2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler biz Talha oğlanla geceleri uyumadığımız gündüz baygın geçiyorum bide istanbuldayken annelerin hastane ev falan işlerini gidip gündüz hallediyorum erkek kardeşim var bu işler kızlara kalıyor Doğuma giden doğuran varmı:) Bizim 20 mis oldu 20 gün sonra yeni bebek için çalışmalara başlayabiliriz

Gerçektenmi canim calismalara baslayacaksin hayranim bu cesaretine inanki

Az önce aklimdan geçtin hiç yazmadı iyimi diye girdim yazmışsın aman sağlığınız iyi olsunda

Bacım yaran iyileştimi? Yeni bebekmi, eminmisin??? Sen yürek yiyerek büyümüşsün valla

Cano gecenlerde bende krem.sureyim.gogsumun altina dedim ama bendende geldi normal yani oynaninca degince falan gelmesi hic endise etme
Tamam bitanem❤
Ohh bebeğin ilk dermanı kolostrum geliyor. Elleme ama uyarılmasın. İlk sindirim, bağışıklık o şeffaf sütle geçer bebişe.
Rabbime şükürler olsun kuzum bundan sonra hic ellemem artık.yavrumun rizki o
Krem súrerken bile fazla oksama dedi yani hicbirsekilde gõgúsle elle oynanmayacakmis canim
anladim kuzum tesekkur ederim.bundan sonra merak edip bakmak bile yok

Birde kizlar ben şimdi çikolatalari ve magnetleri koymak icin sepet sûslesim kolanya şişesinide sûsleyenler varmi acaba cok soru soruyorum ama suanda sizden baska yardim edecek kimse yok

O korku bendede var kizimin bir corabi bile kirlense hemen yikayıp asıp utuluyorum birde kücük günde 4-5 defa kiyafet değişmek gerekiyor. Her gün camaşir günüm benim. Kirlide hiç bir şey kalmasna izin vermiyorum.

Bu hacışeriften cikolata siparişi veren arkadaşlar 6 agustosta dogumum acakya nezan siparis versem bizim burda serin oda yok heryer yaniyo masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…