2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Agliyorum suan sinirlerim cok bozuldu yaa tutamiyorum kendimi Yanimda destek olacak kimse de yok.yapayalnizim.kimseye faydam yok.kendime bile.psikolojim bozuldu.ben neden böyle bir insanim neden
Canım ya kendini suçlama biraz rahatla çok streslisin ondan böyle konuşmuşun sakinleş biraz ara anneni oda çok üzülmüştür Doğum yaklaştıkça kendini baskı altında hissediyorsun bol bol yürüyüş yap şimdi bi duş al rahatlarsın biraz sakin ol gerilme bebeginde etkilenir

Çesme devlette 2 tane kadın doğumcu var ama doğum yaptırmıyolar diye biliyorum hastane yeterli degil bide doktorlara güvenmiyorum bana 5 haftalikken kalbi atmiyo kurtaj dedi o yuzden cok gitmek istemiyorum.beni o gün radyolojiye yolladı orda ölçüldü.ben özel muaynaneye gidiyodum prof.dr mert kazandı ama ilgisiz geldi.bilgi alamiyodum çok kilosu az şoyle böyle diyince 35.haftada egepole geçtim.onur umut yücel doktordan memnun kaldim herseyi acikladi cok ilgiliydi ama şuan izne çıktı:)) şansıma doktorsuzum 24 temmuzda döncek..aslinda ben özel çınarlıda reşat bozoklara gitmek istemiştim.ilk kurtajimi orda oldum.çok rahat gecti doktor cok ilgiliydi arkadasim yeni sezaryen oldu o doktorda hic agri sizi yasamadi nerdeyse ama sansima oda 31 temmuza kadar yurt disinda... :)bu hafta dogum olursa egepolde biri dogurtcak artik ama kim bilmiyorum:))) sen kime gidiyosun izmirde?

Tesekkur ederim canim gercekten cok üzgünüm,kuru bi özür vicdanimi hafifletmeyecek.iyisimi bi hediye falan alayim

Cok tesekkur ederim canim destegin icin.yalnizliktan psikolojim bozuldu artik.elbette yaptigim hataya bahane degil ama istemsizce oldu bi hediye alip özür diliycem.bu aralar sinirlerime engel olamıyorum.evet aşırı stresliyim.Allahim affetsin

Sorun şu aslında büyüklerin bildiğini okuması,bize damızlık gibi davranmaları herşeyi onların bilmeleri bende zıvanadan çıkıyorum bazen elimde değil yaşım 35 ilk hamileliğim ve onlardan daha fazla doğru bilgiye sahibim,sen bilmezsin sen karışma istesende olacak istemesende laflarını asla duymak istemiyorum,seni çok iyi anlıyorum yeri geliyor bu halimizle alttan alıyoruz ama nedense bizden başka herkezin doğum hormonları bizden yüksek bence oturup düşünmesi gereken onlar,herşeyden önce biz kimseye hevesleri alsınlar gönülleri olsun diye çocuk doğurmuyoruz,bak bi topiğe millet uyuyamıyor yatamıyor kalkamıyor ama her kararı veren başkaları.
Oyhh dolmuş muyum ne :))))

Napicami bilmiyorum canim inan psikolojim bozuldu.hamile olduğumu ogrenir ogrenmez esim afrine gitti.kaldim evde bir basima.daha once de bi kaybim olduğu icin surekli ayni korkuyu yasadim.alisverislerimi aglaya aglaya yapiyodum.aman ağır kaldiriyorum bisey olur mu aman üzülüyorum birsey olur mu...7 ayim böyle evhamlilikla gecti.ben aman birsey olur korkusuyla gozumden sakinirken boyle seyler duyunca uzuluyorum kafama takiyorum.evet tuzlamanin belki zarari olmayabilir ama doktorlar bas bas bagiriyo yaptirmayin diye.bende istemiyorum diyorum.niye israr ediyosun ki istemiyorum iste zaten pimpirikli biriyim.o an Allah korusun birsey olsa mahvoldum demektir.olmaz olmaz gelir beni bulur ya,iste oyle olur tam da.ağzının icini damagini ve dilini tuzlarim diyo.hayir anne istemiyorum ben batıl bunlar gerek yok diyorum.hayir olmaz sen bilmezsin sen hic duymamissin cocuk tuzlanmadan olmaz diyo.ben onun gizlice agzina calarim ruhun bile duymaz rahatsiz olmazsin sende diyo.yoksa cocugun agzi kokar diyo.yani bunu dedikten sonra gözümde simsekler cakti.evet o laflari dememem gerekiyordu.cok pismanim.ama evet gercekten insanin nevri dönüyor.elimde değil istemsizce oluyor.bi hediye alip gönlünü alacagim Allahim affetsin napim her zaman kusursuz olamiyor insan

Bende çok baskı altındayım. En sinir olduğum şey. Mesela doğum şekline bile karısılıyor. Yok sezeryan ol yok normal doğum olsun. Annem ablam sürekli kendi fikirlerini ve hissetiklerini düşünüyorlar. Hiçbiri demiyor ki kendi içine sinen nedir onu yap! Eşim bile normal doğum olsun diye diretiyor. Bizim ailede de herşeye karısma huyu vardır.hepsi herşeyi çok bilir. Seni çok iyi anlıyorum. Bunalmışsın darlanmıssın. Çok ta sıkma kendini bebeğinide üzme. Bak ben geçen hafta birseyleri çok taktım kafayı sabaha kadar ağladım. Bir kaç gün sonra doktor kontrolüm vardı bebek istenilen kiloda değildi. O yüzden takma kafanı. Gönlünü al annenin küslük olmasın o daha çok üzer seni

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun.benimle ayni psikolojide yasamis birilerini gormek bi nebze olsun rahatlatiyo beni.yoksa ciddi derecede ruhsal bunalimda oldugumu düşünüyorum.dogumdan sonra Allahin izniyle psikolojik tedavi göreceğim.Benim tek istedigim Allahin izniyle bebegimi sag salim kucagima alip buyutebilmek.

