2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok ayıp etmişsin canım senin hormonlar yüzünden normalde böyle davranmayacağını bilir annen özür dileyip gönlünü al asla anneye hakaret edilmemeli

ayrıca tek annende tuhaflık olduğunu düşünmemen için şunu da söliyim ben de tuzlucam doğduğunda 7 günlük falanken tuzlanıyo bizde de
 
Merhaba kızlar ben 11 temmuz saat 15.45 de genel sezeryan ile oğluşum Metehan'i kucağına sağ saglim aldım şükürler olsunm darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına insallah
Canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün gecmisi tam okuyamadigim için çoğu şeyi kaçırıyorum
Nasılsın nasıl oldun bebis nasıl
 
Canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün gecmisi tam okuyamadigim için çoğu şeyi kaçırıyorum
Nasılsın nasıl oldun bebis nasıl
Saol cnm Allah razi olsun. Çok şükür iyiyim cnm. Bende çok giremiyorum kaciriyorum ilk zmnlar hareketli geçiyor. Sonrası sakinliyecegiz inşallah.
 
Kitap okumayı çok seven biri olarak seni tebrik ediyorum. İlk defa böyle bir hediye gördüm inan ben de çok mutlu oldum
 
Sağlıkla kucağına al inşallah canım maşallah sona gelmişsin heran gelebilir. Cinsiyeti netleştimi kızmı? Son anda erkek olmasın :)
Sagol canım amin sona yaklaşdım ama bu son günler daha zor geciyor sanki kızim 41 haftada doğdu diye buda öyle olucak gibi his ediyorum ama bilimezlik yine.
2 cı kızım olucak cinsiyeti 30 haftada netleşdi dudakları gösterdi. coğu kişi hiç sevinmesede 2 kız kardeş birlikde buyumeleri beni mutlu etdi.
Tabi yalanım yok 1 kızım vardı diye oğlum olsun isdiyordum ama benim için hayırlısı buymuş ki allah nasıp eti şükürler olsun sag salım kucağma alırım inşallah.
Sende duyduğma gore 40 haftaya yakın 08-08-2018 de sezaryan olmayı düşünüyormusun tarıh cok hoşuma gitdi bol 8 li bir tarıh. Dr buna nasıl ikna etdin? Bir cok dr 39 bile beklemiyor.
 
Kızlar bn iyice sabirsizlanmaya basladim.
Kizimin herseyi hazır bekliyoruz.
Boyle bir bekleme havasina girdim ki sormayin gunler geçmiyor.Duygusalim falan biran evvel olsun istyrm nerede kaldi diyorum sizlerde de var mi böyle şeyler
Bana erken bende sezeryana kalamam ansizin gelir diye korkuyorum :) ama senin haftan ileri artik sona az kalmis masallah
 
İyiyiz canım hep birlikte uyumuyoruz evde aklam beni uyutuyorlar sabaha kadar nöbet bende
Hava biraz serinlediği için ancak o zaman en güzel emmelerini yapıyorlar bizde fırsata çeviriyoruz bekleyin beni geceler :)
Oyy kuzular yaa iyi olsunlar da onemli olan o katlaniriz her zorluga yeter ki saglij olsun.
Senin yaralarin nasıl toparlsndin mi?
 
Kızlar bn iyice sabirsizlanmaya basladim.
Kizimin herseyi hazır bekliyoruz.
Boyle bir bekleme havasina girdim ki sormayin gunler geçmiyor.Duygusalim falan biran evvel olsun istyrm nerede kaldi diyorum sizlerde de var mi böyle şeyler
Bende de var biraz her gece bu gece sancı su nışanla uyanmak niyetiyle uyuyorum her wc ye gitiğimde iç camaşirma bakıyorum aslında günüme daha 13 gün var ama bir beklenti içindeyim.
Sen normalmi bekliyorsun yoksa sezaryan tarıhınımı?
 
Tam ne kadarsiniz bugun siz bir de cinsiyeti ne bebisinin canim? Benim normal gorunuyor bir aksilik olmzsa son anda.Normal dogumdan da cok korkuyrm bakalim hayirlisi diyorum akisina biraktim sen peki?
 
Tam ne kadarsiniz bugun siz bir de cinsiyeti ne bebisinin canim? Benim normal gorunuyor bir aksilik olmzsa son anda.Normal dogumdan da cok korkuyrm bakalim hayirlisi diyorum akisina biraktim sen peki?
38+1 iz biz kızım olucak. Ama kızlar daha gec doğuyor nedense. Kız erken gelir soylentisi tamamen hurafe.
Her bebek kendi secdiği günde gelir.
İnşallah hiç bir sorun cıkmazda normal olur. Eyer sende isdiyorsan tabi.
Bu 2 doğumum diye doğumdan korkmuyorum sende korkma korkulacak hiç bir şey yok. Her şey kendiliğinden gelişiyor bu sefer tek isdeğim sancimi evde cekmek bir şeylerle uğraşip vakit gecirince sancı o kadar rahatsız etmiyor ve zaman daha cabuk geciyor dikati olduğu kadar başka şeye vermek gerekiyor tabi mumkunse. (Bide epuduralı ben tavsıye ederim.) Taaki son ana kadar oda acı ağrı değil ikinma hisi sadice onu bastırıp his etmemek mumkun değil. bebeğin ordan cıkışı da en korkduğumuz ama aslında en kolayıymiş tam ben yapamıyorum bebek sonsuza kadar ordami kalıcak diye düşündüm hata, kızım hop diye cıkdı.
İnşallah cok güzel, cok kolay bir doğum hikayesi paylaşmak nasıp olur burdaki herkese.
 
Aradim gönlünü aldim canim,iyisimi ben dogurana kadar kimseyle konusmayayim.böyle bi karar verdim:))
 
benım de bugun uyandıgımdan beri 2-3 saatte bır kasıklarıma agrı gırıyo
karnım ara ara agrıyo (bu belkı gazdandır)
buhaftaları görebildiğim iiçin kendımı agustosa şartlamıstım
hayırlısı bakalım neler olacak (ilk kızımda 36 da dogmustu, bı de erken dogum rıskım var)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…