2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin canim,bende boyle düşünüyorum.Allahtan kayinvalidemlerle görüşmuyorum.yoksa naaprdim kim bilir.benim babam 3 aylik yegenime bulgur pilavi yediriyordu.ustune de kuru fasulye.gerisini sen düşün artik :))
Bagirsaklari ilk 6 ay tam gelişmediginden anne sütü dışındaki gidalar tavsiye edilmiyo.gel de anlatt....sıkma canını stressli geçirme hamileliğini doğunca bi şekil engel oluruz :)

Ne demek :)

Ben de öyle yapacaktım ama annem illa da olmaz diye tutturdu. Karışma ben alacağım dedi, mücadeleye dermanım yok, nasıl istiyorsa alacak serecek bakalım
Ya bu lohusa yatağı kendi yatak odandaki yatakta mı oluyor? Yoksa misafirleri ağırlayacağın odadaki kanepe falan mı?

Az daha sakin kalabilseymişsin keşke. O kadar da abartılacak bi durum degilmiş. Güzel güzel konusarakta halledilebilirdi. Gönlünü al bence.

Ben bu makinenin çiftlisini 129 liraya aldım e-bebekte kampanyadan.O ara komşum doğum yaptı ilk o denedi beğendi. Malum ben daha denemedim

Ya bu lohusa yatağı kendi yatak odandaki yatakta mı oluyor? Yoksa misafirleri ağırlayacağın odadaki kanepe falan mı?
Valla benimde anne gitti nevresim yaptirdi napiyorsa yapsin kendi haline biraktim tukendim :)) benim yatagima takariz ben salonda yatamam birde bebegi o kalabaliga sokamam

Yağlanmak dedin de :) ben hiç yağlanmıyorum gebeliğin basında bi bebe yağı almıştıM olduğu gibi duruyor usengeclikten sanırım :)))

ben de öyleyim. yaganmak dediğim öyle özel kremler jeller falan da almadım. bebek yağı vardı evde kızımdan kalan, işte u dediğim gibi acı falan olursa anca aklıma geliyo, o zaman sürüyorum... yoksa düzenli kulladıgım birşey de yok yani. ben bu bakım konularında genel olarak tembelimdir, üşenirim, düzenli kullanamam hiçbirşeyi...

Bu hafta içi eşimin işi yon verirse doğum yapıcağim hastaneyi görmeye gidicez doğuma girecek dr ila görüşüp kotrolumu olucam en son 34 haftada olmuşdum hamileliğmi takıp eden dr ama o doğuma girmiyor.
bebeğim kac kilo oldu cok merak ediyorum.
İnşallah bu hafta arası gide biliriz 40 haftayı beklemeye bilir sonucda bebek 40 haftadan önce doğan bebek cok duydum. Burdada gördüm.

Takma kafana diyeceğim ama insana sinir gelir ister istemez. Ailenin içinde senin paran benim param mı olur, eve kim para getirirse getirsin ailenin parasıdır, afiyetle yiyesiniz, söyledikleriyle kalsınlar deli olsunlar hıh

Tamam canim tesekkur ederim birazdan arayip özür diliycem.cok kırdım cooook.yarin kesin benim evladimda bana oyle davranacak.haketmiyorum ben hiçbirşeyi sakinlestireyim kendimi biraz
Oylede dusunme canim biraz gebelik psikolojisi iste ne yapalim aile buyklerininde kalbini kirmamaya calisiyoruz

Sağlıkla kucağına al inşallah canım maşallah sona gelmişsin heran gelebilir. Cinsiyeti netleştimi kızmı? Son anda erkek olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…