2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay gercekten de iyiki gitmissiniz canim masallah.hala orda misiniz?

sagol cankuşum❤

ay gercekten de iyiki gitmissiniz canim masallah.hala orda misiniz?

sagol cankuşum❤
1,5 ay önce döndük canım. Hakkımda hayırlısı varmış rahat bir hamilelikdönemi geçirmiş oldum. Yoksa gitmeden önce 9-5 okulda dersim vardı. Haricinde 20 tane de özel ders öğrencim vardı. Koşturmayla geçiyordu hayat

Bu arada teyzeler bugün dr kontrolümüz vardı. 2650gr olmuş sıpam. Ama aylardır göstermediği gibi yine yüzünü göstermedi. İlla süpriz yapacak kime benzediği konusunda. Bir de nst ye girdim. Kalp atışları iyiydi çok şükür ama bir ara kasılmalar 75 civarıydı. Oysa ben hiçbir şey hissetmedim. 75 hissedilmeyecek bir kasılma mı?

Bilmiyorum ya kkay degil 10 yil yillik izin disinda hep calistim simdi yerimden kalkamiyorum disari cikaniyorum
Ben de 8 senedir aynı sekildeyim canım seni çok iyi anlıyorum .Bir de ben Allah nasip ederse istifamı vereceğim ve uzun bir süre belki de ömür boyu tekrar çalışmayacağım. İlk çıktığımda çok kötü oldum bir süre ama 4 hafta oldu alıştım şu an .ilerde tekrar depresif moda girmem inşallah .zamanında 2 ay iş değiştirmek için ara verdiğimde psikolojik olarak cokmustum

Bende is stresi ijsanlarla ugrasmaktan yorulup ciksammi artik en kotu sogortami disardan yatirirm diyordum ama simdi yapamiycagimi anladim gerci belki gezip tozsam farkli dusunebilirim ama yapamam galiba alismisjm

Hareketinden kaynaklida olabilir canim ona takilma bu arada dr ne dedi kilosuna ben 35 iken gittim begenmedi 2500 gr di cok az fark var seninle aramizda o haftaya gore

Bu sabah gittik 15 dk da 4 defa ağrı çıktı ama acilmam cok yok beklicez dedi canım

Arkadaşlar eşim doğum hediyesi alacağım sana diyor. Ben de ona mı almalıyım? Siz alacak mısınız?
Ben almayacağım ama o bana alacak galiba canım öyle diyor ama bilmiyorum ne tür bişey alacak hediye hakkında konuşmayı çok sevmem aslında eşimle daha yeni aldı evlilik yıldönümümüzde ondan biraz geciktir derim belki

Bu direkt major sebep değildir belki ama yardımcı olsa bile yeter. Bu arada benim içtiğim günlük 1200mg. Multivitaminin içinde bu kadar olacağını sanmıyorum
Olabilir r-genesis max kulaniyorum gecen yil temmuzda baslamistim hala devam ama okadr olmaz sanirim drum.bunu kullandigim icin kan ilaci bile vermedi

Canım bazen hareketinden oluyor yükseldiği belki öyle bi ana denk gelmiştir

Bende is stresi ijsanlarla ugrasmaktan yorulup ciksammi artik en kotu sogortami disardan yatirirm diyordum ama simdi yapamiycagimi anladim gerci belki gezip tozsam farkli dusunebilirim ama yapamam galiba alismisjm

Bebek olduğunda bütün hayatımız değişeceği için belki yapabiliriz canım bakalım ben de deneyeceğim ama olmazsa iş hayatına döneceğim henüz ipleri kopartmadim o yüzden

Kizlar sizde benim gibi oto bo.a agliyormuusunuz ben artik aglamaktan helak oldum
Aaa olurmu hiç en son dünden önceki gün eşimin hamileliğin bitsin kurban keseceğim demesine 2 saat salya sümük nefesim kesile kesile ağlamıştım ben seni çokmu bıktırdım diyerek

Bebek olduğunda bütün hayatımız değişeceği için belki yapabiliriz canım bakalım ben de deneyeceğim ama olmazsa iş hayatına döneceğim henüz ipleri kopartmadim o yüzden
Aynen bekle hemen istifa etme bende 4 ay dogum izni 6 ay ucretsiz izin 1 ayda yullik izin alacagim bakalim sonrasi nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…