- 30 Eylül 2013
- 1.618
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #59.001
HavuZa denize girmedi cnm yediği bişey dokundu yada ayağınımi usüttu acaba gerci çok sıcak evde çorap giymek istemio normal olarak tam anlayamadım 1 kaç gun daha goZlemleyim duruma göre dr a gotururum. Cocukların hasta olması ayrı bi dert tam ifadede edemio oynuo ziplio sonra gelio anne karnım ağrıdı 10 dk sonra yine kosturuyo hiçbişey yokmuş gibi valla sitresten doğurcam artikHavuza ya da denize girdi mi? Bir de havalar çok sıcak anlamadan çarpılıyor Çocuklar. Allah şifa versin kuşum.
Günler yaklaştıkça eğer biliyorsa o da zamanın çok yakın olduğunu psikolojik de olabilir annesi.
Aynen cnm muane icinde rica ederimNst muayene içinde demek ki. Sağol tatlım.
Bizim hastanede nst kontrol içinde doktor gerek gördüğünde yaptırıyor ayrı ücret olması yanlış bence usg gibi nst de muayenenin bir parçası oldu olacak alta serilen kağıt havluya vs. De para verelimKızle kazıklanmada rekor bendemuayeneye 220 nst ye 80 tl veriyorum
Kaka suan normal ypio ishal falan yok cnm idrar olabilirmi bilemiorum biraz bekliyim gecmesse gidicemGeçmiş olsun kabız veya idrar yolu enfeksiyonuda katın ağrısı yapabiliyor aile hekiminde idrara baktırabilirsin kakada yapmadıysa onu takip et geçer yapınca inşallah
Senin tek olduğun için biliyormusun ben ne kadar heyecan yapıyorum, dua ediyorum bir aksilik olmasın diye. Yalnızlığın gurbetin alasını bilirimSagol canim benim.bu hastane çıkışından ayri aldigim penye battaniye idi.birde hastane cikisindan aldığımi götürürüm.gerci ben biraz erken hazirlandim ama,hani ani birsey olursa cantami alıp taksiyi çağırıp cikayim diye :))
Bnmki nin de ishali yok suan dün biraz sivi gibi ypiodu bugün normal ypio sadece arada bi agriyo diyo 10 dk sonra agrimiyo diyo yok anacım ben rahat doguramicam şurda kalmış Kaç günum benim kız hep aksiyon halindeCanim cok gecmis olsun cinarin atesi ve karin agrisi sebebi ishalmis anladigim kadariyla bi gun ishal oldu sonra surmedi sadece 4 kez o sekilde kaka yapti ve gecti ama kaka sıkıntısı devam ediyor poposunda catlak olmus her yapmaya aglamaya devam ama kakasi normal yani kabiz degil. Kizina yedigi bi sey dokunmus olabilir mi
Bizde 60 tl muayene 25 tl de nst için alıyorlar. Dediğin gibi muayenenin içinde olması lazım çok saçma bencede.Bizim hastanede nst kontrol içinde doktor gerek gördüğünde yaptırıyor ayrı ücret olması yanlış bence usg gibi nst de muayenenin bir parçası oldu olacak alta serilen kağıt havluya vs. De para verelim
Ayyy çok tatlı masallahhh saçlara bak sınırlı olcak derler annesi Allah kolaylık versinTeyzeleri yakisiklim
git canim mutlaka.Allah korusun amniyon sivisi ise beklemek tehlikeli olabilir.sancin falan var mi?ben mutlaka giderdim yerinde olsam.hicbisey yoksa da icin rahat eder en azindanOyy masallah sana yakisikli pasasaclarini severim senin
Ya bilmiyorum ki gitsem mi ki esim isten gelsin bi soyliim bakim olmasa gidelim gelmedi 2 kez disinda 3.gelirse gitcem dedim ama bilemedim simdi
o zaman bi doktora git bence canim.sizin haftalar ileri çünkü her an hersey olabilir.Ben peçeteyle aldım canım yapışıktı çok yoğundu
tamam canim.dusa girmeden once gogsumu alttan tutup havaya kaldirmistim sadece ucuna bakmak icin.ondan mi oldu anlamadim.birdaha oynamam amaS
sıkma canım avuç içinle dairesel hareketle ovala kremlerken falan
Tamam canim.dustan once ucuna bakmak icin kaldirmistim sari sariydi ucu.fazla mi bastırdim da oyle oldu anlamadim.korktum birdaha hiiiiiccc ellememGogsunle ugrasma coco
benimde o sutten once gelen sari sıvı vardi canim gogus ucum sari sari.dusa girmeden bi bakayim demistim kaldirdim baktim basima bu geldi.demekki hic bir türlü dokunmamak gerekmis.Allah korusun erken dogum olmasindaSütten önce gelen sıvı oluyor odur ama sakın gögüslerini sıkma sıkıştırma yani akıtmaya teşvik etme çünkü doğumu tetikleyebiliyor daha haftanda erken riske atma ilk gebeliğimde doğuma bir iki hafta kala gelmişti benimde damla damla şeffaf sıvı ama bu sefer yok mesela
canim benim ya nasil duygulandirdin beni.Allah razi olsun bin kat.senden de diger arkadaslardan da.vallahi benim ailem gibisiniz canimsiniz.gurbette tek tesellim sizlersiniz.dualarin icin cok cok tesekkur ederim.bende her gun sizler icin dua edecegim.Allahim istediğiniz herseyi melek kalbinize gore guzel eylesin insallah ❤❤Senin tek olduğun için biliyormusun ben ne kadar heyecan yapıyorum, dua ediyorum bir aksilik olmasın diye. Yalnızlığın gurbetin alasını bilirimdünyanın her haline tekbaşına hazır olmak nedir bilirim. Onun için dualarım seninle canım. En az 38 haftaya kadar kızın tutunacak inşallah, her işinin rast gitmesini diliyorum.
