2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar belimden ve alttarafimdan giren sancimdan ve bebegin assagiyi cok zorlamasindan dolayi doktorumu aradim birde bugyn su şeklinde akintilarim oluyodu doktor hastaneye git dedi bizim icin dua edin neolur
Dualarimiz seninle canım
Kızımızın isminde kararsız kaldık hanımlar. Beren mi, İpek mi?? Ne dersiniz??
Ipekten yana kullaniyorum oyumu :)

Ilk asimizi olduk daha doğrusu benim yanında oldugum ilk asisi
Hangimiz daha cok agladik dersiniz

İlk çocukta çok normal tatlım
16 sene evvel kızım doğdu aşıya gidiyoruz eşimle ikimiz de ağlamaktan helak oluyorduk. Kız susuyordu biz eve gelene kadar ağlıyorduk.
Şimdi tık yok gayet soğukkanlıyız

Günaydın anneler. Gece bi kskktim gogsumden sivi akmis neden cunkj hep göğsümun ustune yatıyorum bayada akmjd... Smdj lavaboya gttim mercimek kadar bu akıntı sarımsi ve kirmizi gibi çok az.. dun çatı muanesi oldum ta ondsn gliba. Su olsa baya glit demj..... Bir yağmur yağıyor

Canım benim ilkinde 2-3 kere acıklık var mı diye bakıldı pesine kan geldi doktor muayenedendir dedi. En pazartesi açıklık bakıldı perşembe aksam üstü azcık kan gelince doktora dedim pazartesi muayene olmuştm ondanmıdır diye haftan ileride sen bi nst gir demişti. O gece dogurdum zaten:)

Ftm41 cok geçmiş olsun vakti gelmemiş demekki canim :) hayırlısı zamanıyla gelsin insallah

E Egepam dis gebeliği bende yaşadım neler hatırlattın bana bir bilsen benimde yaşlı bir kadın doktorla mazim var bana çocuğun olmaz senin diye azarlamıştı üstelik anestezi bin etkisi daha tam geçmemişken Allah’a havale etmekle yetindim, nasıl bir üslup bu öyle bile olsa yaklaşım SEkli gümü olmalı diye hep kendimi üzdüm ama halbuki kadının teşhisi de yanlış çıktı dava açsam belki tazminat öderdi bosver bazi seyler sınavımız oluyor nitekim okadin dan 1 ay sonra ilk oğluma hamile kaldım 4 yasında oğlum şimdi. Ama bazen hatırladığımda o günleri içim sızlıyor allah kimseyi evlatla sınamasın duam hep kendim ve bütün anneler icin.

rofleli_kedi evet 1 gün var senin bebisin 100 gr falan benden önde sanırım Doğuma kadar 3 kiloyu geçeriz insallah son zamanlar ben beslenmeme dikkat edemiyorum hiç vitaminlerimi bile düzgün içiyorum diyemem açana ondan mi 2 haftada yavaşladı diyorum ama elimde değil sıcaklardan yenmiyor birşey sana doktorun kilosu ile ilgili ne diyor peki ?

bana normal dedi kilosu şu son 2 muayenede önde çıkıyor zaten normalde tam günündeydi

ama benim eşim 5 kilo doğmuş bende kilosal olarak yapılıyım yanii genetik faktörü var bence

hem sıcaklardan insanın bir şey yyiesi gelmiyor onun da etkisi olmuş olabilir
bence vitaminlerini düzgün kullan son zamanlar önemli demişti doktorum
kan b-d vitamini falan

Çok fazla bir akinti değildi agrik sizimda biseyimde yok cati muanesindendir die düşünüyorum. Birsey olieda eger 10 dakikalik mesafedeyiz hasteneye. Ama hâlâ cantam hazir degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…