Iyice siki giydirip, uyku tulumuyla yatiriyosunuz. Hem temiz hava hem de soguk uyku kalitesini artiriyormus.

Günaydın kızlar nasılsınız asayiş berkemalmi bana br özet geçse

Kpss ye bende bu sene gireyim diyordum 10 senedir girmeyen biri olarak ama tarihe bi baktım doğurdum doğuracağım tarih para boşa gitmesin dedim bide orda o halde o kadar saat oturamam diye yatırmdım parayı bakalım gene kısmet değilmiş başarılar sana bakalım nasıl olacak benden geri senin haftan belki benim korktuğum kadar etkilenmezsin. 29. Undamıydı sınav

Nerde yaşıyorsun cnm rusyamı biz burda kışın bebeğin burnunu kapıdan çıkartmaya korkarız hasta olacak diye sıfırın altında balkonda uyutmak mı ben uyutayım desem annem kv döver beni kesin

Herkese gunaydin,

Dun sabah 8den gece 1e kadar ayaktaydim. Evi toplayip temizlik yaptik. Merket alisverisi, ardindan yemekleri hazirladik. Arkadaslar geldi, mac, sohbet, yemek derken balik tutmaya gittik. Iskelemizin konumu sayesibde beles metal konseri dinleyip, balik tuttuk :)

Gece 1de evdeydim, sanirim ayaklarim iki kati olmustu sislikten, ama o yorgunlukla iyi uyumusum.

Herkese guzel bir pazar gunu diliyorum, uykunuzu alin, bolca dinlenin, dogum icin uyku ve enerji biriktirin.

Benim daha ilk KPSS sınavım olacak. Tereddüt ettim en başta nasıl 130 dk geçicek diye. Hele bir cis gelirse falan diye ama bez baglamaya karar verdim nasip kısmet artık teşekkür ederim. 22 temmuzda sınav. 36 haftada oluyorum tam

Nerde yaşıyorsun cnm rusyamı biz burda kışın bebeğin burnunu kapıdan çıkartmaya korkarız hasta olacak diye sıfırın altında balkonda uyutmak mı ben uyutayım desem annem kv döver beni kesin

:) Sayilir, finlandiya'dayim. Biz de ilk gordugumuzde sasirmistik, bizim buyukler adami ipe asar boyle birseye yeltensek diye. Ama burda cocugu olan arkadaslar, yaptik cok da iyi oluyor diyorlar.

Ben de birkac gundur babamla konusmuyordum, yogunluktan denk gelmedi. Babam dun beri aramis ulasamamis, esimin ailesini aramis onlarin da telefonlar kapaliymis. Kesin dogum basladi, yola ciktilar filan diye paniklemis, esime ulasmis sonunda, daha erken diyorum olsun habersiz birakmayin diyor :)

Bu gece vArdiyaya yetişemedim kızlar 5:30 gibi sinek vızıltısıyla uyandım ve ilk sivrimizi öldürdüm sonrada geri uyuyabildim kısa sürede çok mutluyum bugün annem babam gelecek aylar sonra Allah kimseyi anne babasız koymasın iyiki varlar biraz geç geldiler daha erken gelselerdi ama neyse bunada sükür doğurmadan yetişecekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…