Cano gecenlerde bende krem.sureyim.gogsumun altina dedim ama bendende geldi normal yani oynaninca degince falan gelmesi hic endise etmegit canim mutlaka.Allah korusun amniyon sivisi ise beklemek tehlikeli olabilir.sancin falan var mi?ben mutlaka giderdim yerinde olsam.hicbisey yoksa da icin rahat eder en azindan
o zaman bi doktora git bence canim.sizin haftalar ileri çünkü her an hersey olabilir.
tamam canim.dusa girmeden once gogsumu alttan tutup havaya kaldirmistim sadece ucuna bakmak icin.ondan mi oldu anlamadim.birdaha oynamam ama
Tamam canim.dustan once ucuna bakmak icin kaldirmistim sari sariydi ucu.fazla mi bastırdim da oyle oldu anlamadim.korktum birdaha hiiiiiccc ellemem
benimde o sutten once gelen sari sıvı vardi canim gogus ucum sari sari.dusa girmeden bi bakayim demistim kaldirdim baktim basima bu geldi.demekki hic bir türlü dokunmamak gerekmis.Allah korusun erken dogum olmasinda
canim benim ya nasil duygulandirdin beni.Allah razi olsun bin kat.senden de diger arkadaslardan da.vallahi benim ailem gibisiniz canimsiniz.gurbette tek tesellim sizlersiniz.dualarin icin cok cok tesekkur ederim.bende her gun sizler icin dua edecegim.Allahim istediğiniz herseyi melek kalbinize gore guzel eylesin insallah ❤❤
Ohh bebeğin ilk dermanı kolostrum geliyor. Elleme ama uyarılmasın. İlk sindirim, bağışıklık o şeffaf sütle geçer bebişe.Kizlar goguslerimden su geliyo var mi bunu yasayan su mu süt mu bu anlamadim ki
Doğru alarma benziyor canım. Bir hafta 10 güne gelir bebiş. GerçiNetteki resimlere çok benziyordu canım sabah unuttum gitti telefonu elime alınca bi bakıyım dedim aynı resimdeki olunca kafama dank etti
Tam 14 hafta 3 gun dayandım hemde :)) artik dogumlarim zamanidir zaten gelene dur denmez :) ben umitliyim benimki 08.08 i bekleyecek :)Doğru alarma benziyor canım. Bir hafta 10 güne gelir bebiş. GerçiSabirsiz61 nerdeyse 18/haftadır dayandı ama serklajla. Olsun zamanı canım
Allah allah gazi mi var acaba arada yokluyo canim biz zaten kafa rahat doguramicaz o kesin benim az önce aklima ne geldi ya ben doguma gidecegim zaman cinarin kiyafetleri kirlide olursa giyecek bi seyi kalmazsa en iyisi cok biriktirmeden yikayip tyikayip utuleyeyim dedim kendi kendime :) :) deli miyim neBnmki nin de ishali yok suan dün biraz sivi gibi ypiodu bugün normal ypio sadece arada bi agriyo diyo 10 dk sonra agrimiyo diyo yok anacım ben rahat doguramicam şurda kalmış Kaç günum benim kız hep aksiyon halinde
Canim benim esim gelsin bi bakim duruma giderim eger esim beyefendisi benle dalga gecmezse :)git canim mutlaka.Allah korusun amniyon sivisi ise beklemek tehlikeli olabilir.sancin falan var mi?ben mutlaka giderdim yerinde olsam.hicbisey yoksa da icin rahat eder en azindan
o zaman bi doktora git bence canim.sizin haftalar ileri çünkü her an hersey olabilir.
tamam canim.dusa girmeden once gogsumu alttan tutup havaya kaldirmistim sadece ucuna bakmak icin.ondan mi oldu anlamadim.birdaha oynamam ama
Tamam canim.dustan once ucuna bakmak icin kaldirmistim sari sariydi ucu.fazla mi bastırdim da oyle oldu anlamadim.korktum birdaha hiiiiiccc ellemem
benimde o sutten once gelen sari sıvı vardi canim gogus ucum sari sari.dusa girmeden bi bakayim demistim kaldirdim baktim basima bu geldi.demekki hic bir türlü dokunmamak gerekmis.Allah korusun erken dogum olmasinda
canim benim ya nasil duygulandirdin beni.Allah razi olsun bin kat.senden de diger arkadaslardan da.vallahi benim ailem gibisiniz canimsiniz.gurbette tek tesellim sizlersiniz.dualarin icin cok cok tesekkur ederim.bende her gun sizler icin dua edecegim.Allahim istediğiniz herseyi melek kalbinize gore guzel eylesin insallah ❤❤
Krem súrerken bile fazla oksama dedi yani hicbirsekilde gõgúsle elle oynanmayacakmis canimGogusun ucunu mu sadece.?etrafini siksak erken dogum olur mu yinede
Bu nisan da acaba koyu akintiyla karisabilecek birsey mi yoksa ayiet esilir mi mutlaka gelse. Hani su mu degil mi ablar muyiz diyorsunuz ya ama su gekse hakikaten insan bilir. Bu da oyle mi kiCanım benim ilk gbeeliğimde nişan gelmişti sarı değildi ama dediğin gibi avucu dolduracak kadardı. Nişandan 4gün sonra suyum geldi. Bu süre zarfında bekledim sadece diğer işaretler zamanla çıkacaktır ortaya. Aynı jöle gibi biraz kırmızılık vardı
Cnm ben muane ücreti dışında nst ücreti ekstra vermiyorum sadece muane oduyorum. Nstye para almadilar[/QUOT
:) ama lavabodan cikarken geldi ilki olabilir mi ki yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?