2 yasinda canim
Naptin canim sancilarin artti mi nasilsin simdi
Canim dogumda bile donme ihtimali varmis insallah ikiniz icin hayirli bir dogum olur tmm biz cok istiyoruz normal olsun ama belki diger yontem daha hayirlidir o yuzden sen bekle son ana kadar bi baktin döndü
Valla abi oluyor kucuk adamim kocaman yatak aldik bocek gibi kaldi yavrum içinde minnak :) yanina korumalik taktirdik dusmesin diye diger tarafida duvar az once bi agladi firladim yataktan düştü sandım esim kostu gitti ben arkasina kostum duvara vurmus kendini onu hesap edemedim :) bi de esim kizdi ne kosuyorsun sen diye kuzu kuzu döndüm uzandim :)
Tamam canim etiketlicem insallah ahududu cayimi senin serefine kaldircam donmusse :) :)
Yaaaaaaa canimmmm bende cok heyecan yaptim simdiii hayirli haberlerinizi alalim insallahhh
Canim naptin nst cektirdin mi bi
Bende senin gibi canim diger yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum jubilemi yapiyorum :)
Oy canim benim cok cektin sende ama insallah yavrucugu kucagina alinca hepsi gececek.kacina demisti doktor gormustum ama unuttum
Canim Allah sifalar versin insallah bebisine de sana da hic bir sey olmadan atlatirsiniz