2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende ilk doğumda beni tamamen uyışturun dedim. Panik yaparım kaldıramam dedim. Ama beni amelyathanede konuşup ikna ettiler epidural için. En son peki tamam ama kalbim hızlı atarsa panik yaparsam hemen uyutun dedim. Sonra serumla hafif sakinleştirici verdiler siz beni görmeyin komik komik konuşmalar,dr un köyü memleketi, çenem kapanması. Bol bol dua ettim Allah isteyen herkese versin diye. O kadar güzeldiki heleki o bebeği ilk görüşün bakkk ağzım sulandı şimdi gidip epidural doğum yapasım geldi

İğleşti çok şükür bu hafta kontrolle gidip denize girmeyi düşünüyorum korunmıycam bunj 1 sene bekledik bakalım nezman olursa artık
O cesaretten bana da azıcık gönderebilirsen 4-5 seneye bir daha düşünürüm canım. Şuan karnımdakini bile doğurasım yok o derece korkar oldum. Çok şükür iyisinşz, hakkınızda hayırlısı güzelim.

Ohhh iyilestigine gore ikinciyi kesin ucakta dogurma plani yapabilirim dedin helal olsun

Birde kizlar ben şimdi çikolatalari ve magnetleri koymak icin sepet sûslesim kolanya şişesinide sûsleyenler varmi acaba cok soru soruyorum ama suanda sizden baska yardim edecek kimse yok
Bence cok tatli olur bide seninde kiz ya hr şeyi bol bol suslemeye hakın var.

Ben genel.anestezi.oldum ilk dogumda ama bunkez epidural.istiyorum bebisi gormek icin cok tatli bi dogum olmus darisi bu bebise insallah

İğleşti çok şükür bu hafta kontrolle gidip denize girmeyi düşünüyorum korunmıycam bunj 1 sene bekledik bakalım nezman olursa artık
Sezaryende korunman gerekli canım iç dikişlerin iyileşmesi için. Allah korusun taze dikiş patlayabilir. Arkadaşım ölümden döndü benim. Zamanı gelince Rabbim de nasip ederse olur bir kardeş daha. Ama önce sen kendi sağlığına dikkat et

Kızlar müjdemi isterim mujdemi isterim cok ama cok mutluyum suan

Kara kuvvetlerinden emir gelmis bugün,agustosun sonunda bizim tugay dönüyormuş baska bi tugay devralacakmis Allahima sukurler olsun sonunda bitiyo galiba yarabbimsubatin 2 sinde gitmisti eşim.hamile oldugumu ogrendikten 15 gun sonra.Allahima bin şükür dogumumda rahat rahat burda olabilecek.cok şükür bin şükür herkese benden cay ayran da olabilir

En iyisini yapmışsın hamilelik bu ne olacağı belli olmaz hazır olmak lazım

Canım bana da hem İzzet bey, hem anestezi doktoru epidural önerdi. Ama ben genel anestezi de ısrarcı oldum. O şekilde de not alındı. Kafam çok karıştı benimde ama mümkün değil epidural olamam ben. Kafamın karışıklığını farkedince anestezi hekimi ben genel diye not aldım. Ama eğer fikrin değişirse ne istersen yaparım dedi.

Maşallah
Çok sevindim
Kızının şansına babacığı geliyor ne mutlu
Rabbim bir daha ayrılık göstermesin inşallah

Gozunaydin olsun canim hayirlisiyla kavusun insallah

Anaa kız dur ne bu acele

Bu hacışeriften cikolata siparişi veren arkadaşlar 6 agustosta dogumum acakya nezan siparis versem bizim burda serin oda yok heryer yaniyo masallah

Ben siparis verdim 10 dk sonra kargoya verdiler sonraki gün geliyor. Sıcak olmaması değil direkt güneş almaması yeterli canım zaten kolide köpük içinde falan geliyor kutudan cikartmazsin içinde bir şey olmaz Allahın izniyle

Canim ben ilk dogumumu genel anestezi ile yaptjm neredeyse hic bir sikayetim olmadi sj an ayni dra gidiyorum bu kez epidural olsun istiyorum agri sizi olur mu ilkinde hic bilmedim dedim kadin sasirdi genel anestezi cok agrili oluyor ilk kez senden duyuyorum dedi insallah sende sorunsuz gecirirsin

Lütfen 15 ci falan ben olayim.
Beklemek biraz sıkıcı olmaya başladı.
4 ağustosa kadar doğsa razıyım ama ondan daha fazla beklemesin 5 kilo olucak yoksa.

Canım senin doğum tarihi haftaya zaten bence ağustosu gormeden dogurursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…