2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eger birşeylerle ugrasmazsam bende òyleyim canim artik tv izlemiyorum cok sacma seylere agliyorum bende buaralar minnosumun súslemeleriyle kafa dagitiyorum yoksa hormonlar fena
Neden böylesiniz yaa. Ben gayet mantıklı şeylere ağlıyorum, mesela 3-4 gün önce gece komşu teyzemle film izledik sonra kadın sabah namazına kadar beni sakinleştirmek için uğraştı, neymiş, çocuklarım evlenir giderse ben yalnız ölürsem ne olacak?! Daha doğurmayı bitirmediğim halde gayet mantıklı değilmi? artık film izlettirmiyorlar kesinlikle

Evet gerçekten çok mantıklıymış canım

Bende söz fotoğrafımı buldum çok güzel bi kızmışım ona ağladım en son :)

Bende òyle çok agliyorum geçenlerde feyse bi yavru köpek paylasmislardi iskence yapmislar diye 2 gun agladim aklima geldikce

Kızlar ya iki gündür başım çok dönüyor tansiyonum inanılmaz düşüyor Halim olmuypr hiç sürekli uyuşuk gibiyim 8 4 olmuş şimdi de yine

Hareketinden kaynaklida olabilir canim ona takilma bu arada dr ne dedi kilosuna ben 35 iken gittim begenmedi 2500 gr di cok az fark var seninle aramizda o haftaya gore
Benim 35+0 dı bugün. Yani artık 36.haftaya giriyorum. Kilosuna çok iyi dedi doktorum. Olması gerektiği kadar dedi. Daha önceki kontrolde ne küçük ne iri bir bebek, normal demişti. Öyle de devam ediyor çok şükür.

Kuzummm.. Ben 37de acildeydim .

Ben de bilezik alabilirsin dedim aşkımm.

Seninle aramizda 1 hafta var ve 1 hafta once dr iyi beslenmemissin dedi bende cok takmistim takmiyim o zaman neredeyse ayni sayilir o haftalarda cok sevindim

Ben de bilezik alabilirsin dedim aşkımm.
Varya aslında çok acayip oldu ben kışın tutturdum doğum günüm yakınken bana tamtur al diye oda almıycam dedi gurur yaptım kestim konuşmayı doğum günüme başka bişey almış bi baktım evlilik yıldönümünde tamtur bide beğenmediysen değiştirelim diyor unutmuş onu istedigimi bile :)

Hayatta almam almadım da
Sanki o çekiyor o kadar eziyeti
O bana alacak tabii ki
Adam işin en zevkli kısmında çalışıp 9 ay yatıyor bir de ne hediyesi
Ayy ben de sana alayım demiş bulundum
Kesin saat isteyecek diye düşünüyordum. Akşam anne sütü ve bebeğin saçından yapılan kolyeler vardı onları gösteriyordum yaptırcam kendime diye, babalara da bileklik yapıyorlarmış şimdi kendine bileklik tasarlıyor en azından daha anlamlı olacak ve daha ucuza gelecek

Seninle aramizda 1 hafta var ve 1 hafta once dr iyi beslenmemissin dedi bende cok takmistim takmiyim o zaman neredeyse ayni sayilir o haftalarda cok sevindim
Benim dr normal diyor her şeye, ben de sorgulayıp araştırmıyorum kendimi strese sokmamak için. Sonuçta her gittiğimde büyümüş oluyor, yerinde saymadığı sürece, normal aralıklarda olduğunsürece problem değil ufaklığı

Bende òyle çok agliyorum geçenlerde feyse bi yavru köpek paylasmislardi iskence yapmislar diye 2 gun agladim aklima geldikce
Yaa kızlar bendemi bir sorun var acaba hormonlar ters mi çalışıyor acaba ben bu süreçte görevde yükselme sınavına girdim 5 aylıkken ankaraya sınava gittim ve torpil yüzünden kaybettim hak etmeyen kazandı yine ağlamadım kızlar vallaha kızmayın ama sizin ağlama sebeplerimiz bayağı güldürdü beni çok yaşayın emii

Haklisin bencede problem olmasin her gittigimde buyuyor cunku dr abartti galiba ne yapim tosuncuk doguracak halim yok zaten son 15 gun oldugu kadar

Haklisin bencede problem olmasin her gittigimde buyuyor cunku dr abartti galiba ne yapim tosuncuk doguracak halim yok zaten son 15 gun oldugu kadar
Aynen öyle. Tosuncuk olsa kime ne fayda. 2 kg doğan da büyüyor 5 kilo doğan da. Sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar dert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…