Özürünü mutlaka dile ama ciddi şekildede bu çocuğun tüm haklarının babadan bile önce annee ait olduğunu senden onaysız hiçbirşey yapılmaması gerektiğini uygunca anlat,bundan yıllar önce dayımın kayın validesi ne otudur bilmediğimiz bir otu kaynatıp 40 günlük bebeğe içirdiler yengem karşı çıkmamış diye anne sorumlu tutuldu koca çocuğu kaybettik benim katı kurallarım var bu yüzden başa gelmeden bilinmez Allahım esirgesin o nedenle kimseye burnunu sokturmam herkes yerini bilsin büyükler gelsin sevsinler kurcuklamasınlar :))

Doğum yaklaştıkça böyle oluyoruz canım çok normal sakin ol

Allah korusun yarabbim.Hay agzini opeyim iste benimde bahsettigim tam da bu.sen torununu sev kucakla bak herşeyi yap.ama diğer islerine karisma iste.sinirleniyorum elimde degil.ben 40 inin çıkması tuzlama yada ne bilim emzige bal dokundurup verme bu tür seyleri batıl ve tehlikeli buluyorum.buda benim dogrularim.hele gizli yaparim diyince o an koptum.agzi kokarsa da benim sorunum anne o zman bi care düşünürüz

Mesela evde hep yanlızım tüm arkadaslarım çalısıyor ya da çoğu tatildeler. Komşularım bile memleketlerine gittiler. Eşimin işi kendi işi pazar günü dahil çalişiyor. Su an bile yanlızım evde sıcaktan bunalmış bir sekılde oturuyorum evde. Ailemde ayrı şehirde. Gidecek konısacak kimse yok eşim mesela bugün arkadasları ile dısarıda yemeğe gidecekler. Kaç zamandır evde bunaldım beni götürebilir ama işte erkek erkeğe daha çok seviyor o. İnşallah bebeklermiz sağ salim doğarda başka bir isteğimiz yok. Seneye Allah nasip ederse ailem deniz kenarında yaşıyorlar yazlıkşarımız var oraya bir gidicem tüm yazı orada geçiriceğim. Üzme sıkma kendini aç bir komedi filmi izle kafan dağılır. Yanımada yap bir frappe iyi geliyor insan bir kendine geliyor :)

Canim benim bende yalnizm eşim bile yok,ailem de ayrı şehirde seni cok iyi anliyorum bu konuda bende.Allahin izniyle dogumumuzu bi yapalim bebislerimiz ele avuca bi gelsin,o zaman bunlarin hepsinin acısını cikaracagiz insallah.tamam acicam filmimi izliycem.yüzümu guldurdun sagol :)) ❤❤

Of valla okudum üzüldüm..benim kayinvaldemlerde baskı yapıyo...çeşmemden sular pis geliyo yazları yoğunluk nedeniyle aşırı tuzlu ve pis..illa yikarız bisey olmaz diyo..30 kusur yasindaki gorumcem hasta oldu cesme suyu yuzunden ateş ishal.. cocuguma nasil kiyiyim...tuzlariz bisey olmaz muhabbeti cok...istemiyorum diyorum ama israr ederlerse deliririm tahminen ve özür dilemeyi de düşünmem çünkü herkesten cok benim canım yanar evladima bisey olursa.yaşım küçükte olsa herkes birbirinin karar ve düşüncelerine saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorum.bu kadar dayatmak hoş değil..bende baya doluyum bu konuda...kendi kızının oğluna 5 aylıkken ekler verdiler tatsın diye yani böyle şeyler gördükce yaşın deneyimle alakali olmadigini goruyorum israr ettiklerinde güvenim sarsılıyo ve 1 saatligine bile emanet edemeyecegimi goruyorum...tabi ki buyuklerime saygisizlik etmek istemem ama buyuklukle dogru bilgi dogru orantili degil malesef..anlayana kadar istemedigini söylediysen ve anlamiyosa çok yapacak bisey yok...önce benim canım...

Haklisin canim,bende boyle düşünüyorum.Allahtan kayinvalidemlerle görüşmuyorum.yoksa naaprdim kim bilir.benim babam 3 aylik yegenime bulgur pilavi yediriyordu.ustune de kuru fasulye.gerisini sen düşün artik :))

Haha iyiymiş canim :) bende makyaj çantası ve duzlestirici alcam yanıma sabah makyaj ve sacımı yaparım diye hamilelikte çok saldım kendimi ama öğün güzel ve moralim iyi görünmesi gerek
Ben heralde doğum günü komando gibi olurum. Normalde de saçıma yaptığım tek bakım yıkamak olduğu için umudum yok kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…