2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O agrilar sanci miii ! Ara ara ben de yasiyorum kisa suruyor belim agriyor deyip geciyorum. Bazen beraberinde mekik cekmisim karin kaslarimi yormusum gibi bi agri da oluyor 35+0 olduk sali gunu girdi artik.

Çok kötü bisey bebegini 9 ay taşımış bi anneye 3 gün yaşar ölür demek ama vicdan merhamet yok ki kadında çok şükür ki eşim o ara göreve gitti bende KV de de kaldığım için utancimdan özele gidemedim doğumda devlete gittim..ozelde boyumun kisa oluşuna kadar mazeret gösterip normal doğum yapamazsin dediler..devlette o an erkek bi dr.denk geldi ve ben normal dogurdum demek ki hepsi para tuzağı simdi sirf bu olaylar yüzünden yne devlette dogum yapıcam eger bebek dönmezse hemen erkek bi dr.dan sezaryen tarihi alicam ki nöbetçi dr.olarak kadin dr.a denk gelmiyim diye

Amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun iste kesinlikle oyle mutlaka daha hayirlidir boyle olmasi ki boyle oldu olaylar silsilesi hersey yani bas asagiydi dustum ve bebek döndü demek ki donmesi daha hayirliydi diyorum istedigimin olmamasi etkisiyle dun cokmustum ama sukur bugun daha iyiyim ama hala ruyamda normal doguruyorum :)

Bu sefer daha bilincliyim canim insallah dedigin gibi yapcam isticem doktordan riske atmicam

Verrsiniz kızlarrrr benim gibi tontik kilo almaya meyilli annenin bile hamile olmadan önceki kilosuna 1.5 kilo kaldı 14 kilo almıştım

Ay hadi Insallah canım ama senin ikizler canına okuyor diye bu kadar hızlı olmasın bizim tek belki daha az gider :)

Olay 5 saniyede falan gerceklesti Allahtan kapıyı itebildim canım eve girmiş olsa biraz daha uzun surebilirdi sıkıntı çok şükür geçti gitti :)

O agrilar sanci miii ! Ara ara ben de yasiyorum kisa suruyor belim agriyor deyip geciyorum. Bazen beraberinde mekik cekmisim karin kaslarimi yormusum gibi bi agri da oluyor 35+0 olduk sali gunu girdi artik.
Aynen öyle canım hepsinyalancı ama

O terleme bende de var duramadım bel dkda fenalaştım her yeri ıslattım resmen normal bi terleme değil bendeki giydiğim anda üzerimde tişört yapışıyor mide bulantısı geliyor çok fena nefes falan alamıyorum bu sırada neden anlamadım karnım semsert oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…