2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok fazla bir akinti değildi agrik sizimda biseyimde yok cati muanesindendir die düşünüyorum. Birsey olieda eger 10 dakikalik mesafedeyiz hasteneye. Ama hâlâ cantam hazir degil
Kızlar benim iki defa kahverenği akıntı geldi nişanım yavaştan geliyor diye düşündüm. Dün muayne oldum ondanmıdır diyorsunuz . Kan değildi ama parmak kadar bişey :) afedersiniz

İNŞALLAH cnm en güzel du a bu şekılde zaten gün aldınmı pekı doğum tarıhı

Bebde hep kendimi en kotusne hazırladım en son doğurucam diye bak en sonda olucam. Artık doğumumun kendiliğinden başlıycağna inanmiyorum.

Kuzum senin tarihin önde olduğu için 42. Hafta bile dogursan benim son tarihime geliyor sen agustosun ilk haftası gibi tamamsin bence :)

Kızlar benim iki defa kahverenği akıntı geldi nişanım yavaştan geliyor diye düşündüm. Dün muayne oldum ondanmıdır diyorsunuz . Kan değildi ama parmak kadar bişey :) afedersiniz
Bnmde pek fikrim yok cnm ama bnm çok küçüktü mercimek kadar... Hyrkisi bakalim

cnm benım doktor bana ultrason öncesi 18 agustos dedı ama ultrasona verınce bu tarıhden bır hafta önce olabılır dedı suyu sınırda dedı bellısız suan doğum tarıhı benımkının ama en son 18 ağustosda olur o kesın

Arkadaslar bende bugun kontrole gittim..35.haftadayim ama kizimin 1 hafta geride oldugunu soyledi doktor...kilosu 2.394 sizce iyi mi?
bence iyi bende 34 haftada gittim 2300 lü düdoktor iyi dedi kğ suna ama 2800 civarı doğar dedi son haftalar kendıme bakıyorum kğ alsın dıye

bir yazıda okudum doğuma yakın kğ verebılırsınız inşallah gelir annesi sağlıklı bir şekılde

Kızlar doktorunuz sizden vajinal kültür aldı mı? Benden cumartesi günü aldı 4 tup. Smear alır gibi bir cubukla. Sonuç çıkmış bebekte normal doğumda zaturreye sebep olabilecek bir bakteri çıkmış fitil verdi 6 gün yatmadan kullanacağım. Çok önemli olduğunu söyledi doktor farklı bakteriler çıktığında epilepsi, sara vb şeylere de sebep olabiliyormus bebekte normal doğumda .o yüzden bilgi vermek istedim

Kizlar ben suan 30+5 günlük hamileyim.suan doğsa bebegim yasama şansı nedir sizce? Ağrılarım oluyor bu aralar.bu haftada cok mu premature oluyo

Yok canim benim bebiste epey oldu doneli rahatim o konuda ama benek normale gore asagidaydi ondan rahatsizligim var neyseki sonlara geldik cok sukur

Kizlar ben suan 30+5 günlük hamileyim.suan doğsa bebegim yasama şansı nedir sizce? Ağrılarım oluyor bu aralar.bu haftada cok mu premature oluyo
Biraz fazla erken canim ama inan ki agrilar normal suan anlatsam agrilarimi duymak istemezsin birde hamilelik cidden agrisiz sizisiz gecen bi donem degil olacak bir takim agrilar kotu dusunme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…