2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben simdiden gunde 3 defa aglayabiliyorsam ki ben cok duygusuz biriyimdir lohusalikta ne olurum

Ben normalde her şeye ağlayan bir tiptim hamilelik beni tamamen odun yaptı bunyeden bunyeye yan etkileri farklı demek ki :) ben de çocukla beraber eşimin genleri vücuda girince ağlamayı bıraktım herhalde diyordum

Ben normalde her şeye ağlayan bir tiptim hamilelik beni tamamen odun yaptı bunyeden bunyeye yan etkileri farklı demek ki :) ben de çocukla beraber eşimin genleri vücuda girince ağlamayı bıraktım herhalde diyordum
Seninki daha iyiymis keske bende eski halim gibi kalsaydim ama son 10 gundur noyleyim hatta izne ayrildiktan sonra oldy

Seninki daha iyiymis keske bende eski halim gibi kalsaydim ama son 10 gundur noyleyim hatta izne ayrildiktan sonra oldy

Canım çalışmaya alışık bünye bırakınca afalliyor. Ben de doğum iznine çıktığım gün işe yaramiyorum ben di mi bundan sonra işe yaramayacak mıyım diye bir bunalım yapmıştım

Allah razi olsun kuşum inşallah,bundan sonra ayrılık gostermesin rabbim.kimseye gostermesin eksik olma
İnşallah canım. Eşime kasımda çıkmıştı yurtdışı görevi 6 aylığına. Ama Bosna Herseke çıktı öyle olunca işten ücretsiz izin aldım, beraber toplandık gittik. İyi ki gitmişim gidişimizin 3.günü gebeliğimin başlangıcı

Canım çalışmaya alışık bünye bırakınca afalliyor. Ben de doğum iznine çıktığım gün işe yaramiyorum ben di mi bundan sonra işe yaramayacak mıyım diye bir bunalım yapmıştım
Bilmiyorum ya kkay degil 10 yil yillik izin disinda hep calistim simdi yerimden kalkamiyorum disari cikaniyorum

Onu bilmiyorum canım doktoruna sor yine de ıdrar kültürü isteyebilir zannederim ciddi bir şey yoktur ama iciniz rahat eder :)
Pazartesi kontrolde soylicem doktora bakalim belki ister
Masallah canimmm :) biri gazelimi durdursun 5 e takmis gidiyoooo bize cil cil yegen yapacak insallah :) canimcim 6 ay korun dikisler taze sonra olur Allahin izniyle dogum yaptiktan sonra bunye daha taze oldugu icin hemen hamile kaliniyor gor bak bu sefer oyle beklemiceksin :) bana bak benim oglum 15 aylikti kaza kursununa gittim :) seninde hemen olur insallah
Bende normalde cok biriktirmem ama simdi daha bi korku saldi evde herseyi yikiyorum hergun 4 posta cikiyo :) eaim indirimden detrrjan almis dalga geciyo artik bol bol camasir yıkarsın diyo bi suru deterjan aldim arkan saglam :) diyor
Gozunaydin canimmmm masallah cok sevindimmm
Büyüsünler bir arada işte:)Oda ne zaman olacak işte belli değilki hemen ilk Aydan kalmak da hayal geliyor bana

Hey masallah canimmm sen ne ara gittin ne ara dogurdun ne ara geldin :) gerci demistin benim bebeklerim erken doguyor diye bu minnosta aceleci çıktı demek ki :) mis kokusunu cek yerime Allah anali babali buyutsun insallH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…