2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sinirlerim gerildi resmen hemen mi döneceksin canım sen?

Amin cnm inşallah. Bende 4-5 aylık başlamalıyım anneler gelir gider başına gene ama bakıcıyla eninde sonunda kalacak Allah korkusu olan vijdanlı birini bulurum inşallah

Bence yalan haberdir canım iğneyle felç olunmaz inanma öyle şeylere. Eskiler nazar için falan yastığına iğne batırırmış veya yastık altına bıcak koyarmış nazardan kötü şeylerden korur inancında oldukları için. Ama sen tabiki tanıdığın birini bulursan güvenle teslim eder kafan rahat çalışırsın diğer türlü aklın evde kalır.

Amiinn canim insallah.benim de kızım olucak.erken doğanlar hep erkek ama dedigin gibi.kizlar gecikti yada kiz bebislerin sayisi bilmiyorum korkularim endiselerim cok fazla.tek ıstediğim saglikls ve hsyirlisiyla bebegime kavuşmak
Evet canim hep erkek bebişler erkenci cıkdi.
Hepimizin korku ve endişeleri var canim ve hepimizin tek dileyi sağlikla kavuşmak.

Tam felç yazmıyordu ama ayakları tutmamış vs gibi bişeyler yazıyordu bu manyaklar gerçekse yastığa vs değil bebeğin kafasına batırmışlar iğneyi inşallah gerçek değildir. Zaten ben evdeyken başlatıp tanımak istiyorum inşallah bi ayarlarsam

Cok güzel düşünmüşsun canim.
Duyan unutmaz bir daha.
Oyle beklemeleri cok iyi sen nerdesin sanırım tr de değilsin.

İyiyiz canım hep birlikte uyumuyoruz evde aklam beni uyutuyorlar sabaha kadar nöbet bende
Hava biraz serinlediği için ancak o zaman en güzel emmelerini yapıyorlar bizde fırsata çeviriyoruz bekleyin beni geceler :)
Bizde de durum ayni belko bi ihtinal gun icinde 1 saat uyuyorum
Gece genelde full time ayaktayız

Bana yalan habermiş gibi geldi hatırlarsan bi ara saçma sapan çok şey vardı mesela annesine küfretti keçi kılıgına döndü vs gibi haberler. Bazı insanların işi böyle saçma sapan haber yapıp insanların dengesini sinirini bozmak. İnşallah yavruna gercekten iyi bakacak birini bulursun. Ben işi bırakıp oğlumla ilgilenmeyi düşünüyorum inşallah 2 yaşına kadar kesin kendim bakmak istiyorum.

Kizlar biz yasiyoruz su an
Tuzlama isi
Su icirme isi
Sicak soguk durumlari
Yok gece yikanmaz tirnak kesilmez
Sallama kucaga alma durumlsri
Kendi duzeninize gore buyutmak istiyorsaniz kirmadan direnin ben oyle yapiyorum

Hadi ya lohusalıgı mı etkiliyor böyle şeyler. Bende hep kendime boşver söyleme etme cevap verme değmez deyip geçiştiriyorum ya

Takma kafana diyeceğim ama insana sinir gelir ister istemez. Ailenin içinde senin paran benim param mı olur, eve kim para getirirse getirsin ailenin parasıdır, afiyetle yiyesiniz, söyledikleriyle kalsınlar deli olsunlar hıh
Aynen olmaz hiç sevmediğim birşey zaten eşimle öyle bir problemimiz yok olsa çalışmama izin verirdi sen evinin hanımı ol ben çalışıp getiririm ne ihtiyacın varsa ben alırım diyor onlar da buna sinir oluyor :)

Canım o kadar sinirlenmene gerek yok sakın olmaya çalış annelerimizde büyüklerinden ne gördüyse onu yapıyolar. Benim annemde diyor şunu yapcam bunu yapcam ne istiyorsan yap diyorum bana kalsa yapmam ama onlar oyle görmüşler öyle biliyorlar bende annemi kırmamak için tamam diyorum. Bence sende kırma anneni tuzlamak istiyorsa tuzların alsın hevesini canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…